Kungarna av tylösand

Fy satan vilket pinsamt program och vilka jävla pinsamma människor. folk springer omkring nakna och har sex som att de var bakom stängda dörrar. sen sitter de och pratar om att tatueringar är tacky?? shit vilka jävla idioter?!

...

How could you let me grow without you?!

How could you let me grow without you?!

How could you let me grow without you?!


det där med att fotografera..

det va så grymt länge sen jag använda min kamera nu, har knappt användt mitt nya objektiv ju... jag hoppas att jag får lite tid och lite inspiration att ta upp kameran  och producera lite bilder snart för det här funkar inte riktigt. Den senaste tiden har jag haft så mkt att tänka på att kameran har kommit i skym undan. men nu vill jag, jag vill verkligen ta fram kameran och gå ut och fota innan det blir sådär kallt att jag fryser arslet och fingrarna (och allt annat som sticker ut från min kropp) av mig. Det är inte lika kul och inte lika inspirerande när kylan tar bort ens tankar så nu, snart(!) ska jag ut med min älskade kamera och vara lite produktiv så blir det bra sen :)

En otroligt vanlig onsdag!

har suttit och pluggat lite idag men jag blir lite förvirrad utav frågeställningen jag ska undersöka. "hur bör man arbeta med talande och skrivande i undervisningen?" betyder det att jag ska undersöka hur jag som lärare ska hantera tal och skrift eller hur jag ska lära ut ungarna att hantera det??  någon som kan hjälpa mig på traven kanske? nje inte det? okej då vet jag...  ;)

imorgon ska jag jobba lite var det tänkt ett 8-17 pass blir det. har fortfarande inte fått tag på Hampus så han lär ju fundera vart jag är när han kommer hem imorron. får väl skriva en lapp eller nått så att han inte tror jag rymt.. :)

orolig nybliven student

Min fina skola har börjat på riktigt nu, om exakt 13 dagar ska mina första hemtenta. inte för att jag tror att det är någon mer en någon jag känner som läser det här men för er som inte vet så har jag precis börjat utbilda mig till lärare. idag hade vi en lektion där vi skulle ha med oss en personlig sak att prata kort om. jag tog med mig min toker, det var väldigt trevligt att kunna ge dem andra ett skratt när jag berätta varför jag hade den, hihi..

just nu sitter jag dock inte och pluggar utan jag sitter och är orolig för min pojkvän/sambo.. han har precis börjat på ett nytt jobb, inom byggbranschen och jobbar borta i stockholm så han är inte hemma från mån-tors. pratade med honom igår vid fyra men nu får jag verkligen inte tag på honom och han sa att han skulle ringa igår kväll... därför sitter jag här och är grymt orolig för att det har hänt nått... sitter säkert och oroar mig i onödan men man vet liksom aldrig och därför är jag orolig som en gris... tycker inte om när man inte får tag på folk som skulle ha hört av sig....hör av dig så jag vet att du lever älskling!<3

RSS 2.0