roligt värre.. hmm

fredrik är här just nu, jättekul.. han och hampus sitter och spelar tv-spel. jag får inte göra ljud ifrån mig. då stör jag fredrik. hmm en liten tanke.. va inte det här mitt rum de spela i? ;)


hjärtan.. <3

i tisdags så firade jag och hampus två år :) <3 jätte mysigt. vi skulle egentligen gå ut på picknick men va inte så fint väder så vi åkte in till västerås och fikade och glodde på bio istället, meet the spartans kollade vi på, helt cp film men rätt rolig faktiskt så de gick bra :)
i onsdags var jag hemma hos nathalie med flickorna och hade det mysigt, käkade god mat och väääldigt mycket godis och chips. gick nog upp runt 4 kilo den kvällen, haha men det försvann när jag vart tvungen att brottas med ida hela natten, hihi... jättemysig kväll va det. gilla jättemycket! köpte en ny tunika också, mums på ginatricots reor, 50 % på allt... eller ja inte allt men mycket :P
nu sitter jag här med älskling som spela formula one på sitt tv spel men han blir sur för dosorna funkar inte som de ska, hehe men han va snäll och hjälpte mig och städa så han får spela om han vill. :) hihi puss på honom! <3

mopedjävel!

kom en snubbe hit idag och skulle köpa moppen, han åkte 15 mil! sen ska han provköra den så han kör iväg och är borta ett bra tag och kommer sedan tillbaka och säger att den vobblar (eller hur fan de nu stavas)  och jag fatta ingenting eftersom jag hade kört den dagen innan och inte märkt någonting så jag sätter mig och ska köra och även jag känner att den vobblar och fattar då ännu mindre av vad fan som är fel.  men han bestämmer sig iaf för att inte köpa den och kör därför tillbaka de 15 milen till nyköping för att leta efter en annan mopedjävel även fast min var jättefin på alla andra sätt och vis.  kenneth kommer sedan hem och kör den och märker också att de vobblar och säger att han tror att det är obalans i bakdäcket. jag tycker det verkar lite konstigt att det kan bli så bara över en natt. någon som håller med mig??? behöver lite hjälp. någon som kan mycket om mopeder?

bowling

var ledig i torsdags, eeh aa igår så hampus överraskade mig och bjöd mig på bowling, de va jätte roligt fast han vann med typ 200 poäng :) hihi jag är ju en bra förlorare iaf. haha. hallsta/sura sidorna igår var i princip mina sidor hade skrivit i princip allt som stog.
håller på att få moppen såld nu också! jippi! går bätte än jag vågat hoppas så får väl se hur det blir. vill de ha den så får jag den såld på söndag! jipppiiii!!! hihih
hampus bjöd mig och överraskade mig med bowling igår, va riktigt kul även fast jag är duktig och förlorar med nästan 200 poäng, haha. jag fick ju iaf påskbakelser som tröst, hihi.. sen hyrde vi och kollade på film :)

hoppsan!

det fanns ju faktiskt väldigt mycket mer sommarjobb än vad jag visste om! har hittils funnit runt 150 stycken att söka på arbetsförmedlingen här i hallstahammar. varför har ingen sagt de till mig?

tråkigt bilddagboken..

bilddagboken har nu ändrat hela sin design, den är lite halvkrånglig och grejerna sitter helt konstigt, en annan grej är ju få att man inte kan titta på sina vänners bilder, iaf inte jag. jag bojkottar bilddagboken till de fixat allt bra igen... hööörs nu ska jag jobba.. eller nått..

sugen!

sitter här nu, har skrivit annons till min moppe och så, nu sitter jag och tittar på bilar, lite kul fast de finns jävligt mycket volvo vilket stör mig eftersom jag inte vill ha en volvo, haha. men vi får väl se hur de slutar till slut!
idag bär det av till skultuna för dubbelkalas, ska bli jobbigt men som vanligt så kommer jag väl få leka arslet av mig, förstår inte hur ungarna kan ha så himla mkt energi! själv är jag död efter en kvarts kurragömma! innan skultuna ska jag iväg på teater och leka regissör till nitja och sandra, hehe. blir nog skoj ska vi se. :) hörs sen!

handboll

ska snart iväg på handbollsmatch :) ska bli lite skoj, de är idas lilla kusin som spelar men de är ju alltid kul att sitta i nibble och titta på handboll, eller ja kanskne inte men iaf, it bring back memories. satt ju alltid där förut och kolla, där och på kantzowska när de träna, de va mina hobby, haha.. nu måste jag skaffa mig en ny, de va ju länge sen dom sluta?

grattis!

Grattis till lilla kusinen Frida som fyller hela 6 år idag! gud så stor!

image76

jag älskar bilden!!

image75
Man känner sig sjukt fri och glad av att titta på den här bilden, Felicia, du är KUNG!
Det är synd att du är så sötisch :)

syster!

bara för att min syster ska lugna ner sig lite så kan jag säga att jag slutade en timme efter lunchen och då gick jag hem och åt nudlar så så farligt va de väl inte? haha.. och duuu... jag ska tapetsera mina väggar men dina kommer bli finare ;) haha

lunch

har just nu lunch men de förstog ni väl bara av att titta på rubriken, men jag orkar inte ha lunch för, ingen vill äta med mig!!! dumma människor :O nej nu tänker jag sitta här framför datan och äta mina physalisar för mig själv och vara allmänt bitter!

tinget och västerås

nu ska jag snart iväg till västerås med peter, vi ska in på tinget och göra något sen ska vi på rundvandring på vlt inne i västerås. tidigare idag har jag vart på skolan och letat efter treor som ville vara med i tidningen. gjorde en enkät eller hur de stavas :S. det gick väl okej, var lite svårt bara eftersom de knappt fanns nå treor alls på hela skolan, några klasser var i stockholm och så. nej men de gick väl hyfsat. nu ska jag väl sluta sitta här och vänta på att peter säger att vi ska åka. så pusssss


Jag älskar Dig

image74

kändis...

oh yes! praktiken går svinfint, haha, jag skriver och fotar för fullt kan ju dock inte säga vad jag gjorde de senaste två dagarna eftersom de inte kommit ut i tidningen än men..... jag har dock skrivit en lite "hylltext" som det heter, om en marknad i virsbo, min lilla artikel va i tidningen idaaag! :) jippi! så för alla er som har vlt, slå upp hallsta/sura sidorna och titta längst upp till vänster så ser ni mitt namn under en text, mohaha. nu är jag känd!

yes

praktik idag, andra dagen. det går säkert bra ska ni se.

sunshine in the morning

hmm eller? jag är sjukt trött! men endå vaklnade jag tio minuter innan klockan ringde och de gick inte att somna om, drömde läskiga mardrömmar också och massa aliens som kom och mördade alla och en jättestor typ varulvshäst som skulle mörda dom som inte dog av småmonstrena, och han höll på att döda mig precis när jag vakna, usch nej mardrömmar tycker jag inte alls om. men de finns det väl ingen som gör egentligen.

teater idag då. ska väl bli kul men måste ju komma på hur jag vill att scenografin ska se ut, inte de lättaste precis. men vi får väl se hur de blir, jag och ida kanske får tänka lite i skolan eller nått. och ikväll efter teatern så kommer bejbi!!! jippi! gillar inte att ahn jobbar och håller på får ju kanppt träffa han då men men får väl va nöjd med att jag får träffa honom överhuvudtaget och så får jag varaglad för hans skull, han får ju trots allt framtida jobb och pengar, haha. nu ska vi inte vara sådär, ska snart kila till skolan
puss på er

well

har inte mått speciellt bra idag, ont överallt och  allmänt seg. nej usch men nu sitter jag här för mig själv och längtar tills klockan blir 9 så att jag kan få titta på top model, hihih det är ju makeover idag, de är alltid lika roligt att se vilka som tål de och vilka som blir förbannade. hehe.
jag vill lära mig nå roligt i photoshop, känns som allt jag gör blir likadant, tråkigt ju =/ men men får väl gör något åt de då.


medley

yes nu är vi nästan klara med musikvideon! jippi! inte mycket kavr nu, bara lite texter som ska in sen är allt klart! känns sjukt skönt men endå lite tråkigt, vi har ju haft så kul när vi gjort den.  men vi får den ju på skiva sen så då kan man kolla på den och tänka tillbaka lite. det är nått som man kommer titta på sen när man blir äldre och börja gråta till. särskilt jag säkert, jag berås väl på mamma, eeh. haha 

tilda ska iväg och kolla på en lägenhet imorron, på lyckovägen, inte långt från mig. hihi så nu ska hon nog flytta hemifrån, haha men hon får nog lägga ner ganska mycket pengar i början, hon har nämligen inga typ flytta-hemifrån-grejer så det blir ikea till tusen, haha. lycka till gumman!

veckan :)

veckan har vart grymt rolig faktiskt. i tisdags va de fest i sura, hade riktigt kul då och i onsdags satte jag mig på tåget och for iväg till eskilstuna och fias, vi hade de trevligt och när jag vaknade på torsdagen satt hon och pluggade matte och jag hade lust att spy över att hon va så duktig, haha. vi gick sen till hennes skola och käkade sen tog jag tåget hem igen, på kvällen va de teater och jag mådde inte alls bra, för jag gick och blev dunder förkyld dagen innan på något konstigt sätt. älskling kom också, de va skoj eftersom vi inte träffats då på en vecka :)
igår åkte jag och älskling in till stan och gick runt där, vi träffade jennifer och bestämde att vi skulle komma hem till henne när vi tröttnat på stan så vi gick omkring ett tag och sen gick vi hem till jennifer och spelade wii och jennifer vann överlägset, jag kom tvåa och hampus kom sist ;) hihi skadeglädje till tusen. sen åkte vi till min syster och så blev det till att flytta och nu ska jag dit och flytta igen, jobbigt nog men vad gör man inte för syster ;) hehe  puss på er

RSS 2.0