namn

i hela sverige så finns det 32 stycken som heter Samantha (tilltalsnamn eller andranamn) som fyller 18 i år, jag tycker om att kunna räkna till hur många de är, det betyder att de inte är vanligt och de tycker jag om, hehe. tycker om mitt namn fast när jag var liten så ville jag heta amanda eller cassandra.
det finns fem stycken som heter wendin i efternamn som fyller 18 i år, jag säger grattis till alla samanthor och alla vendinare som fyller 18 år i år! grattis till alla oss ca 40 stycken!

mjölk!

kvällen börjar med lite teater fram till klockan halv 9, sen hyra film och köpa mjölk (haha) och efter det så ska jag hem och titta på film och mysa med bejbi, men vi ska inte dricka mjölken för den är till mamma, eller ja vi kommer säkert dricka utav den imorron bitti men inte ikväll. för det går väl inte en enda morgon utan att jag dricker mjölk? det är nog livets dryck! jag skulle aldrig klara mig utan mjölk, förstår verkligen inte hur det skulle gå till, förstå om jag skulle bli laktosallergiker, jag skulle ta livet av mig då! ett liv utan mjölk liksom? vad är de för liv?

pojkvän...

image46

hur underbart är det inte med någon som kastar omkring kläderna i hela rummet, någon som glömmer ta ner toalocket, någon som ligger och knuffas när man ska sova, någon som tittar på sport dygnet runt och hur underbart är det inte med någon som tröstar när man är ledsen, någon som lämnar den gröna skeden till mig bara för att han vet att jag helst vill ha den, någon som ligger och kramar en när man vaknar på morronen, någon som ger en fina överraskningar då och då eller någon som säger "jag älskar dig" när han går någonstans och ger mig den där flörtblicken precis innan han stänger dörren...


den någon är du älskling och jag älskar varenda liten grej du gör, det vore inte samma sak om dina kläder inte låg utströdda på hela golvet.. det vore ju inte du! du är underbar, vore det inte för dig så vet jag inte vad jag skulle göra, du är mitt allt. du lyser upp mina dagar med ditt ansikte och din röst. utan dig skulle dagarna vara så mörka och tråkiga!


Jag Älskar Dig


GRATTIS!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
IDAG FYLLER MATHILDA HELA 18 ÅR!!!!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMSAN!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

image71

gott folk!

idag kom det snö, blev väckt av meningen "det är snö ute", dagen kunde inte börjat sämre, eller jo de hade den faktiskt, om det inte hade vart älskling som sa de så hade de vart värre. men usch äckelsnö! de första jag gjorde när jag kom hem var att skotta framför dörren, för jag orkade inte klättra i snöblasket för att komma in och de vill nog inte mamma heller tänkte jag så jag skotta undan det. duktigt värre av mig men önskar att de jag skottat iväg kunde försvinna helt, då skulle jag skotta hela hallsta och västerås fritt från snö! jag som trodde de var vår nu eller ja iaf på väg att bli, igår va de ju nästan 10 plus?

imorgon så fyller väldens bästa mathilda 18 år! gud så skoj, och på fredag blire 18-års fest, vi ska ha kul då! kul som satan!

japp

jag sitter hemma en lördagkväll och gör absolut ingenting, jag vet jag är mobbad! jag vill göra nått!

kan jag få lite tur tack?

jo de va ju såhär, jag va i stan för att ajg skulle till tandläkaren men innan de så gick jag lite på stan och gick då in på din sko för att sukta lite efter skorna som jag vill ha när jag såg att båda var på rea, jag blev så lycklig att jag bara ville skrika rakt ut tills jag såg att de ena paret bara fan i för små storlekar och de andra paret i bara för stora! då ville jag bara lägga mig på golvet och gråta istället!  jag vart arg och gick därifrån, begav mig till gina tricot istället för att se om de fanns nå fint och de gjorde det, MEN jag hade inte tid att varken prova eller köpa! det gjorde mig inte direkt gladare... och de blir ju inte bättre av att de bara är slask ute!!

grattis!

Grattis till världens bästa moster Lena som fyller 41 år idag!


image70

jippi!

prov i nationalekonomi idag, kuuuul! eller inte.. men men vi fr väl se hur de går, önska mig lycka till :)


Grattis!


GRATTIS  TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA SOM FYLLER 46 ÅR IDAG!!!!!!!

image69

måndag, igen..

ja men hej! jag har väldigt ont i magen idag och ajg är trött och kommer därför inte att kunna skriva något vettigt i det här inlägget, kände bara att jag va tvungen att skriva. haha.. vi ska spela in en musikvideo idag, iaf en del av den.. duktiga vi är. :)

torsdag

japp idag är det torsdag och det betyder ljudlektion och det betyder radio, hihi idag klockan halv 3-3 så sänder vi radio, 103,7 är kanalen, KMC-radio!!
om ni har tid så lyssna :)

skor!


här är några skor jag vill ha!
Jag vill ha massa nya skor!

orka..

segaste dagen i världshistorien! jag hatar matte och jag hatar nationalekonomí! bläääää

snö...

det snöade idag när jag gick hem från skolan och jag överdriver inte när jag säger att snöflingorna var 3cm i diameter! trodde nästan att det snöade snöbollar när en flinga träffa mig i ansiktet..

wiiihoo!

klockan fyra ska jag till vlt angående praktikplats, heja mig! hihi känns som att jag ska på anställningintervju eller nått, haha... önska mig lycka till :D

snart!

snart snart snart kommer älskling!! jippi! han ska komma nu! såja, kliv in genom dörren då!

förra årets!

Viktuppgång:        plus minus noll
Maträtt:                  pasta och kycklinggrejen hemma hos fias
Bästa händelse:  massor :)
Misstag:                kastrera chandra =/
Resa:                     norrland :) eller usa i värsta fall
Stad:                      där vi va uppe i norrland, haha
Vändpunkt:          när mamma sa att far skulle flytta..
Makeover:            Mitt rum
Fest:                       allihopa :)
Bråk:                      donno
Nyårslöfte:           höll ett tag..
Bedrift:                  donno
Bästa person:     mamma, syster, hampus.. :)
Inkomstkälla:      eeh studiebidrag? :P
Låt:                        kriptonite-3 doors down
Film:                       eeh donno
Bok:                       den enda boken jag läst det året, i taket lyser stjärnorna
TV:                         beyond the break
Framsteg:            eeh donno
Köp:                       allt :P
Konsert:               det vart ingen
Outfit:                    mjukisar :D haha de vart mycket sånt ;)

förlust...

japp förlusten mot  de där jävla kanada sved till ordentligt. tycker synd om killarna, jobbar så hårt för att vinna och så förlorar dom på ett jävla tur mål. nej jag tycker dom var värda vinsten,  men det är inte alltid rättvist här i världen..tyvärr

framtiden?

har egentligen ingenting att skriva men fick bara lust att skriva ett nytt inlägg.
älskling har match idag mot lidköping tror jag de va, är inte riktigt säker men de va de nog. han sitter på bussen nu, hehe är inte ett dugg avundsjuk faktiskt men jag hoppas att det går bra på matchen, han sa igår att han va stel så får hoppas att han inte gör illa sig eller nått. fast han är inte den enda som har match idag, det är ju junior vm final idag, skoj skoj.. Sverige-kanada, vi får se hur de går, dom vann ju mot kanada förra gången men dom verkar vara väldigt revanch sugna nu efter 4-1 mot usa så vi får se hur det går. Så klockan 20:00 ska jhag sitta bänkad framför tv:n och vänta med spänning på nedsläppet! jag längtar!

jag har funderat hela dagen (dom två timmarna jag vart vaken)  på vad ajg vill med mitt liv. jag och mamma satt och kollade på lägenheter i vlt idag, det fanns några riktigt fina men jag började inse hur dyrt det verkligen är att flytta hemifrån den billigaste lägenheten vi hitta som va hyfsat fin, om jag skulle flytta dit så skulle jag få betala 7000 i månaden  med alla lån och grejer. och den hade endå bara 2600 i hyra..
har heller ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet, jag vill plugga vidare iaf men jag vet inte inom vad. men jag lär nog komma på det snart för det är inte så länge kvar tills gymnasiet är slut. ett och ett halvt år går snabbare än man tror.
jag kan inte tänka mig hur det är att ta studenten, när dom öppnar dörrarna och man bara springer ut. vilken lycka det lär vara men på samma gång lär det ju vara väldigt skrämmande, liksom nu är det slut på skolan. nu får du klara dig själv. du får inte allt serverat på silverfat längre utan du måste ta tag i saker och klara allt själv.  jag tycker det är skrämmande redan nu för jag vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv men det är dags för mig att komma på det nu.. men hur?

2008

Nu är det nytt år, nya upplevelser, nya människor, nya drömmar, nya mål, nya uppoffringar, nya tag..
det här året ska bli så bra som det bara går! jag ska göra allt jag kan för att det här året ska bli bättre än det förra, jag ska göra allt för att ha lite lite roligare och jag ska göra allt för att alla mina olika relationer ska bli så bra som dom bara kan bli.
mitt 2008 ska bli det bästa det kan bli.
jag ska resa mig upp från 2007 med de nya krafterna från 2008 och ta nya tag. jag ska göra mitt allra bästa i alla situationer och verkligen tro på att jag klarar av saker och ting.

Det här året ska bli bättre än det förra!

2008

nu är det ett nytt år!
gott nytt år på er allihopa!
hoppas det här året blir liiite bättre än det sista!

RSS 2.0