7 timmar kvar!

japp de är inte mycket inte. åker härifrån klockan 6 imorron bitti och sen bär det av. kommer inte skriva imorron bitti innan jag åker men de kanske ni förstått redan. :)  nej det här blir de sista jag skriver innan jag åker. kanske skriver något i usa om jag orkar. får väl se men som ni vet så kommer de inte finns åäö där :)  kommer skna er här hemma. kommer ju missa hur mkt som helst.. men aja får väl se de på den ljusa sidan. jag får ju åka till usa :) ha de bra alla. puss :*

snart, så liite kvar...

jag har en lektion kvar nu, en enda liten jävla lektion. jag tror att jag är klar med allting, nästan iaf. det är så skönt!!!! så grymt härligt så jag vet inte var jag ska ta vägen. nu måste jag bara prata med min lärare om hur jag ska göra för att fixa allting så att andra kan se det också. men det är väl inte så jobbigt. tror jag inte iaf.. jaja... jag börjar nu. en timme kvar av andra året på gymnasiet. förstår ni hur härligt de känns människor?

lycka!

jag fick idag veta att jag fick mvg på nationella provet i engelska B, det är jag grymt lycklig över. fick alla rätt på listening delen där man skulle visa lite mer ingående kunskaper inom engelska och fick 10/10 på min uppsats som hon tyckte var väldigt bra skriven med väldigt bra språk och rolig att läsa! helt underbart nu får jag MVG i slutbetyg! jippi!!!!!! det här kan jag leva på hela helgen!!
Att matteprovet idag var inställt kändes ju rätt sämst eftersom att jag hade pluggat och till och med fått hjälp av henke.. jag som kunde.. tror jag iaf, haha.  jaja det skulle bli fortsättning i höst i 10 veckor fram till höstlovet och då skulle vi bli klara med B kursen. kul om man ska läsa matte C samtidigt då?

Jeanette

Jeanette är ett kvinnonamn med betydelsen lilla Jeanne, alltså en diminutiv form av Jeanne, som är en fransk form av Johanna som i sin tur har grekiskt ursprung. Jeanette betyder, precis som Johanna, "Gud har förbarmat sig". Nettan är ett vanligt smeknamn för smeknamnet Jeanette, som har använts i Sverige sedan 1680-talet.

Namnet var populärt under 1960-talet och 1970-talet, men ovanligt bland de yngre idag. 31 december 2005 fanns det totalt 16 544 personer i Sverige med namnet, varav 9 953 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 74 flickor namnet, varav 3 fick det som tilltalsnamn.


Grattis syrran ;)


pluuuggg!!

japp usa närmar sig och snart är skolan slut för den här terminen. jag har packat de mesta utav kläderna tror jag, nu letar jag bara runt i huset efter en nessesär ( eller hur de nu stavas ;) som jag kan lägga alla småprylar som tandborste och skavsårsplåster och även lite magtabletter. har tagit bort alla bilder på minneskortet till kameran så den är färdig. ska leta rätt på hörlurarna till mp3:n, fixa med mina pengar. jag är skyldig syster 250 kr, vill du ha något i usa för 43 dollar istället eller måste du ha dom innan? jag måste även plugga nu in i det sista, måste lämna in den där uppsatsen imorron och har matteprovimorron som jag hoppas att jag nu kan. och den sista lektionen är webdesign då jag har de lite stressigt och ska hinna göra klart en hel hemsida. om jag inte gör det vet jag inte hur jag ska göra. på lördag ska jag till västerås. måste köpa lite smågrejer till innan vi åker klockan 06:45 på söndag. när ska jag hinna träffa älskling då? han kommer vara här men kommer ju knappt hinna umgås med honom eftersom att det är så mycket att göra. sen ska jag ju få massa mejl av mina lärare där det står hur de har gått för mig i ämnet, fick VG i ljud förresten, fick jag veta idag. på fredag får jag även veta vad jag får i Engelska B, ska bli intressant. vill veta mitt nationella.
känner just nu också att de här inlägget måste vara väldigt jobbigt att läsa, men har ni kommit såhär långt är det ju ingen idé att sluta för nu ska jag skriva klart, duktig som jag är!

underbart

jag måste säga att det luktar svensk sommar i mitt hus...

mattegeni

japp jag hade ett mattegeni här idag som hjälpte mig lite :) Henrik var nämligen här och det tackar jag stort för. hade han inte förklarat allting för mig så hade jag aldrig fattat de där med andragradsekvationer. jag fattar får bara se om jag kommer ihåg det. de blir en annan femma men endå. nu har jag iaf lärt mig det så då borde jag komma ihåg! jippi... för första gången på länge känns det inte helt värdelöst inför ett matteprov. TACK!! :)

sommaren är här, eller?

imorse åt jag mitt första hemodlade smultron! och många fler är på väg.. nu väntar jag bara på att jag ska få äta den första hemodlade jordgubben också, det tar nog lite längra tid men de gör inget, bara de kommer, haha. och på söndag åker vi.. då blir det varmt och skönt sen får vi se om jag får någon färg i år. hiihi de gick första året med olja men förra året gick de inte för att jag inte hade olja, kan någon då förstå hur svårt jag har att bli brun eftersom jag va i USA, i Californien.. och ajg blev inte brun? makalöst...

klaaaar!!

jag nu klar med min svenska uppsats!! duktig samantha!!! bara naturen kvar har ju skrivit en del men har ju rätt mycket kvar också. men det ska nog bli bra ska ni se!  just nu känner jag mig överlycklig över att jag är klar!! jippi!!!!

minigolfen!

oh yes jag kom inte sist på minigolfen! hahah ida kom sist, haha. pettson vann över tilda med två poäng haha så tilda kom tvåa. mohaha! de där kan jag leva på hur länge som helst!
haha nu bär de iväg mot pluggandet! höörs!

tandläkaren och stress

ska till tandläkaren idag 20 i 12 vilket betyder att jag måste ta helv elva tåget in för att in komma försent, då ska jag gå runt och glo lite i staden och sen till tandläkaren då, efter det så måste jag skynda mig till stationen för mitt tåg tillbaka går kvart över tolv och sen får jag springa till skolan för att inte missa hela min samhällslektion  och  efter den lektionen måste vi gå upp till skantzö direkt för att möta ia och spela lite minigolf som jag vet redan nu att jag kommer komma sist på. efter det måste jag dra hemmåt så snabbt jag bara kan och sätta mig och skriva på mina uppsatser så mycket jag kan, måste bli klar så att ajg kan ägna mig åt matten istället. eftersom att jag har prov på fredag. måste intervjua idas lillasyster också men vet inte när, har inte direkt tid för det men endå. vet inte om jag måste det egentligen, tror inte det. sid får nöja sig med det jag redan har skrivit tror jag.  japp men iaf. Stress!! just fan! jag måste göra klart hampus pappas hemsida också!! jäklar.. aja men måste väl fixa nu innan jag måste kila iväg. måste bestämma mig för om jag ska ha jacka också... svårt de där.. måste nog vara de svåraste jag har att göra den här veckan? NOT!

plugga!

japp jag ska plugga hela dagen, bara sitta här framför datan och skirva på mina två uppsatser, ska försöka få klart svenskan idag så att jag kan ägna mig åt naturen imorron. eller om jag ska skriva på naturen idag med. har hela veckan på mig  att lämna in båda uppsatserna kom jag på nu. men men skriver på svenskan idag för den är lättast, naturen är ju skitsvår. men men börjar halv ett idag iaf, så jag tänkte skriva lite nu innan skolan också om jag orkar, haha. tvivlar på det men måste ju försöka iaf.
mamma har börjat vara ledig varje måndag från och med idag så just nu så är mamma ute och tvättar på huset, gud va skönt att ajg kan sitta här. haha.. nej men tror mamma behöver måndagar off även fast hon inte direkt kommer att ta det lugnt. men att tvätta huset är ju iaf inte lika stressande som jobbet, så de blir nog bra.
nu ska jag försöka mig på svenskan. höörs

mors dag!

grattis världens bästa mamma på mors dag! jag älskar dig ska du veta :)


nostalgiii!

jag var med mamma och handlade på ica idag och som de har en dag innan varje mors och fars dag så har de ett litet bord där barnen får hjälp av någon av sina föräldrar att göra en tårta till den andra föräldern, i detta fall fick de hjälp av pappan eftersom att det är mors dag på söndag. så ungarna och papporna stog där och kladdade med tårtbottnar, vaniljkräm, hallonsylt, grädde och strössel  för att göra en fin och god tårta till mamma. jag kommer ihåg att jag Älskade det när jag var liten, att få stå i affären och kladda med massa goda grejer, kunde det bli bättre liksom?  jag längtade till de tillfällena hela året och när det äntligen var mors eller fars dag var jag överlycklig nä'r jag såg de där bordet i affären. då är det inte så konstigt att jag inte kunde låta bli att le idag när jag stog och tittade på barnen som stog där och kladdade med sina pappor, jag ville bara vara med. för det såg ju så kul ut!!

it's haunting me!

jag måste blir klar!!! jag frå panik, jag vet inte var jag ska börja? uusch jag orkar inte plugga massa svenska och natur! jag orkar inte, vill åka nu så jag slipper skolan!

Filmare, eller nått? O_o

haha jag och ida ska iväg och filme en skolshow idag, halv 7 börjar den men ska vara där klockan sex. det blir nog super ska ni se. synd att vi missar teatern bara. nitja kan ju inte nästa gång som är den sista innan sommaren. ska bli skönt med sommaruppehåll men endå lite tråkigt för de är ju kul att vara där, jag vet inte.. men iaf ska kila iväg snart och vara filmare! inte för att de heter så men man kan ju låtsas! förresten får min skiva med våra filmer nästa vecka! skoooj, då får ni nog se dom. om jag vet hur man gör, haha..
har sänt radio idag också, va inte alls förberedd, skulle fråga pettson hur de gick och sen satt jag där framför micken helt plötsligt, hooppsan ;)

snälla samantha

försökte plugga idag, de gick inge vidare direkt så klockan 8 kommer mathilda hit och snäll som jag är så hjälpte jag henne att skriva rapport istället, det tyckte jag var väldigt snällt av mig, hihi tilda kämpa för livet eftersom att hon är allergisk mot katterna så vi gjorde det så fort vi bara kunde sen åkte hon hem och jag sitter häroch är nöjd med mig själv, haha  nej då, men jag tror att jag ska sova nu iaf, haha. så god natt på er


skadeglädje

det spöregna nyss och ida och nadja är ute ocg går och pdallar, mohaha jag är nöjd att jag sitter här framför datan. haha inte ett dug skadeglädje över att de regnat på dom där i skogen ;) nje då inte alls nå skadeglädje, haha..

tillbaka

japp jag grävde ner mig efter förlusten, men jag grävde upp mig nu igen, de va så tråkigt att ligga där nere i jorden ju. men nu tar vi nya tag och börjar tagga till nästa års VM.
nästa vecka åker jag till usa.. känns konstigt, kan inte riktigt fatta det faktiskt. jag är i nuläget inte speciellt taggad men det kommer nog nästa vecka när all stress har lagt sig. just nu behöver jag bara stressa färdigt allt så fort jag kan sen kan jag ta det så lugnt jag bara kan innan usa. idag kommer jag få en uppgift att skriva. visste redan innan att jag skulle få den men ska få mer info idag. i svenska. om massa grejer gällandes "romantiken"-tiden. de blir nog bra ska vi se. sen ska vi debattera på samhällen om homosexuella ska få gifta sig eller inte, jag är i för-gruppen..  de blir nog bra ska ni se.  sen har vi idrott och då ska vi spela brännboll, fy fan va kuul! i löve it!! så nu ska jag tagga hela dagen, haha kommer säkert halka på gräset eller nått, snubbla på mina egna fötter, så typiskt mig.. haha

värdelöst..

japp sverige kommer att förlora mot finland och finland kommer att få bronset. det blir då den första matchen på vääääldigt länge som finland vinner mot sverige i vm.. känns lite halvt värdelöst.. trots att sverige sköt nästan 4 gånger så fler skott som finland så vinner finland med 4-0, tycker de är grymt konstigt, kan ju inte annat än berömma den finländks målvakten, och måste även berömma sveriges spelare som kämpar så mycket de bara kan fast de står 4-0 och bara en halv minut kvar av matchen..

sverige-finland

det känns bra, det känns inte som att matchen är så ojämn som siffrorna säger och som vanligt börjar finland att göra målen sen blir det sveriges tur och i slutändan vinner nästan alltid sverige så nje jag är inte alls orolig över hur matchen ska sluta, det är hela 40 minuter kvar! det här kan vi ta!

syskonkärlek

jag känner väldigt starkt för min syster, de gör jag, trots att hon kna gå mig på nerverna ibland, hihi. alla syskon har ett speciellt band till varandra som oftast gör att de kan förstå varandra, men sen finns de syskon som absolut inte kommer överens, men jag tror endå att någonstans där inne så känner man verkligen en kärlek till varandra.  jag kan inte förstå hur man inte kan det. man kommer ju från samma ställe, man är samma skrot och korn, och oftast är man rätt lika. oftast är de nog därför man bråkar som syskon, man är helt enkelt för lika.
livet är kort, ta vara på erat liv och era nära och käras liv och glöm inte bort att visa att du bryr dig.

Jag älskar min syster iaf :)

jäkla skit

somnade igår när jag tittade på hockeyn, där försvann min tur liksom, och tre kronors ocks¨å.. jaja men de blir ju iaf ett vm med sverige-finland och jag hoppas av hela mitt hjärta att sverige vinner! då ska jag skratta så högt jag bara kan! om inte så går jag och gräver ner mig i jorden och stannar där tills nästa vm!

faaaaaaaaaaaaaaaaan

4-3 till kanada, vilket jävla skit. kom igen då turen! verka lite!!


turflicka

jag tycker att sverige matchen är väldigt läskig måste jag säga just nu leder kanade med 3-2  jag vill verkligen att sverige ska klara det här! vill se sverige i final mot ryssland, de skulle bli en sjukt bra match och jag tror att sverige faktiskt skulle ta ryssland då. då har de fått självförtroende från den här matchen och kan spela så himla mycket bättre a nästa!
YES kanada fick 2 utvisningar och sverige en så överläga sverige. gud va skönt!

mamma köpte massa olika lotter idag och så delade hon upp så att jag mamma och kenneth fick skrapa lika många var. jag vann på alla (!) mina.
YYEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS det är svenskt mål!!! 3-3!!!!!!!
ja för att fortsätta då, haha jag vann på alla, mamma van på de flesta och kenneth vann inte på någon, hahaha!! skojigt...
jag tror att jag ska gå och satsa pengar på hästar eller nått asså, lär ju vinna en mljon eller nått, haha.. vi får väl se först om sverige vinner, först då kan jag tro på min tur, inte annars.. ;)


Hockey-VM

oh yes finland förlorade mot ryssland med 4-0 nyss, finland får spela om brons och ryssland går till finalen. om ca en timme så spelar sverige mot kanada och jag hoppas på svensk vinst såklart men sen också om sverige förlorar så får de spela mot finland  om bronset. och jag säger som finne-kaj, kommentatorn alltså. "vad är ett VM utan en match mellan sverige och finland, som tv utan bild!" de skulle ju vara kul.. MEN..
Vad är då bättre än att sitta i soffan med jordgubbar god dricka och se finland förlora i semifinalen?

skola

idag hade jag min sista lektion med lennart (sid) så sjukt skönt, ska bara skriva klart mitt repotage och lämna in det sen är jag done, typ ingenting kvar så. sen är de svenskan, matten och naturen kvar. fick veta att jag har prov nästa mattelektion på något vi inte ens jobbat med. sjukt.. fick veta mitt nationella idag också. fick godkännt!!! blev så himla lycklig!!! härliiigt! nu ska jag till mormor :) ha en bra fredag alla, haha ?

yes

3 av fem "uppsatser" avklarade!!! oh yes only 2 to go!! i like swedishengelska!!


natti

top model 9 är nu slut det var ju saleisha som vann fast de visste jag ju redan tråkigt nog. har försökt skriva på mitt repotage idag men jag har haft det lite halvsvårt. ingen motivation över huvudtaget. har ju  suttit och pluggat konstant i två dagar nu så nu är min krafter slut.  får ta nya krafter imorron och försöka lite till måste bara intervju lite människor.  men orka? nu ska jag tittade lite mer på tv sen ska jag sova, lika tidigt som varje onsdag, imorron är det  ju nationellt prov i Engelska B, kvart i 9, börjar annars halv ett.  sen är det rast tills jag börjar halv ett med engelska. skulle itne förvåna mig och vi får någon jobbig uppgift att göra då.. då har vi fått nått i princip alla ämnen. suck..
men men, god natt. hoppas ni får en fin natts sömn.

syster!!!!!!!!


våran elvis är med :D dom är mitt i hollywood :)

cpdag?

haha hade tre minuter lektion idag sen vara min skoldag slut. är dock kvar i skolan fortfarande, har lämnat in min uppsats och min ledighetslapp så nu är de bara att hoppas på ledighet. men de går nog bra, ska väl ta och kila hem snart också för den delen och börja med de där jäkla repotaget. men de ska nog gå bra ska ni se :)  hoppas jag iaf... orkar egentligen inte men måste ju annars får jag ig eller nått. för min lärare är cp, gör man inte en grej så får man ig. lite dumt men..

<3


There is a world I keep inside 
When I´m with you I can´t hide
You see everything
A part of me I can´t disguise
I loose myself inside your eyes
`Cause you see everything








Everybody´s searching for the one
And baby I´ve been waiting for so long
And now you undress me, you read my mind
Revealing my secrets that I´ve tried to hide
You´ve got that something, touching my soul
And when I´m around you, you make me whole
The way you caress me, you undress me
The thought of you makes me so strong
I know that I can´t do no wrong
I could do anything
I cross the sea, I´ll walk the moon
Just to spend the night with you
I could do anything
Everybody´s searching for the one
And baby I´ve been waiting for so long
And now you undress me, you read my mind
Revealing my secrets, that I´ve tried to hide
You´ve got that something, touching my soul
And when I am around you, you make me whole
The way you caress me, you undress me
I´m naked before you, oh here I am
I´m naked before you, here I am
I´ve been searching for the one
At every turnin´ I was wrong
Now I know where I belong
Now you undress me (ooh)
Yes now you undress me (oh ooh baby)
You make me whole
The way you undress me, you read my mind
Revealing my secrets that I´ve tried to hide
You´ve got that something touching my soul
And when I am around you, you make me whole
The way you caress me, you undress me

äntligen klar!!

jag har äntligen fått klart den där jävla samhällsuppsatsen! äntligen och den här gången försvann det inte i tomma intet iaf. jag känner mig oerhört stolt över mig själv som skrivit o den där jävla uppsatsen flera gånger nu för att det försvunnit. gud va lättad jag blev nu! nu är det bara 4 grejer kvar att göra. två den här veckan och två nästa vecka.. sen blir det ledighet och det ska bli så sjukt skönt, ska slappna av så mycket jag kan för det kommer  jag ine hinna göra i  trean sen. gud va härligt!! eller nått?

va fan?

den här dagne har också gått åt helvete.. skrev på min uppsats idag i skolan eftersom allt försvann igår men sen sparade jag och stängde ner. när jag skulle öppna för att kolla så allt verkligen va de så de inte försvunnit igen så va allt borta. och sen badade vi med klassen och min bikini tyckte om att ha ett eget liv. suck...

Datorer kan ta sig i arslet!!!

ursäkta språket men faan, alla jävla datorer har jävlats med mig idag! , verkligen alla!
jag har suttit hela dagen och skrivit på min  jävla samhällsuppsats som ska vara inne imorron, de gick skitbra och blev precis klar så jag sparade allting ungefär 50 tusen gånger för att vara säker på att inget skulle förvinna (trodde jag ja, tji fick jag  liskom) och sen stängde jag ner allt. sen kom jag på att jag skulle ändra en sak och så skulle jag öppna det igen och då var allting borta. allting!! vart så frustrerad att jag började gråta lite gran och slängde grejer omkring mig. så jävla värdelöst. kan någon bara skjuta mig nu på en gång! fan vad jag hatar DATORER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oh yes

om 2 veckor och 6 dagar så sitter jag på att plan påväg till usa, har skrivit packlista och tänkte ta ner resväskan och börja packa redan igår, har rensat minneskortet till kameran och väntar nu på mitt batteri som syster beställt. märks det att jag vill åka? bara undrar liksom ;)
måste dock få klart alla plugg grejer också. måste skriva klart min uppsats idag eller imorron eftersom den ska in imorron och då ska jag även skickia den till min systrer som ska analysera mitt språk ? O_o
bäst för mig att jag skriver super bra då, haha eller vad säger ni?
drog hem till hampus i lördagskväll och dagen efter åkte vi in till stan för olivers mini-z  funkade inte som den skulle så han ville byta.
dagen fortsatte sedan när vi kom hem med att jag spelade lite kubb med mimmi (hampus lillasyster) och sedan  vart det massa prat också och senare kom andra lillasystern angelica och ville också vara med. det va mysigt :) efter de åkte vi hem till mig och gick till ica och åt glass och tittade på sanningens ögonblick, myspys dag!


Bild från när jag och ida tog oss ett bad i lördags :)
första badet! jag och ida

sola och bada

igrå vart det en tripp till mölntorp på kvällen, de va mysigt med trevligt folk :) och sen drog ajg och ida hit och sov så imorse drog vi hem till ida och slängde oss i poolen! eller nej nu ljög jag.... jag gick i väldigt sakt och försiktigt i det 19 grader varma vattnet. haha.. sen la i oss och sola och umgicks med henne systrar och deras kompisar. de kammade och satte upp vårat hår och klättra på våra ryggar och hade jättekul och ajg och ida försökte nå solen, haha..
nu sitter jag här och gör i princip ingenting, ska väl in o duscha men vill veta om jag ska till hampus först eller inte, om han och oliver vill att jag ska komma eller om de vill leka med sina radiostyrda bilar.

btw jag har fått mitt  första myggbett. hemskt..


header!

sitter och pillar lite med en ny header, har tröttnat nu, haha.. måste ju ha en som folk tänker på och inte som har nu, en som folk inte lägger märke till. de blir nog bra tills lut om jag kna komma på hur jag vill att de ska se ut. kom med tips om ni vill

fråga!

någon som vill skriva ett repotage åt mig? (A)
haha jag orkar inte!

los angeles

yes jag har visst glömt berätta att jag och syster ska till usa igen och hälsa på pappa  om ungefär tre veckor och ajg har grymt mycket att göra!!  men ja som syster skrev i sin blogg, skulle de behövas köpas lite batterier till våra kameror. lite jobbigt när batteriet dör efter halva dagen liksom.  nje jag ska äta krispy creme tills jag ser utsom en flodhäst. tro mig när jag säger att jag kom till himmelriket första gången jag tog en tugga av en krispy creme doughnut!! jag överdriver inte ens, det är verkligen himmelriket. jag förstår att amerikanerna blir feta när de har så goda munkar!
ska köpa skor och sånt till hampus när jag är där också, ska få pengar av honom att köpa för. om jag hittar dom han vill ha vill säga.  annars snor jag dom,  mohahaha... nej då, skooojja! haha.
men vill iaf ha lite bränna i år. förra året hade ju syrran brännskador av solen och kunde inte sola med mig fast hon hade solskyddsfaktor 50. är de normalt? haha då blir man lätt bränd iaf. själv ligger man där utan nå solskyddfaktor och tar nästan på sig olja men inte fan får man nå färg för de, haha...  nej livet är bra orättvist eller vad säger ni?
nej men nu åker vi  om ungefär 25 dagar om man räknar med idag.. då ska man sitta på de där kalla jävla flyget och sen på den där varma jävla flygplatsen i philadelphia.. tur att de finns affärer på flygplatsen som man kan kika i..
see you above the clouds!!


ja ja jag vet jag skaa plugga...

Well open up your mind and see like me

jag måste plugga? hallå varför sitter jag här?  jag måste ju skriva uppsats och repotage och rapport ocg va fan, jag vet inte var jag ska börja.
blev därimot tillfårgad om att gå på bio idag med samme, han skulle bjuda mig på ica maxi också, haha. knäpp.. skämt åsido men.. haha knäppa iv barn alla dom där.. men dom är rätt sköna allihopa. synd bara att de försvinner nästa år, då kommer de nya iv-barn som man ska lära känna.. tråkigt men också trevligt.
nje nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga lite..

panik!!

jag har nationellt prov i matte imorron! men det kommer gå åt helvet för matte är verkligen inte min grej. jag har pluggat hela dagen verkligen, var hemma hos hampus och han tyckte att jag var  jätte tråkig som inte umgick med honom kan jag tänka mig, de skulle jag också tycka. egentligen hade jag ju  behövt vra hemma men ville ju träffa honom. men gud.. har verkligen mycket att gör just nu! måste börja lite smått så att jag inte får allt på en gång!

friskis och svettis

jag va så grymt duktig igår att ni inte kan förstå! jag gick från idrotten i skolan och hämta ut pengar, hem en snabbis och sen iväg till tåget och åkte in till stan träffade fias och gick till friskis och svettis sen tränade vi ki box i 75 minuter och jag höll på att dö av astmaattcker! men fy helvete vad jag kände mig duktig sen och inte nog med det dom hade min bonaqua som jag har gått och blivit kär i! kunde inte bli bättre! sen väntade vi på att mamma skulle komma och hämta mig eftersom att hon va hemma hos jeanette. men när vi satt där och vänta så ringde de  i min mobil och så va de någon snubbe från nå företag som sökte min syster. What?! tänkte jag, varför ringer han till min mobil?  sedan kom mamma och hämta mig och fias åkte hem med bussen.  när jag kom hem till syster så gick jag in o duscha och min syster skev ett argt mejl till företagets VD (de företaget som ringde) om att dom såklart inte kan ringa till hennes omyndiga lillasyster och fråga efter henne. sen åt vi och mamma städade i syster lägenhet.  runt halv tio började jag och
mamma  dra oss hemmåt och de behövdes för min systeryster var så trött att jag till och med såg lammen som hoppa runt hennes huvud! mamma  och jag åkte sen runt till massa affärer och leta efter min dricka men nej, den fanns inte. var slut överallt. köpte en dricka till mamma istället! sen fick jag övningsköra hem från början av lilla vägen från västerås. gick  superbra!!  men när jag kom hem och skullew skriva det här igår så funkade de inte att logga in! arg blev jag och gick och la mig och sov istället och nu ska jag iväg till skolan om en timme för att säga att jag är där och sen gå hem. har nämligen bara en lektion på onsdagar och nu resten av veckorna sopm är kvar i skolan så behöver vi inte vara där mer än två minuter och säga att vi är där o så, så att han kan ta närvaro!
just det! jag åker till usa den första juni, kommer förmodligen inte uppdatera lika ofta, eller så blir de oftare, det vet man aldrig. vad jag vet därimot är att jag ska sola arslet av mig och så ska jag köpa kläder! :)
hoppsan nu ringer min mobil. nu skulle jag ha gått upp men de blev inte riktigt så, för jag kunde itne sova. men nu ska jag sluta babbla och göra något vettigt!
hörs sen! puss <3

knäppt

nu har blogg.se bytit portal och just nu förstår jag inte varför. de ser ju exakt likadant ut? :S knäppt.. om jag bytte portal skulle de ju vara för att utseendet skulle ändras och inte annars, de känns bara så himla onödigt. men men deras problem .. för mig är de ju likadant liksom...
ska snart kila till skolan och ha muntlig redovising med min saga. de går nog bra ska ni se... sen får jag se vad jag gör. de beror på vad jag hinner. har ju idrott idag också.. hmm.. får se, får se..

i can feel it!

image104

duktig!

jag har pluggat svenska hela dagen idag och jag tycker att jag är jätteduktig! jag ska nämligen återberätta sagan "kejsarens nya stil" så jag har läst och skrivit om och skrivit stödord och läst för mamma, godnattsaga såklart ;) haha. nej men plantera-blommor-saga vart det :) efter som hon gjorde de när jag berätta för henne. mamma tyckte det va roligt, hoppas jag iaf, hihi..

Grattis (i efterskott)

grattis till pettson tha man som fyllde 19 år igår!! måste säga att jag hade riktigt kul hemma hos dig i lördags! :)
GRATTIS!!!
image103

köttbullar och glass i stora lass!

igår var syster här i hallsta jag och hampus gick ut o gick och sen gick vi förbi tågstation och övertalade syster att hon skulle gå med oss upp till lustigkulla och köpa mjukglass, hon gick med på att gå men hon köpte ingen glass, hihi sen kom mamma upp med bilen och när jag hade ätit upp min glass så åkte vi till åsby och tittade lite och så köpte jag en till glass, haha.. jag vet, svull.. ;D sedan åkte vi till ica för att handla lite mat tills kvällen och eftersom syster var här så blev det köttbullar och makaroner :) mammas köttbullar är bäst och jag tror inte att någon har några invändningar på det! eller? jag och älskling hyrde film också "good luck chuck" hette den. riktigt rolig var den faktiskt så det va jag nöjd med. syster åkte hem då på kvällen och såklart så tog hon med sig alla kötbullarna hem och ajg kan gissa på att dom redan är slut? ;)

valborg

valborg var rätt lyckat hade riktigt kul faktiskt! vi gjorde lite majbrasa på baksidan och sköt iväg fyrverkerier med kossorna som tyckte de va lite läskigt men kom tillbaka lika snabbt och stog där vid staketet och tittade på elden som tydligen var väldigt intressant. hehe nej men vi spelade twister också, de var riktigt kul och såklart så vann jag ju de flesta gångerna. vi skulle egentligen ha åkt och tittat på rallycross idag en de blev inte ev eftersom att de som sklle köra som vi skulle titta på inte skulle köra eftersom att bilen hade gått sönder, istället har vi mest tagit de lugnt idag, gjort lite kladdkaka och busat med hundarna :) nu ska vi snart äta, ha de bra !

RSS 2.0