valborgsmässoafton

japp det är den dagen idag men de visste väl alla redan. sista april, imorron första maj.. nu är det inte långt kvar tills skolan slutar och sommaren börjar. man kan gå utan jacka, fåglarna sjunger och solen lyser stark. finns det något bättre än just sommar? nej jag tror faktiskt inte det! men alla, ni får ha en jättebra valborg och ha jätteroligt. :)

syror och baser..

japp sitter och pluggar natur igen har prov om två timmar. får väl se hur de går. just nu har jag hjärnsläpp iaf.. ska väl ta och göra i ordning någon mat också innan jag går till skolan. :) senare idag bär de av hem till hampus :) de ska bli skoj skoj även fast jag ska hjälpa honom och städa ;) haha

hurtbulle

nu sitter jag här och väntar på ida vi ska gå ut och gå en sväng och jag tycker vi är jätteduktiga :) hihi

nostalgitripp..

dagen har vart både jobbig och rolig idag. i skolan var de allt mest jobbigt på grund av all pollen. har fått anstränga mig för att kunna andas hela dagen. sen när det vart idrott funderade jag hur de skulle gå. de gick bra i början men efter ett tag började jag hosta och få svårt att andas eftersom att dörren var öppen ut och min lärare ville inte stänga den heller fast jag sa till.. vilket jag tyckte va lite svinit.. men men.. efter skolan gick jag hem och duscha sen bar de av iväg till ida för att plugga lite.. lite äckelnatur. usch ajg vill inte ha prov. känns inte som att jag kan någonting alls. de går liksom inte in i huvudet.. men men får väl göra så gott jag kan.. efter allt plugg hemma hos ida gick jag hem och plugga ännu mer. gick inte särskilt bra. skulle ju sätta på datan för lite musik men musiken fick mig att tänka på annat och även datan så till slut satt jag framför datan och skrev till henrik, pratade men älskling i telefon och försökte läsa i boken samtidigt.. gick inte speciellt bra måste jag säga..  till slut tog ajg tag i mig själv och stängde av musiken, sa hej då till älskling och till henrik  och gick och la mig i sängen och läste med ryggen mot datorn. då gick de bättre men när jag ligger i sängen blir jag ju så sjukt trött att de va lite svårt att hålla ögonen öppna. haha ja men som sagt, får väl göra mitt bästa imorron.

som jag nämnde så pratade ajg med henrik. en kille jag lärde känna i ettan, vi var bästa vänner ända fram tills vi började sjuan i princip, då tappade vi kontakten helt.. men han är en grymt snäll kille som jag inte har så mycket i mitt liv som jag skulle vilja kanske.. vi satt idag och pratade gamla super mario minnen på nintendo 64 som vi alltid spelade när vi var mindre. vi har bestämt oss för att ta en kväll, han, hans flickvän nina, jag och hampus och spela super mario på nintendo 64 som min syster har. för ja jag tänker sno det av dig syster om jag inte får låna det.. 
resten av dagen har jag också tänkt på gamla minnen som kommit upp. det har varit en minnes dag idag. en dag som blev till en hel nostalgitripp.. i love it!
image102

naturkunskap

japp nu tänkte jag kila iväg hem till älsklingsIda och plugga lite natur med henne sen blir de till att gå hem och äta och sen plugga själv. får se hur mycket vi lär oss idag och hur bra de går på provet imorron. men för övrigt så är det ju faktiskt valborg imorron. ska bli superkul!! :)

älskade <3

hade min farmor levt så hade hon haft namnsdag igår, Tyra hette hon...
hoppas du har det bra i himmlen med farfar...
jag saknar dig jättemycket! <3

parlamentet

hahahaha robert gustafsson är ju så himla kung! haha kan inte hålla mig för skratta!! XD

söndag

idag har jag hållt på och möblera om lite grann i mitt rum :) de blir nog bra ska vi se och så men kommer inte kunan koppla in min dator på ett tag tror jag men jagkan ju alltid låna mammas :) ska snart iväg till teatern och repa lite fram till klockan 4 sen så ska jag fixa klart i mitt rum tror jag och sen kommer älskling och vad vi ska göra då de vet jag inte :) de får vi se då. ha en bra dag alla där ute!


fundering

alla säger ju att man inte ska köra bil när man har druckit men varför har då barer parkeringsplatser? det förstår inte jag.. bara en sån där konstig fundering som dyker upp ibland..

projektarbete

jag har kommit på att mitt projektarbete ska vara något med foto men vet inte hur jag ska göra det, alltså på vilket sätt jag ska sammanställa bilderna, någon som har något förslag? jag skulle bli glad om någon kom med förslag. vill egentligen göra något man kan sälja, då skulle jag sälja det billigt och sen ge pengarna till bröstcancerfonden. men hur ska man göra då tycker ni?? hjälp mig!

min lampa!!

jag har nu äntligen min älskade lampa, den står faktiskt i mitt rum och inte någonstans där ajg inte vet var den är!! helt grymt underbart. ni kan inte fatta hur glad jag är för jag vet vad ni tänker, "hallå? det är bara en lampa, hur kan man vara så glad för de?" men det är inte bara en lampa  det är lampan med stort L :)
och den är äntligen min...

underbara dag!

idag har jag och hampus vart tillsammans i 25 månader, kan knappt fatta att det gått så lång tid, känns som att tiden bara flyger iväg, liksom nästa år vid den här tiden så är det bara närmare 50 dagar kvar tills jag tar studenten. vad ska man göra då? jag har ingen aning, vet inte alls vad jag vill göra i framtiden. men som sagt de är ju ett år kvar men en gång till som sagt, det går väldigt fort!
idag ska jag även åka in och köpa min lampa som jag velat ha så himla länge! det ska bli så sköönt! ni kan inte fatta hur mycket jag längtat efter den där lampan, de är sånt man bara ser en gång sen ser man de aldrig mer. men nu! nu är den snart min! då får jag se den varenda eviga dag och gud va härligt!!!
jag är glad idag, iaf nu. imorse va jag så trött och mådde så dåligt att jag bara ville ligga kvar i sängen, jävla pollen!
men nu är jag glad igen och jag är äntligen klar med att sätta ihop våran tidning! det är också jäkligt skönt så man slipper ha sid tjatandes i hälarna på en och frågar om man  är klar varannan sekund. gud han är verkligen jobbig. ställer sig och pratar med ansiktet en halv centimeter från ens eget. känns rätt äckligt! men men de är väl bara att stå ut och hoppas att man slipper honom nästa år, om inte annat så slipper jag honom året efter det! HÄRLIGT!!
nej nu ska jag ta och fixa lite hemsida. är för första gången på länge inte helt grymt uttråkad. visst jag har nyss kommit hit, men endå :)


radio!!

jag ska ju sända radio idag, ni som kan lyssna, gör det! 103.7! jag ska sända med mina kära vänner ida niklas och mathilda, kan dock eventuellt bli catfight, eller nått. får väl se men hoppas de går bra endå. får väl se hur de går, lyssna om ni är nyfikna ;)

allergi

image101
usch jag har inte kunnat sova nu på två nätter för att jag är så täppt i näsan pga min jäävla pollenallergi! fan jag vill inte va allergisk, jag vill kunna sova om nätterna ju! men om inte annat så betyder de ju att våren är här iaf och de är ju skönt men fan bort med pollen, NU !!
va rätt skönt ute igår, jag va ute verkligen hela dagen och de va nog bra för mig att få lite frisk luft, haha eller nått för nu lät de som att jag aldrig va ute, men jag är ju de, rätt mycket faktiskt, iaf när de är fint väder :)

studsibudsi

idag ska jag hem till älskling över dagen som jag brukar på onsdagar, egentligen måste jag skriva repotage men vet inte om vad. ska vara klart på fredag också annars får jag ig, usch jag vill inte. vet inte ens om man måste skriva om ett företag eller om nått annat för han har bara snackat om företag, och usch.. vill inte mens ka bli skönt att få komma hem till älskling på landet och koppla av lite grann, fast vem evt kanske får gräva i landet, haha. men endå det är skönt att vara ute på landet. i helgen ska hampus komma hit har vi sagt men jag har teater hela helgen så vi får väl se hur de blir. får prata om de idag. :)
vill gå ut och gå eller kanske fota lite men kul att fota med min cpdåliga kamera. kan ju inte göra som jag vill och de stör mig! men får fota lite endå bara för att jag gillar de :)
ida och mathilda är osams och tydligen inte kompisar längre, gud vad jag älskar att vara in between!! NOT..

hehe de här inlägget va faktiskt meningen att vara positivt men kom tydligen på något negativt i allt, haha..

vår

jag älskar att det är vår ute, jag älskar att det är varmt ute och jag älskar att jag inte behöver ha min vinterjacka på mig men endå hatar jag våren,, eller rättare sagt pollen!

JAAAAAAAAAA!!!!!!

jag har hittat min lampa!!! äntligen har jag hittat den, äntligen, äntligen äntligen!!!på fredag så är den min! de la undan den i affären bara för mig!jag är helt överlycklig just nu! jag har äntligen min lampa! när jag säger vad den kostar kommer ni slå mig med något hårt i huvet och fråga om jag tappat hjärnan i ån eller nått, haha men jag säger som jag sa till hampus. JA det är värt det!

Ps den kosta 1800:- ;) hihi Ds

tröttis

image100
Är jag inte söt när jag sover? haha

nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp imorron. usch ska till tandläkaren imorron så kommer ju ha ont i käften också.. vill inte ha tandställning längre, vill bara att den ska försvinna! NU!! den dagen den GLÄDJEN!! känns inte som att tänderna har flyttat på sig så himla mycket men om man tittar på öfrebilderna hos tandläkaren så ser man verkligen skillnaden. tack och lov för det!!  god natt nu, måste sova nu innan jag somnar och slår huvudet i tangentbordet och vaknar av att det piper sen..

skola

hade nyss rörlig bild alltså video, vi spelade in ljud idag till våran skräckfilm på en minut. haha hoppas den blir läskig, vi får väl se. ni får nog se den till slut också om den blir bra, haha blir den dålig får ni inte se den ;) hihi just nu har jag webbdesign och ska sitta och fixa hampus pappas hemsida. får se hur det blir. funderar på om jag ska ha det som projektarbete i trean fast jag har ju redan börjat och vet inte om han vill vänta ett år på att jag ska börja heller.men men måste ju komma på något snart iaf..

landgrävande, middag och picknick

har spenderat hela helgen hemma hos hampus lika roligt som vanligt. haha i fredags när vi kom hem så hade hans pappa hämtat en studsmatta hemma hos hampus faster. så vi skulle ju försöka sätta ihop den där förbannade saken. först satte vi upp stommen och det gick ju rätt bra och ganska fort och jag och hampus tänka att va fan det här kommer ju inte alls ta lång tid som de hade sagts. vi tänkte att det här går väl på två sekunder. guud va fel vi hade! stommen gick ju som sagt bra men sen skulle vi ju fästa själv grejen man hoppar på också. vi började sätta i den i fjädrarna på ena sidan sen gick vi åt varsitt håll och satte i fjädrarna när vi kommit halvvägs gickk det inte längre. man va tvungen att ta i hur mycket som helst och endå gick det inte och så tänkte vi att om vi sätter i en fjäder i mitten där det inte fanns nå fjädrar så kanske det skulle gå bättre men där fattades det en halvmeter för att man skulle kunna sätta fast det. sen fick vi gå runt och ta bort typ varannan fjäder igen och sen börja om. gick lite bättre men gick inte helt så vi lossade några till och till slut satt det nästan bara 5 fjädrar kvar och då gick det. men då var frågan. hur ska vi nu få i resten. hela familjen va ute och hjälpte till och drog och haka fast och ja allt vad vi nu gjorde. efter en lång tids slit så var vi äntligen klara!
på lördagen blev vi bjudna på middag hos grannen, det va rätt mysigt.  deras ungar var ju helsköna! haha och den mellersta killen hade världens underbaraste garv. haha den yngsta var snart ett och den mellersta 3 och den äldsta var 9. jag satt oc vända alla pusselbitar i ett 1000-bitars pussel åt rätt håll för att de skulle kunna bygga men när jag vara klar var det inte roligt med pussel längre. haha suck tänkte jag (så typiskt barn!!) och gick ner och pratade med de vuxna istället. hehe  nje men sjukt underbara ungar. och på söndagen körde vi jordfräs och grävde och krattade i deras utbyggda land, va rätt jobbigt! klockan två åkte hem hit igen och runt tre sdå kom dte en lite mysko kille och tittade på moppen. lite halvknapeig var han med oknytna skor och sånt. efter att han åkt så gick jag ut på terassen till mamma och hampus och skrapade lite färg bara föär att kunna säga att jag faktiskt hjälpt till, haha. sen vart det duchen, när jag var klar gick jag och hampus och handla och sen skala jag potatis till maten (intressant va?) och han gjorde två pajer och efter att vi ätit tod vi med den ena pajen och gick ut på picknick, haha nedanför sopptippsbacken! när vi skulle gå därifrån och ställde oss upp så stog det tre råddjur i backen bredvid oss. tittade lite på dom sen gick vi hem och tittade på sanningens ögoblick, haha det va rätt kul! :)
 och jaaa det var min helg! ganska fartfylld men grymt härlig och rolig! nu ska jag kila iväg och möta mathilda och sen bär det av till skolan.  hoppas ni haft en bra helg!

lite webbdesign..

sitter och funderar på hur jag ska bygga upp Hampus (<3) pappas hemsida. tror jag ska leta lite efter vart jag ska lägga in den och så. om de finns något billigt webbhotell eller om det finns någonstans där man kna köpa ett domännamn billigt. ska ju inte vara svindyrt. men tror egentligen att jag måste fixa hemsidan först innan man skaffar sig ett domännamn, kanske blir bäst. hade tänkt mig bakgrunden på hemsida typ ferrariröd iaf. f1 nördar som dom är. :) hihi har ni nått förslag på hur en hemsida till ett bilfixarföretag kan se ut? jag behöver lite ideer och om ni har nått förslag på projektarbete så får ni gärna spit it out! :)
puss på er

blää

det här har inte varit min dag. tyvärr..

en helt vanlig torsdag

image99idag sänder några i min klass radio. inte jag dock. mig får ni lyssna på nästa vecka ;)  103.7 är kanalen går bara att få in om man bor runt hallstaområdet tror jag.
jag mårkte igår att mitt hår börjar få kluvna toppar så nu måste jag försöka hitta nått ställe som kan klippa mig billigt eller ja bara toppa egentligen men mamma har sagt att hon betalar 300 kr för att jag ska klippa mig, kostar dte mer får jag betala det själv för stället där jag klippte mig tog 300 för klipp och färg. billigt som satan men tanten går mig på nerverna. klipper 5-6 cm på mitt hår fast jag säger att hon absolut inte får klippa mer än 3 cm. det stör mig för det är inte lätt att spara ut håret om hon klipper av det hela tiden!

onsdag i mitt hjärta!

jag älskar onsdagar! alltid en lektion iofs så är det ju naturkunskap men endå. får vi exprimentera så går det ju hyfsat snabbt iaf och efter skolan så bär det ju nästan alltid iväg till hampus och sen åker jag hem vid nio på kvällen för att jag ska slippa gå upp 5 dagen efter när jag har sovmorgon till halv ett. och när jag kommer hem så sätter man sig framför tvn och tittar på top model 9! det är de som gör mina onsdagar and i love it!
det va en kille som skrev till mig igår. han började med att skriva att jag va skit ful fast på engelska då eftersom han va från england och sen när han märkte att han fick dubbelt så mycket skit tillbaka än de som han gav till mig och att jag bara satt och skratta åt honom då skrev han helt plötsligt att han trott de va någon annan och fråga efter min msn och sen när jag dissa honom då så började han skriva att jag va ful igen. haha tycker de är riktigt kul att driva med dom som är så. som måste trycka ner andra för att må bra själv. han kallade mig för ugly slut också men det tyckte jag bara va kul eftersom det va han som hade 3 flickvänner. haha lite dubbelmoral eller?

träningsnarkoman?

image98NEJ!! Långt ifrån ;) haha har tjatat på mig själv hur länge som helst nu att jag ska börja träna men jag orkar inte och det är ju så sjukt svårt att komma igång för jag har ju ingen motivation, egentligen.. jag bara låtsas att jag har det ibland. som idag till exempel. vi spelade ju tennis idag på idrotten och de va rätt kul så jag fick lust att spela tennis med min bejbs hampus så kjag skrev oh frågade honom om vi inte kunde göra de någon dag bara för att visa att jag vill liksom och hans kriver tillbaka och säger aah visst vi kan göra det på söndag. "whaaat?" tänkte jag och kände genast hur jag fick lite halvt panik, haha men nu har jag tagit mig in i det, nu måste jag göra det. och det blir nog bara kul så jag ser faktiskt fram emot det :) duktiga lilla jag kan ju kanske någon gång bli den träningsnarkoman jag ibland låtsas att jag är! eller va tror ni? ;D

svenskan!

bara så att ni vet så fick jag 27 poäng av 30 möjliga på mitt svenskaprov! om ni ville veta det ;) haha jaja jag vet... skryyyt meeeen som han på arbetsförmedlingen sa - vem lyfter kattens svans om inte katten själv!
jag lyssnar på det ordspråket och skryter lite om mitt mvg! ;) mohaha sitter för övrigt och skriver uppsats just nu. rätt trist. har ingen koncentration alls. vill helst bara sluta och åka till valstalund och ha lite idrott och spela tennis. ska bli roligt. fredrik ska leda lektionen, vi får hoppas att det går bra! :)

snaart!

snart ska jag få reda på mitt svenskaprov. usch skrev en hel del men va fan de är ingen som säger att det är rätt. det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa så får vi se hur det blir sen. undrar om vi skulle spela tennis idag på idrotten... hmm någon som vet?

hihi

vart bara tvungen att skriva!

Godnatt...

lilla engla

ikväll klockan 9 ska jag tända ett ljus i mitt fönster för lilla engla. det ska resten av sverige med göra. du också! tänd ett ljus för engla och alla andra som också råkar ut för samhällets våld och även deras familjer.
ett värmande ljus i kvällens mörker och kyla.

måndag

godiscabarén igår var helt suverän. hampus som inte är särskilt van vid teater tyckte till och med att det var kul. det tyckte jag om! hihi fast jag måste säga att jag inte var särskilt sugen på att gå hem oc göra paj efter det där som vi tänkt, haha dom stoppa på oss hur mycket godis som helst, va ganska mätt när vi kom hem och skulle äta mat. haha men nej det va kul. bra teater :)
idag blir de väl bara till att slö om inget annat kommer upp. kanske ska till syster om henne medicin kommit annars ska jag nog dit imorron.  men nej nu ska jag nog fixa ite och sen kila iväg till skolan. idag ska vi börja filma våran minutfilm tror jag!  alla grupper i våran klass gör skräckfilmer, haha  vi är en riktigt skräck-klass. de blir nog roligt! ni ska nog få se våran musikvideo också när jag får den. får väl se när de blir :)
Eminem      
Dr. bombay
Bob marley 

gooodiiiiisss

idag ska jag och hampus gå på teater, godiscabare. elina spelar med i den och hon sa att dom kommer dela ut godis till publiken och jag har sett hur mycket godis som finns och mums jag vill gärna titta på den teatern. ska äta allt jag får! haha och hampus tackar ju inte heller nje direkt. men jag tror faktiskt att själva teatern är bra också, jag tittar ju inte bara för godisets skull. måste stödja elina :) hihi. innan vi går till teatern tänkte vi gå och fika så det blir mys, men det blir förmodligen på videogrottan inte för att lokalen är särkilt mysig men endå, hehe. nu ska jag väl gå och vara social med älskling. han kanbske får skriva ett inlägg här sen. han ville det :)

hallstacrusing

det är crusing (eller hur de nu stavas)  här i hallstahammar idag och jag blev som vanligt i lite halvt extas när det var massa jenkare överallt. försökte dölja min extas lite för att inte verka lika galen som tanten som stog på andra sidan gatan och skrek "impala, impala, impala", tog med mig kameran och tog lite kort också för hampus pappa ville se bilarna men hade inte tid att åka ner själv, en liten stund senare åkte det förbi en bil och tog kort tillbaka. i en annan bil åkte det en gäng "tuffa" killar och sjöng för fulla muggar på låten "i'm a barbie girl",  undrar vad dom tänkte när dom satte på den den låten.. tuffa pojkar... ;)

textkommunikation

har textkommunikation, måste skriva ett repotage eller en notis, jag tyckte de räckte att han läste vad jag skrivit i tidningen men neeej.. jag måste skriva massa mer, själv tycker jag att det är onödigt men visst .. får väl skriva. någon som vill blir intervjuad i repotaget jag ska skriva. någon som har förslag va jag ska skriva om? jag har ingen aning har ås sjukt dålig fantasi. måste komma på vad jag ska göra för projektarbete i trean också. har ingen aning vad jag vill syssla med faktiskt. känns inte som att något speciellt locker direkt men. jag tänkte foto men jag ska ju endå göra ett projektarbete i fotografisk bild B om jag får ha den kursen. så det kanske blir lite jobbigt då att göra två projekt i samma ämne. men vi får väl se, måste bestämma mig innan sista april. hjälp mig? :)

hemligt!!

funderar och funderar... får se om de går och får se om de blir något. jag får tänka lite mer. sen får vi se... ;)


tankar

ibland hatar jag att tänka för att det gör ont, ibland gör det bara så sjukt ont. men sen finns det ju gånger man tänker och får ett leende på läpparna, ett leende som gör att man är glad resten av dagen.en enda tanke som gör en så sjukt lycklig, ibland bara för en sekund, ibland för en hel dag. våra tankar styr oss verkligen. vårat humör regleras ofta efter vad vi tänker på. den första tanken när man vaknar reglerar ofta humöret för resten av dagen.
då en enda tanke kan förändra allt, en tanke från någon annan, en enda vänlig fras eller en varm kram. bara en liten gest kan förändra så himla mycket, för en person eller flera.

bowling

vi var och bowlade med klassen idag om jag inte sagt de redan. och såklart så förlorade jag haha men inte med så mycket faktiskt, bara 20 poäng och de är väldigt lite om man jämför med de 200 poängen jag förlorade med mot hampus, haha men det va kul,jag tilda och felle hade en bana och sen hade cassa och emil banan bredvid oss. klu hade vi och vi gillar att ta massa tråkiga bilder också, på kloten tex. haha är vi medianördar så är vi.. inget att göra något åt ;)
gick inge bra att skriva min rapport heller, hade inte en blekaste aning om vad jag skulle skriva men måste prata med min lärare imorron och se vad han säger. nu ska jag nog sova lite, kom knappt upp imorse så det betyder väl att jag borde sova lite mer. så god natt alla...

vestmanlands läns tidning

image94 japp sitter och skriver min sketna praktikrapport men funderar på om jag ska gå ut och ta lite bilder på moppen
 innan det blir mörkt eller nått, den där snubben som mejla ville ju ha fler bilder så blir väl till att gå ut och ta lite kort.. men har beslutsångest. ska jag gå ut nu eller sen? va tycker ni?  kan ju inte skjuta på nått utav de egentligen men jag behöver inte ljus för att skriva. blir till att gå ut och ta kort!
OOOH YYYEAAAHH

nemi <3

Syster känner du igen dig? ;)

image91


Jag håller med!
image92


Just det!
image93


Jag älskar nemi totalt! garvar varje gång, iaf när de är meningen att vara roligt, inte alltid de är så ju..

upplysingen

image90har pluggat svenska hela dagen idag, grymt drygt och så måste jag plugga imorron också. men imorron har jag svenskaprov de va därför jag pluggade idag men imorron ska jag bara fixa min praktikrapport, sjysst av cp-sid att jag får göra den som ett bildspel. de gillar vi får se om jag hara tålamod till det bara. jag menar, får se hur länge jag orkar sitta och hålla på med powerpoint innan jag tröttnar men skriva går ju alltid, faktiskt ganska fort. tänkte jag skulle gå tillbaka till vlt någon dag också och intevjua dom lite till mitt repotage, blir nog bra. fast han kommer väl vilja att jag ska skriva 15 a4 i mitt repotage men de tänker jag inte gå med på, varför ska jag lära mig och skriva långt? de är inte svårt. de är att skriva kort som är svårt och det är de man gör i verkligheten. man skriver inte femton sidor långt repotage, för folk orkar inte läsa. ungefär som det här inlägget, haha. nje men jag vet att jag kan skriva väldigt mycket ibland om jag bara kommer igång men det tar ju inte slut, skriver ju bara det jag tänker på, de kanske är som dom säger på vlt, jag kanske är en naturbegåvning när det gäller att skriva.. :)

webbdesign

just nu har jag webbdesignslektion fast jag tycker att webbdesign ska stavas webdesign för de ser mycket bättre ut men men får väl stava de som min lärare gör. tror att jag är klar med min hemsida nu iaf är inte särskilt nöjd med den men endå. har ingen fantasi och ingen ork att hålla på och fixa. men men ska hem till mathilda idag och plugga lite svenska för vi har svenskaprov imorron men tycker min lärare är lite halvkonstig, vi fiick nämligen se och skriva av provet vi kommer få för att kunna plugga bättre. har aldrig fått göra så förut så de känns lite cp men men de kanske är bra. måste skriva min praktikrapport också fast sid sa ju att jag kunde göra den som ett bildspel i powerpoint så då får han skylla sig själv, powerpoint it is! tror jag ska hålla på med de på onsdag. mamma, påminn mig? :)

måndag

jahapp då bär det av till skolan igen då. ännu en sån där jobbig måndag.tur att man inte slutar nå sent alls? eller nått.. men men jag och mamma va inte till syster igår och handla, laga mat och försökte klippe klorna på den där monsterkatten som försökte käka upp mig. jag VÄGRAR hålla i den katten!! hör du de nu jeanette? ;) men men senare på kvällen kom hampus hit också fast han va trött redan när han kom så de blev inte så mycket gjort som vi hade hoppats på, de va han för trött för så det blev film istället fast han va ju nästan för trött för de med. sen kunde han inte somna för då va han övertrött och lite halvjobbig emellanåt :P haha men till slut så somnade jag ju iaf efter man legat och pilla honom i håret och klia honom på ryggen så att han blev trött, haha känner att de finns några likheter medmig barndom? ;)

tråkigt

jag har enormt tråkigt faktiskt så jag ska ta och titta på när lammen tystnar för jag har inte sett den men jag har vart där den spelades in och man får lite kalla kårar av att vara där faktiskt endå. 

porsche

image89va ute och åkte lite porsche nyss. kändes lite roligt i början men det va ju inte så speciellt. det kändes bara lite i magen när man gasade ibland men nå mer än det och att folk tittar och att det va jävligt trångt  är de inte, de är ju bara en bil ju. ingen supermaskin och det innebär ju att det är som att åka bil. eller har jag fel? någon som inte håller med?

aaaah!!

jag vill ha sommar nu!!!! ge mig sol och värme! snälla!

gårdagen!

va med min små flickor id och mathilda igår, vi drog in till stan för de va ju utförsäljning på skinnjackor inna på stadshotellt, och vi som vill ha skinnjackor tyckte de va jättebra så vi kila dit och sprang uppför trappan in i rummet där de va.. kunde knappt hålla mig för skratt! bara tant och gubbjackor! haha suck säger jag bara vi gick runt och titta lite bara för att vara artiga sen drog vi ner på stan och titta istället vi hitta inte en enda skinnjacka! lyckat tänkte vi och så köpte jag och mathilda lite andra kläder istället. senare på kvällen drog vi hem till filip, myspys... människorna är så härliga ju. sandra sjöng för oss också efter som hon kom dit, jag trodde ajg skulle svimma alla blev helt tysta och bara stirra på henne, aldrig hört henne sjunga förut men fy fan vilken röst människan har. hon ska söka till idol i år igen och fan sjunger hon som igår så kommer hon nog alldeles säkert med. hehe greaat!
nu ska jag städa, jippi.. eller nått liknande kanske. hoppas de går snabbt så jag får gå ut och gå sen!

ooh yes

Jag bara älskar denna låt! undrar när hennes platta kommer ut!



Mitt 200 inlägg BTW!! ;)

längtar

jag vill ha våran musikvideo på skiva så att jag kan titta på de och kanske dela med mig till er. hihi. skulle vara kul att se vad folket tycker, eller hur?!
har webdesign nu ska egentligen bara lägga in lite bilder och så sen är jag klar i princip. rätt skönt för har tröttnat rätt så rejält på den där jävla hemsidan. men men vad gör man inte för sina betyg.
mamma och kenneth är i stan nu och köper en ny tvättmaskin, för våran totalpaja för någon vecka sen, hoppa omkring och sen helt plötsligt dog den, haha den hade väl lite dödsryck innan den dog. jag och ida vill också inte till stan, försöker få med mathilda men måste ha en bil för hennes hade tydligen dåliga däck så ida skulle fråga sin pappa. men vi får väl se hur de går. vill ha en skinnjacka ju. för de va de vi skulle köpa i staden västerås för nått företag har hyrt stadshotellet och säljer skinnjackor för som mest halva priset. det låter jävligt billigt och bra men så är de väl svindyra märkes jackor så de kostar typ 1000 spänn iaf fast de är halva priset, haha..

min dröm!

BTW jag drömde en helt grymt underbar dröm inatt.. jag va hos pappa i usa men han hade flyttat och bodde granna med LA ink människorna eller asså deras affär eller va man ska säga. och de hade grymt mycket snygga bilar stog utanför på gatan och sen träffade jag en utav männsikorna och han frågade vad min drömbil va och jag sa mitsubishi eclipse spyder och då titta han på mig som om jag vore dum eller nått och såsa han att han alltid sett de som en ful bil för de hade en som inte va stylad eller nått med vit skinnklädsel innuti  och för att den inte va stylad så tyckte han den va ful och sa att jag kunde få den! jag skulle precis få se den när min väckarklocka ringde och sa att jag skulle gå upp. skiit också!


kuuuuul :)

okej idag har man en lektion och börjar klockan två och har lektion i tre timmar och slutar fem.. :)



och..... det vart inte bada och sola de vart ut och gå istället, skööönt !

sunshine in the morning

så grymt härligt väder ute! har lust att typ byta om till bikini eller nått och bada och sola. usch va jag har sommarlängtan. men tiden går ju fort som tur är så sommaren är snart här men det gör mig också lite halvt stressad. jag måste ju övningsköra och plugga teori ju?! jag fyller ju år i sommar och då vill jag kunna ta körkort ju! så de gäller att plugga, plugga, plugga hur mycket som helst men nmåste ju köra också. så jag måste få den där förbannada moppen såld och köpa en bil med dom pengarna så jag kan köra manuell bil också.. vill inte köra på körskolan de blir så jädrans dyrt! hmm ja för att förebygga lite så kan jag ju faktiskt förnya min moppeannons på blocket så att folk tittar på den. hööörs!

nytt och fräscht!

jag fixat en header på min blogg nu och har ju även satt in en klocka och en kalender på sidan. har hållt på med de idag och jag blev nöjd så nu får vi se hur lång tid de tar innan jag tröttnar och vill byta ut headern, hehe..

kollade på top model nyaa men de va nästan lite tråkigt idag eftersom de bara visade typ smågrejer från gamla program den här säsongen. men men får längta tills nästa vecka istället.

man känner verkligen nu att våren och sommaren börjar komma, det är så varmt att man akn vara ute utan tröja och inte frysa arslet av sig, sjjuuukt skönt ju. har fått massa vårkänslor och jag måste köpa vårskor och vårkläder och en vårjacka och nya solglasögon och en väska eller två. men får att handla så måste man ju ha pengar också och de är de ju tyvärr lite ont om.
men de här vill jag ha bland annat!



Jag älskar Dig

image46

Feels like I have always known you
And I swear I dreamt about you
All those endless nights I was alone
It's like I've spent forever searching
Now I know that it was worth it
With you it feels like I am finally home

Falling head over heels
Thought I knew how it feels
But with you it's like the first day of my life

Cuz you leave me speechless
When you talk to me
You leave me breathless
The way you look at me
You manage to disarm me
My soul is shining through
Can't help but surrender
My everything to you

I thought I could resist you
I thought that I was strong
Somehow you were different from what I've known
I didn't see you coming
You took me by surprise and
You stole my heart before I could say no


tillbaka!

suck på att blogg.se vart typ avstängt eller nått hur länge som helst! men men nu kan man ju iaf skriva igen så de är skönt. saknat de lite fast jag inte brukar skriva så mkt men de är som man säger, när de väl är borta så längtar man efter de eller vad säger ni? :)
 
jag längtar tills imorron kväll och till top model och fråga olle och so you think you can dance. det är min tv kväll men också enda dagen i veckan jag kollar på tv nästan. de är de enda programmen jag vill se och så går de på samma dag alltihopa. tur bara att de inte går på samma tid för då skulle de bli lite jobbigt.

hehe har laddat ner jättesöta gubbar till min msn. haha sjukt söta faktiskt! fast dum ida tyckte dom va fula (!) haha. hur snällt är de liksom. här sitter jag och laddar ner massa gubbar baaaaara för hennes skull och så tycker hon att dom är fula. haha

RSS 2.0