mys

idag kilar jag iväg till esilstuna där dom säger "DÄ" istället för "det" haha, ska iaf träffa min sötis sofia som har fallit för eskilstunadialekten, tycker jag är hyfsat roligt, haha.. men men vi ska väl ta och åka och bada någonstans gissar jag på. på tal om det så var jag och badade igår också, första doppet för i år, haha känns lite konstigt, men men vi var iaf till sanda , jag hampus, mimmi och deras mamma. det va roligt trots att vi blev attackerade av getingar, vi hittade även ett svalbo nära vattnet så där stog vi ett tag och kollade på de små svalungarna som skrek efter mat och nar mamman väl kom blev de överlyckliga. sen åkte vi hem och så kollade jag hampus och mimmi på "i am legend". de va mys, vart dock mest jag och mimmi som kollade då hampus inte ville titta utan sprang och gjorde massa annat istället, hehe men det va mysigt :)

kubb

var hem till älskling igår kväll, de hade främmande så de blev  till att grilla och spela kubb, jätte mysigt var det.. mitt lag vann kubben första omgången och sen vart de inte lika roligt för hampus lag vann de nästa två gångerna, hehe men de gjorde inte så mkt, bara man har kul eller hur?  och det hade jag, det kan man inte undgå att ha med den där familjen, jag känner mig hemma där.. 

Grattis!

idag fyller liten ida 18 år!! grattis gumman hoppas du hade en bra födelsedag trots jobbet!! nästa helg drar vi på kryssning!! fan va kul de ska bli!! 
puss på dig gumman <3


svalor

gud va skönt de va att vara borta ett tag.. få vara på landet och ta de lugnt och rensa lite ogräs, kan de blir bättre? hehe ja de kan de väl, man kunde ju ha skippat ogräset men måste säga att de är lite avslppnande att sitta där i gräset och pilla i blommorna och bara vara i sin egna lilla värld. titta på svalorna kan man ju också göra för hur avslappnande är inte det? finns inte mkt som gör ig så avslppnad som svalor gör. när pappa bodde här i sverige fortfarande brukade jag alltid gå ut och sätta mig på balkongen hemma hos honom på kvällarna, vi bodde högst upp och under taket så bodde det en massa svalor.där ute kundejag sitta hur länge som helst och bara titta på svlorna och tänka.. svlor ser så fria ut, och så fridfulla ut när dom liksom glider genom luften, de har inga måste och inga krav. de bara flyger runt. ville dom så skulle de kunna flyga därifrån och aldrig mer komma tillbaka. flyga någonstans och utforska en ny plats eller vad som helst. de ger mig en känsla av lugn.. 
att jag och älskling sedan fick dela på 1500 kr och varsin polkagris för besväret gjorde ingenting.. TACK för det! kan ju säga att de behövdes, så lite pengar som jag kommer att ha i augusti.. körkortet tar en hel del kan man ju säga..  nu är det iaf skönt attvara hemma. dock kände jag att jag behövde städa när jag kom in i mitt rum.. fan så de ser ut..  jag som va så pedant förut, hallå?!  fast nu vill jag nog helst bara ta de lugnt, städa får vi göra imorron, jag vill leka lite grann med bilder.. det är också avslappnande! god natt på er!

katt och hundvakt!

imorgon, onsdag, så kommer jag och hampus att flytta hem till mina kuser i en vecka, eller ja hampus kommer bara vara där i fem dagar men de spelar ingen roll, ska ta hand om katter, hunden och huset, rensa lite ogräs och sånt. de blir säkert bra, tror inte jag dör av uttråkning iaf. ;) hihi har ju med mig jättegamlagamla supermario, så nu ska jag spela allt va jag kan. när jag har rensat klart förstårs!! :) ihhi ska nog bli skoj :) hörs om en vecka :)

vuxensaker

imorgon ska jag uträtta lite vuxensaker på dagen, jag ska först köra lite bil sen ska jag till banken och babbla om mitt konto och grejs. och efter det så ska vi och handla, mamma och jag.. hmm jag känner mig riktigt vuxen måste jag säga.. bara körningen går bra så blir jag glad, jag vill verkligen att de ska gå bra!! jag vill ha körkort..

present

på söndag fyller hampus lillasyster 16 år.. shit känns som de va igår jag va 16 :O helt otroligt va fort tiden går!! jaja men vi avr iaf inne i västerås och köpte present till henne idag men kan ju itne säga vad ju :P hihi hoppas hon blir glad över våran present nu... hihi vi köpte även lite glass och satte och och åt den i vasaparken, mysipys, satt under ett träd så vi vart inte blöta när de regna heller.   mötte ida på stationen när vi skulle åka hem så vi åkte med henne på tåget hem och så fick vi skjuts hem hit. nu är älskling och klipper sig och ajg ska rensa min troslåda, den är överfull, haha..

tårtan

jag sa ju att ni skulle få se en bild på min fina tårta, jätteintressant jag vet men nu blir det så iaf :p hihi ni ska även få sukta lite efter mina fina bakverk!! mohaha

vattnas det i era munnar nu? känner ni gott det skulle vara???? muuums! ;) haha

jippi

nu har jag testat min fina fotoskrivare! det gick skitbra och bilderna blev superfina.. jag kan itne beskriva hur nöjd jag är!! tack syster!

veckan, typ :P

i tisdags stog jag i köket hela dagen och bakade kakor och bullar så de stog härliga till, kan ju säga att vi inte kommer hinna äta upp dom på flera år om ingen hjälper till..  haha
i onsdags så var det kalas med släkten, alla kom hit och fikade och så gjorde vi tårta jag och syster med kusinerna och så åt vi den och sen vart vi ju tvugna att gå till lekparken och leka för det får man aboslut inte missa!! aldrig de funkar inte.. ;)
i torsdags vart det köket igen stog och bakade nästan hela dagen och sen åkte jag och mamma in till stan på kvällen, först åkte vi till syster och så fick jag min present! jippi!! jag fick då en fotoskrivare som jag velat ha jättelänga så den satt fint! tack syster. efter det gick vi ut till löga, mamma och jag för det var ju faktiskt lite cruising för det var den dagen power big meet började såklart och det kan man ju itne missa.. måste ju titta på alla fina bilar.
i fredags så kom mamma hem från jobbet klockan nio, väckte mig och stressade på mig så att ajg skulle skynda mig för vi skulle iväg till johannesberg och gå omkring där lite på dagen. vi åkte på en massa kringelkroksvägar dit för att slippa åka i rusningstrafiken. så det vart lite vändningar och felåkningar men vi kom fram! och sen gick vi omkring där hela förmiddagen, fram till ungefär klockan 2-3. sen åkte vi hem och käkade lite umgicks lite med hampus gjorde jag och mamma gick och la sig, klockan 4 väckte jag mamma och sa att vi va tvugna att åka snart om vi skulle till finbilscruisingen klockan fem och mamma stressade upp för hon trodde den började klockan 8. så klockan 5 i 5 satte vi oss i bilen påväg in till stan, jag mamma och hampus. sen var vi där och gick omkring tills klockan var runt 12-1 någonting sen åkte vi hem och sov.
lördagen började bra med frukost (jordgubbar o glass) på sängen blommor och presenter, superfina allihopa! sen var det bara att duscha och fixa sig sen skulle man fixa tårtan och ni måste ju hålla med mig om att det är skitkul att göra tårta, särskilt när den blir så fin och god som min blev ni ska få se kort på en sen :) hihi sen kom det flickor och så fikade vi lite, jag jennifer,fias och hampus. efter det så fick jennifer sminka mig och det blev skitbra!  sen åkte vi tåg in till stan, drog hem till jennifer och mötte ida och nån camilla där. drack lite vin med flickorna hampus och ulla och åsa sen drog vi ner på stan och köpte pizza och kinamat. hehe ja vissa åt kinamat och vissa pizza. sen drog vi vidare mot löga! där skiljdes vi med ida och camilla och sen gick vi hela vägen till ståndet längst bort på sjöhagsvägen där cruisingen är. och där längst bort så köpte vi trosor, haha 6 par för 100:- så de tyckte vi lät superbra, vi nappa direkt! sen gick vi hela vägen tillbaka till andra änden av sjöhagsvägen och åkte virvelvindenkarusellen, jag och hampus iaf. och jag kan inte beskriva hur mycket jag gillar den karusellen!! påvägen fram och tillbaka på sjöhagsvägen så träffa vi linda och camilla, även jansson som inte trodde att jag kände igen honom. haha men de va väl klart jag gjorde :P efter karusellen gick vi till tågstationen och mötte nathalie och fias drog hem. sen gick vi hela vägen tillbaka till trosståndet igen, haha. och då började det komma lite regndroppar, när vi sen va påväg därifrån började de spöregna, då mötte vi douglas kim tom och anders så vi pratade lite med dom och så fick jag en tia i födelsedagspresent av kim, haha.. sen drog jag och hampus och mötte mamma och åkte hem..  men kvällen var helt klart lyckad! en helt underbar 18-årsdag med alla som jag älskar!! tack!


bloggvärde

hittade en sida där man kunde se hur mycket ens blogg var värd. min blogg är då värd 3947kr.. hihi trodde det typ skulle vara värt 20 spänn eller nått. kanske ska ta och sälja den då, haha..

mohaha min blogg är värd mer en din syster :P din är värd 2792kr ;) hur känns det!?

bilen har vart med i slagsmål, han förlora


jag har varit i köket hela dagen idag och bakat grejer tills kalaset jag ska ha imorron, på kvällen ringde mamma och sa att hon va påväg hem hon och kenneth hade nämligen vart i västerås och hjälpt hanna att flytta. hon fråga om jag skulle ha nått att äta. köp en kebabtallrik på skeppet sa jag, okej sa hon och vi la på. när hon kom hem fick jag höra att vi inte längre hade en bil. jag kunde då ana vad som hade hänt, när jag kom ut och titta på bilen fick jag de bekräftat, de hade blvit påkörda. när de va utanfrö skeppet sprang mamma in och skulle hämta maten, kenneth satt kvar i bilen och vänta. helt plötsligt kommer det en buss och kör upp väldigt nära våran bil och kenneth undrar va han håller på med och när bussen svänger lite lite åker bakarslet på bussen in i våran bil och drar i bilen och trycker in och bucklar den som ni ser på bilderna. kenneth sa att hela bilen stog och skakade och när han sen gick fram till busschaffisen och frågade va han höll på med mena han på att han inte hörde det men han märkte det när han titta i backspegeln, trots det så fortsatte han köra. jag hoppas fan att vl fixar de här nu, jag måste ha en bil att övningsköra i och inte går det att köra med den där bilen inte.. skärpning vl, skaffa dugliga chaufförer som vet var de har bussen utan att köra in i folk..

RSS 2.0