sunshine

Gick ut för att slänga lite sopor på jobbet idag, stannade upp någon sekund för att bara känna vårsolen värma mig. Äntligen känns det som vår!



somebody will find you someday and it might be you.

Jag har länge funderat på det här hur människor förändras.. Vissa till det bättre samtidigt som vissa förändras till det sämre, de kanske förlorar en sten i sitt tegelhus och allting rasar, men man är ändå samma människa. Att förändras betyder inte att människan försvinner och ersätts med en ny i samma kropp. Jag tror däremot att vissa drag och egenheter kanske förstärks eller försvagas allt efter tiden går och man hittar sig själv och vem man är. Då märker man även hur man vill vara som människa och förändrar sig själv utifrån det.
När man träffar någon som man inte sett på länge så märker man på en gång att personen har förändrats men man kan ofta inte sätta fingret på vad det är. Allting känns annorlunda men ingenting har egentligen förändrats. En förändring på utseendet är något man inte missar men man kan bli mycket mer chockad utav denna förändring. Om man träffar en person man inte sett på länge som har förändrats till utseendet så får vi ofta reaktionen, "vad fan hände?" trots att det är precis samma människa på insidan. jag själv fick precis en sådan reaktion. Det är konstigt det där med förändring, man kan förändras så mycket men man är fortfarande samma person.

sick sick world

Jag satt och läste lite grann om den här totala skandalen i bjästa och klickade mig fram till klippet från kyrkan. Pojken hyllas alltså med applåder, detta efter att han erkännt och fällts för våldtäkt?! hur tänker människorna om den här killen när dom hyllar honom när han våldtagit en flicka i samma ålder? Och hur fan tänker prästen som tillåter detta? på frågan hur han tänkte när han godkände detta så tyckte han att det vara riktigt starkt av den här pojken att orka komma dit... när reportern berättar för den här prästen om att pojken våldtog en annan flicka senare samma kväll så vill jag bara slå till honom när han svarar "stackars pojke"?! HALLÅÅ?? folket i den här staden, är dom helt puckade eller? är det ett samhälle där dom har våldtäkt som fritidshobby och det här var bara en bra bedrift, eller vad är det för fel på folket? jag förstår inte, jag vet iaf att det är inte ett sånt samhälle jag vill leva i...

Trött!

Sitter här  nu nyss hemkommen från jobbet och önskar att älskling kunde komma hem någon gång så att jag får äta. Önskar även att jag hade en massa pengar så att jag kunde köpa massa kläder. Det känns som att jag vill rensa bort allt dåligt ur min garderob och fylla på med nytt! MEN för att kunna göra det så måste man ha pengar och det va där skon klämde! men men mina gamla trasor får väl duga så länge =)
Imorgon är det våffeldagen vilket också innebär att jag och älskling har varit tillsammans i 4 år! jag kna knappt tro det, känns som att det va igrå vi stod på trappan och pussades, haha... men våffeldagen till ära så blir det våfflor till frukost och sen får vi se vad som händer! mys står iaf på listan. kanske ska gå ut och pussas lite på trappan bara för att liksom? ;)



Gammal bild men jag älskar dig lika mycket för det!


tavlor

Jag har länge funderat på vad vi ska hänga upp på väggarna här hemma och jag vill ha någon tavla på canvas med en bild jag tagut själv. jag vet bara inte vad jag vill ha. kanske kan någon annan hjälpa mig? jag vill ha en svartvit och en färg.

       

Det där med att diska

kvällen närmar sig slut och det drar ihop sig till att laga mat. Det ska lagas kycklingpaj men eftersom att han som sa att han skulle diska direkt den här gången ännu en gång inte har gjort det så behövs det diskas några saker innan vi kan sätta igång med maten. han tar sig efter mycket om och men ut i köket för att diska de grejerna som behövs. Jag hör sedan hur han står i köket och pratar för sig själv, " Fy fan va mycket disk ". han är sedan tyst ett tag för att sedan utbryta i en uppgiven stämma, " Hur kunde det blir såhär??? ". Jag som sitter i soffan och tittar på tv brister ut i skratt och då kommer han i vardagsrummet och tittar på mig som en liten hundvalp och frågar vad jag skrattar åt. Då skrattar jag ännu mer!

MIN ÄLSKADE ÄLSKLING DU ÄR SÅ KNÄPP!! <3<3<3<3

Men jag älskar dig endå :)


avslappning

Idag hade jag tänkt driva ut alla sjukbaciller och bara ta det lugnt och må bra. Fick hem min förhandsbokade film igår också, (Jiiippiiii!!!!!) new moon! så nu tänkte jag äta frukost och sen ska jag ha lite marathon. Först ska jag titta på twilight och sen på new moon! Ja vad ska man göra när man är ensam hemma då, haha? det blir helt lovely.. :)


mums!!

Nu blir det rikligt med frasvåfflor!!!

sjuk...

Fy fan vad jag mår dåligt!! fick feber och blev sjuk igår när jag skulle jobba 10-21 så de va lite jobbigt men det är bara att härda ut. Pengar måste jag ju ha och de får jag inga utan att jobba så så är det! Jag brukar inte få feber när jag blir sjuk men när jag väl får de så mår jag piss, jag orkar inte göra någonting alls. jag blir typ trött av att lyfta armen och dricka. Som tur är så är jag valpvakt idag heller så behöver inte gör så mkt förutom att gå ut med lilla gitta. måste bara komma ihåg att sätta på mig jackan när jag går ut. Det blir lite si och så me det.. Men jag får väl skylla mig själv om jag blir ännu sjukare. nu ligger hon iaf och sover så ska vänta tills hon vaknar sen ska vi skynda oss ut. :)

valpvakt

sitter hemma hos moster och är valpvakt idag. tussen ligger och sover just nu men så fort hon vaknar ska vi ut en sväng så hon inte kissar inne :) hon är allt för söt den där lilla. ska hit på torsdag och fredag också och vara lite valpvakt. På torsdag får jag kanske sällskap av systeryster också, det skulle vara trevligt. det blir lite ensamt här ute på landet efter ett tag. :)

nehepp nu låter hon där ute i hallen, kanske ska ta o gå ut? :)


Jag vill ha!!!


Twilight-saga

Jag är riktigt fascinerad över hur man kan ha en sån fantasi att skriva dessa underbara böcker. Att utifrån en dröm utveckla till en underbar historia. Jag själv har alltid gillat att skriva, men jag har aldrig riktigt haft någon stor fantasi. Därför ser jag upp till stephanie meyer riktigt mycket. Något jag inte förstår är att ingen trodde på boken från första början, inte ens hon själv. Att den sedan blev så stor är ju bara ett bevis på hur utsökt serien är. Att gå från att vara en hemmafru med sina tre barn och vara som alla andra till att bli multimiljonär på grund av en dröm och en livlig fantasi. Det är ju inte annat än underbart!


RSS 2.0