...

jävla idiot, det kanske är dags att ta lite ansvar för sina handlingar och inte bara rymma, det straffar sig i slutändan... dina skulder är det du som har fixat och ingen annan.. att du sen samlar på dig ännu mer skulder gör ju inte att du slipper betlala direkt.. nje tillslut kommer det ifatt dig och då ligger du risigt till... väx upp du är för fan 50!

snart så!

om bara några dagar så fyller jag 18!! känns super!!! gr8 liksom.. haha ja jag är trött men jag ska inte sitta här jag måste städa. vi hade ju tänkt ha kalas för mig på söndag men nepps, mormor och morfar ska bort på semester och lena och johan har främmande hela helgen och sen ska lena jobba på söndag.. men vad ska man göra.. får väl ta de nu på onsdag istället. kan ni komma då släkten? jag ska dock köra på förmiddan men de är ju klockan tio så de löser sig. undrar när jag ska baka... blirm väl typ imorron eller nått..

nelson mandela

jag sitter just nu och tittar på välgörenhetskonserten för nelson mandela som fyller 90 år. det är säkert många i sverige som inte vet vem han är. men han är iaf en man som har gjort väldigt mycket för friheten i sydafrika. han har kämpat hela sitt liv för friheten och de mänskilga rättigheterna i sydafrika, och även mot aids. han offrade sin egen frihet för att sydafrikas folk skulle få det bättre. han har suttit  i fängelse nästan halva sitt liv, efter att han kom ut blev han sen vald till president. om man sen spelar teater som jag gör så vet man säkert vem billy dakada är också. han är en strålande skådespelare som jag och de som gick i min teatergrupp då faktiskt har fått lite hjälp av, jag var efter det nere i malmö på teaterfestival och då gick vi och såg en teater med honom där han spelade nelson mandela för det var precis honom det handlade om. det är genom den pjäsen som jag vet vem nelson är. och jag måste säga att han har levt ett rätt hemskt liv men det har ju blivit bättre. och jag vet att sydafrika har honom att tacka för en hel del. en president som honom skulle behövas i varenda land.  Grattis Nelson Mandela!!

jag ger mig

okej jag kanske har vätskebrist men ajg drack ju faktiskt!!!!!! eller hur syster? jag va duktig! :)
jag aknske skulle behöva dricka resorbäckel varje dag för att inte ha vätskebrist.. haha, duktig jag är på att dricka vatten, nooot. men jag kan inte rå för att vattne är äckligt ;) haha

skakis

jag har vart ute i trädgården och jobbat som mamma har sagt åt mig, har väl gjort lite mindre än en tredjedel av de jag ska göra så jag ska snart gå ut och fortsätta, jag var tvungen att gå in ett tag och dricka lite då jag märkte att hela jag var helt skakis, benen va som spaghetti, va lite läskigt så jag drack lite och satte mig i soffan ett tag, tänkte va inne en stund innan jag går ut igen, kanske fått solstig eller nått, eller så håller jag på att få migrän för det är konstigt för ögonen också, antingen håller jag på och svimma eller så får jag migrän snart... känns inte kul..  men ska väl hänga upp tvätten nu, ta de lite lugnt sen gå ut igen :) får väl se om jag svimmar, haha...

ja hejsan

jag har inte skrivet på ett tag nu, för jag har inte riktigt haft tid! :)  jag hade körlektion tidigare idag och de kunde nästan inte gått bättre, hihih så jag fick superhögt självförtroende. hihi fick jättemycket beröm. längtar jättemycket till nästa lektion nästa onsdag, fy fan går de i den här takten så  kommer jag ha mitt körkort  om en månad, haha. nje men..  kommer nog inte gå lika bra varje gång, man har lättare för vissa grejer än för andra, så är de ju. bara att acceptera, jag kan ju inte vara bäst  jämt ;) haha.. nje gud, Samantha! sluta skryt nu.. jag kan inte rå för det..... jag är glaaad! haha

midsommarafton

det började bra, var hemma hos jennifer till 4 ungefär, då var det kaos i köket dr alla höll på och fixade de sista till maten  och sen satte vi ner och åt, jag, hampus, jennifer, ida, johanna, elin, åsa, ulla, ann-mari, och jennifers två kusiner. maten var god och jag åt tills jag var påväg att spricka! efter maten fick vi efterrätt som jennifer hade gjort, pannacotta  det va mums mums, sen gick jag hampus och jennifer och skulle möta filip som också skulle komma, direkt när vi såg honom märkte vi att något inte var som de skulle, filip var full, klockan sex. han följde med oss tillbaka, och fick vatten och mat och även en plastpåse... han skämde ut sig lite och vi skrattade åt honom. sen skulle vi gå vidare hem till nathalie och möta tom och kim men vid den tiden var filip så full att han inte kunde sätta på sig skorna själv så åsa och ulla hjälpte honom med det. när han kom ut skulle han pissa och efter det så började han spy och var påväg att ramla ner i sina egna spyor, efter det satte vi honom på en bänk, nathalie ringde hans föräldrar  och frågade om dom kunde hämta honom men dom var i kungsör så de gick inte.  sen kom det en granne med en stor flaska vatten och två örttabletter som skulle rensa kroppen på gifter.   så vi tryckte i honom det och satte honom på bänken igen. efter ett tag spydde han igen. då bytte vi tröja på honom och tvättade av honom så att någon skulle kunna hålla i honom på vägen till nathalie. när vi kom hem till nathalie la vi honom på en madrass och sen sov han. då kunde vi andra ha lite roligt och så spelade vi lite spel och sjöng singstar och jag fick höra min älskling sjunga för första gången! super! jag och jennifer sjöng ballader för fulla muggar och spelet tyckte vi vara stjärnskott, hihi.. kvällen hos nathalie kändes verkligen lyckad. natha och fias körde terapi nummer fyra som var att supa. den fick tydligen fem toastar av fem. låter som ett bra betyg, haha.. klockan ett vaknade fyllplytet igen. inte lika full men dock fortfarande berusad trots inget alkohol sen klockan 7. vi forsatte kvällen som att inget hänt men runt 3 på natten där började jag och filip en diskussion om hur otrevlig han var mot alla, trots allt vi gjort för honom tidigare under kvällen.  tillslut så kom natha och fia in i diskussionen också. han fick sig en utskällning. men han skrattade bara bort det. men klockan fyra var det jag hampus nathalie och fias kvar i lägenheten och då gick vi och la oss. trots alla små tråkigheter så hade jag väldigt roligt den kvällen måste jag säga!  filip tyckte också att de va kul sa han men jag tror honom inte!  men de är hans problem för idag ska han få be om ursäkt för allt..

lite bilder

jag hade tänkt lägga in lite bilder från resan till usa snart men först måste jag orka lägga in dom på datan. får se om jag orkar det i helgen. skulle nog gissa på det, iaf om jag hinner. busy helg..
imorse  vaknade jag ungefär klockan 4, det var alldeles för ljust för att mina ögon skulle hålla sig stängda. låter lite konstigt men jag kan inte sova när det är ljust. så där låg jag, arg som jag var för att jag ville sova och var arg för att vi inte orkade fixa rullgardinerna kvällen innan, tji fick jag liksom! men jag somnade iaf om efter ungerfär 2-3 timmar och sen väckte hampus mig halv ett och skrämde livet ur mig. han lät ungefär som om hela huset brann.. men men nu ska vi väl gå ut i torpet och sätta upp rullgardinerna, för inte tänker jag vakna klockan 4 imorron också!!

bye bye

nu drar jag iväg till skogen :) hem till hampus med andra ord! hihi vi hörs sen när jag kommer hem om två dagar! typ på fredag! ha det bra alla!

hemma

jag har nu vart hemma i ungefär en dag och jag kan nog inte beskriva hur skönt det är!! känns helt underbart att vara hemma, mamma och hampus kom och hämta oss på flygplatsen och sen åkte vi hem fast vi gjorde  ett stopp på  godisaffären i hummelsta för att köpa ungefär ett kilo godis, mums mums!!!!
flygresan gick bra om man räknar bort förseningen i philadelphia när det va åskstorm så att vi inte fuick lyfta , men annars gick de bra, så sjukt långtråkigt bara men men är iaf i sverige nu!!! SKÖÖÖÖNT!!!!!

om bara nagra timmar...

.... sa aker vi hemmat!!!  om bara nagra timmar sitter vi pa flygplanet harifran for att aka hem! jag saknar sverige! jag saknar min sang med alla mina 8 kuddar och mitt stora dubbeltacke!! och jag saknar min mamma! och resten av min familj! och jag saknar Hampus!!!  jag saknar mitt rum och jag saknar att hata den fuktiga varmen i lilla hallsta!!!!!
jag saknar sverige!!! ge mig!!!

spelberoende

under de här två veckorna har jag blivit smått beroende av spelet luxor som jag spelat mycket förut. jag satt då och spelade det nyss då pappas dator var klar med nå uppdateringar och det om upp en ruta som frågade om jag ville starta om datorn nu eller senare och pilen är inställd så att den ska hamna där automatiskt och självklart sa råkade jag trycka direkt när den kom upp så att jag inte hann tänka innan jag tryckt av datorn. och självklart sa hade jag jättehöga poäng och om man stänger ner utan att dö så registreras inte de poängen... suck..
idag har vi för övrigt legat här ute på framsidan och solat för att marianne vägrade att skjutsa oss till santa monica så då strejkad vi också. så vi lade oss på framsidan i en timme istället.  sedan väntade vi tills pappa kom hem och sen fick han skjutsa oss till "the block"  så att vi fick gå runt där lite. jag köpte min parfym, "ecada, moon sparkle" i löve it!
snart ska vi väl gå och lägga oss tror jag. är rätt så trött trots att klockan bara är fem i 11. kommer dock att vara rätt så mycket tröttare när jag kommer hem. fy faan! jag kommer somna innan jag ätit kvällsmat så alltså innan klockan 6! jag är glad att jag inte är min syster som ska upp och jobba kvart i 8 på måndag. fy fan va jobbigt!! jag skulle aldrig komma upp! men men ska gå och lägga mig nu :) puss på er!

walk, walk, walk....

idag har vi vart på rodeodrive och gått och gått och gått, jag bar ganska så ont i fötterna måste jag säga, de var länge sen jag gick såhär mycket på två vecor, haha, kanske får tilbaka några små bortappade muskler till benen. haha imorgon ska vi kila ivag til sranden och sola lite. behover jämna ut lite och sola typ magen och benen. haha vet inte riktigt vad ajg ska göra med axlarna men de löser vi! jag vet inte, vi får se vad jag hittar på. något blir det väl :) hihi testade papas nya kamera idag också. de va kul jag vill också ha en bra systemkamera att leka lite med. den jag har ar ju inte direkt bra om man säger så.. helt omöjligt att ta närbilder och det är sånt jag tycke är roligast så jaa.. får väl skaffa pengar och köpa en..
nu ska jag sova! puss på er!

shopping!

vart pa lakewood mall igen och shoppat idag. nu har vi varit dar tva ganger och har fortfarande inte kommit igenom hela! de ar ju sjukt! haha men men kopte lite klader till mimmi idag och lite till mig ocksa. bland annat ett par jeans och ett par shorts. :) jag gillade shortsen, de va rutiga, svarta, vita, graa och roda. jattefina :) hihi
fick aven mitt andra nummer idag av en superlang kille som spelade basket. haha jaa undrar vad jag ska gora med mina tva nummer.. ge till marianne's dotter tania kanske.. hon kanske vill traffa lite killar. haha.. foresten sa kallade marianne mig sin dotter idag och samtidigt som jag hamnade i chock sa ville jag skalla pa henne, haha jag ar inte hennes dotter hur mycket hon kanske skulle vilja det, kommer aldrig vara heller!! jag trivs sa bra med min egna mamma sa jag behover ingen ny!! sadesa!
vi at kinamat idag och fick da med en lyckokaka.. pa min stog det "you will soon achive perfection" de gillade jag, haha.. for ovrigt sa var maten superb!! more panda food!
imorgon ska vi till hollywood igen, undrar om vi traffar pa vara bastisar pussy cat dolls da ;) hihi far val se. men nu ska jag sova for syster vill ha sitt rum nu for hon vill ocksa sova :) puss hej!

disney land och fodelsedag.

idag har vi vart pa disney land hela dagen, eftersom att pappa fyller 50 ar idag, Grattis till honom (!), sa fick han bestamma exakt vad vi skulle gora idag. da vart det disney land! haha.. de va kul och det va inga peter pan i trikaer som florta med mig i ar, tack och lov!! jag tror inte vi missade nagonting vi ville gora och det var val bra eller hur? de gjorde vi daremot forra aret men da larde vi oss och i ar klarade vi oss igenom. :) hihi
pappa fick sin present av oss idag ocksa, en bruce springstreet bok med alla konserter och handskrivna brev och grejer, han vart jatteglad och borjade  grata, haha inte likt pappa..
forresten sa fick jag en lite dopey (toker) och en dopeymugg idag :D haha for er som inte vet sa kallades jag for toker nar jag var liten, kanske 7-8 manader gammal for att min moster tyckte jag dag ut som honom. ni kanske far se likheterna pa bild sen nagon gang, haha vem vet..men men jag ar trott som ett as och ska darfor ga och sova nu! blir sakert super!!
Godnatt!!

lakewood mall

idag ska vi aka till lakewood mall och handla en 50-ars present till pappa och formodligen nagot till oss sjalv ocksa. :) jag hara ingen aning vad vi ska hitta pa till pappa faktiskt. ingen aning, han har ju inte sagt att han vill ha nagot speciellt. hmm.. blir val en kaffekopp, hahaha.. nej da men nagon som har nagot forslag?
jag tror jag ska do ocksa for ovrigt, har ju blasor pa axeln for att jag blev sa javla solbrand sa jag kokade, haha dom sma 14000 har blivit till en stor snart och de gillas inte sarskilt mycket.. jag vill ha en hel axel!! det gor grymt ont och jag skulle helst vilja ga runt i tubtopp sa jag slipper ha nagot emot men da blir jag ju annu mer solbrand plus att da syns mina ackliga blasor for omvarlden och de kanske inte ar sa himla roligt.. sa jag ar tvungen att ha en t-shirt pa mig.. gor lite lagom ont, sa fort jag ror pa mig kanns de som det sticks in tusen nalar i min axel...

dagens handelser

nu har jag legat pa en massagemadrass i 20 minuter, de va inte helt fel faktiskt, tror att jag ska ta hem den till sverige tillsammans med massagestolen i testa pa south coast plaza idag, vi var namligen dar och shoppade lite, hitta alsklings skor sa de blir nog bra, one down, one more to go! de blir nog bra. har aven haft hicka hela dagen idag och de ar inte roligt...
for ett tag sen sa var vi pa IHOP och kakade amerikanske pankakor, haha de va lagom mattande maste jag saga med glasyr och grejer uppe pa, haha inte direkt vad man ar van vid, men de hade dock svenska pankakor pa menyn ocksa, hihi de kanske vet vad sverige ar i alla fall, eller? men men ska ga och lagga mig nu, men for ovrigt sa ar det ju nationaldagen i sverige idag,s jalv maste jag vanta nagra timmar innan dess.just nu ar klockan namligen halv tio den femte sa nagra tinmmer kvar

morning!

idag ska vi ivag och shoppa, har lite angest over om jag ska kopa natt eller inte, har gjort av med nastan 1300 kr nu pa tre dagar.. hmm har ju bara 4000 kvar da och ja 11(?) dagar kvar att vara har, hur ska de ga? haha, nej kankse far halla mig ifran shoppingen idag om jag inte hittar nagot riktigt fint, eller om jag hittar alsklings skor eller mimmis klader da koper jag ju det till dom. :) men nu ska jag ga in och duscha och jag far se hur mycket jag skirker med tanke pa brannan som typ tar dod pa mig. men men , ska val inte klaga, jag vill ju ha farg, haha nu ar jag rood..

AAAJ!!

idag ahr jag da brant sonder mig pa axlarna! forutom pa ett stalle dar vaskan hangde, dar mitt halsband var och den vita handen med solskyddsfaktor som jag rakade fixa till. suck, och med det sa har jag da en "thing" pa axeln och det blev da mitt nya smeknamn da jeanettes blev pricken eftersom at hon har en vit flack i pannan dar allt annat ar rott, haha. om ni undrar varfor jag har brant mig sa kan det vara for att vi gick hela vagen fran venice beach till santa monica pier, cirka 5 kilometer. haha, jattelangt va? men men nu ska jag ga och sova och hoppas pa att mina axlar kanns battre imorron! puss pa er! <3

hollywoodtripen

ja vi var ju i holywood igar som sagt, och det var en valdigt rolig upplevelse. haha... vi belv forst avslappta i borjan av hollywood boulevard och gick hela biten upp vid stjarnorna. efter en bit sa traffade vi dock pa pussy cat dolls inspelning av musikvideo och jag blev helt lyrisk. haha och robin, hon som ar deras regissor eller manager eller natt va ocksa dar, jag trodde aldrig jag skulle fa se henne i verkligehten, jag trodde bara jag skulle fa uppleva henne pa tv i juryn till programmet pussy cat dolls. fick dock saga hej till nicole, hon som ar "ledaren" i pussy cat dolls, eller vad man ska saga.
senare under dagen fick ajg ett telefon nummer av en hyfsat gammal kille, ungefar i samma alder som hampus pappa, hmm tror inte jag ska ringa faktiskt.. killen som sa att jag hade ett fint leende fast jag hade tandstallning gillade jag dock, och nej inte som du tror hampus. han va snalla fast hans har om de nu va hans har har jag annu inte kommit fram till, det va lite halv laskigt iaf, haha.
nagot jag saknar med de svenska folket som folket har har ar denna oppenhet och vanlighet. att en tjej skulle saga till en annan fritt frammande tjej att hon har fina klader skulle aldrig intraffa i sverige, de gor det daremot har. det ar valdigt trevligt. och de som jobbar i affarerna har ar de mest vanliga personerna jag vet!! varfor ar vi sa javla tillknappta i sverige?

hollywood here we come!

idag blir det av att aka till hollywood om marianne vagar komma ut ur sitt rum sa att vi kan saga det till henne, haha hon har vart dar inne hela morgonen och just nu vill jag att hon ska komma ut. haha.. syster springer runt som en yr hona och forsoker komma pa vad hon ska ha pa sig. hon vet inte om hon ska ha vit eller svart kjol. dagens i-land problem, eller? ;) hihi.. ja nu ska jag val ta och ata upp mun munk, mums!! krispy kreme i mitt hjarta!! <3

shoppingtur

nu har vi vart och shoppat lite i OC, ja lltsa inte serien utan orange count bredvid long beach count. sa alltsa omradet OC. :) hihi och alla som kanner mig vet val hur tokig jag ar i underklader sa ja efter dagens shopping kom jag hem med 5 par trosor, yeey!! tre par fran victorias secret sa att jag kan fa kanna mig lite glassig, haha. japp och sen kopte jag lite annat ocksa. bland annat ett linne fran old navy for 18 kr. inte helt fel maste jag saga. hihi nu ska vi snart ata swedish meatballs. for ovrigt sa at jag pa ett stalle idag som jag vet att min barndomsvan elina skulle alska. ett hamburgerstalle, "johnny rockets hamburgers, the orignial hamburger" det var de godaste hamburgarna jag atit och allting var i en 50-60 tals stil med en mini jukebox  pa varje bord, vilket var valdigt charmigt och sa spelades det gammal musik och till och med milkshakesena var i gammal stil och de smakade val gudomligt!! men ja som sagt nu ska vi ata lite meatballs. see ya'  :D

god morgon!

japp for klockan ar faktiskt morgon har :) 11:00 ar klockan och jag sitter och vantar pa att syster ska duscha klart sa att jag kan ga in och duscha, sen ska vi ivag och shoppa lite :) sov gott nu alla dar hemma och glom inte bort att jag finns. haha :)

long beach

nu ar vi framme hos pappa. ska snart fa ata lite mat och det kan ju behovas, ar hungrig som jag vet inte vad, jag vet  inte men sen blir det val till at ga och sova skulle jag gissa. ar sa grymt trott. far se jag kanske vaknar till, men de visar sig val. far se vad vi ska gora imorron, kopa munkar hoppas vi :) hihi

RSS 2.0