cp!

cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp
cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp
cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp
cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp
cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp
cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp


så nu har jag avreagerat mig lite!!


mitt nästa inlägg blir mitt 100!!

aaaah!!

jag är frustrerad som faaan!! vill ha allting klart, vill inte behöva tänka på någonting alls.
nu kom pappa där igen med sitt jävla mejl och rörde omkring i min skalle och dummar sig!! fan!!
jag vill skriva cv så att jag kan söka sommarjobb sen och jag vill skriva min praktikplatsansökan så att jag kan skicka iväg den! jag vill inte ha allting ligga på hög. vill få bort högen, NU!!
försvinn då?!

några till...

image50

image51

image52

image53

image54


image55


och ett till..

What mythical beauty are you?


Fairy

You're very outspoken, and blunt. You refuse to acknowledge your flaws thus seek others.

image49

gör testet!


Jag gjorde ett test!

Vilken hundras är du?

Bullmastiff
Bullmastiffen är en muskulös och kraftig hund, stark utan att verka klumpig. Den skäller sällan och har inte så starka jaktinstinkter. Bullmastiffen kanske ser lite ruff ut, men det är inte en hund som är trolig att bita människor. Tvärtom så är bullmastiffen en fantastisk sällskapshund. Bullmastiffen har aldrig blivit använd i flock utan har alltid arbetat ensam. Detta gör att den har utvecklat en hög grad av självständighet. Denna självständighet gör att bullmastiffen har en stark självtillit och är väldigt trygg i sig själv. Bullmastiffen har ett mycket kärleksfullt lynne samtidigt som den är psykisk stark. I en familjesituation anpassar den sig lätt till familjens rytm. Den är inte så beroende av fasta rutiner. Bullmastiffen är glad och utåtvänd mot vuxna och barn och är en lugn och behärskad familjemedlem.

image48


Stämmer det?

gör testet du också!

time after time...

ska man gå och lägga sig kanske. katten väntar på mig i sängen och ligger och tittar på mig som att, "kommer du aldrig snart?" och jag bara sitter här.
Har gjort en önskelista på h&m's hemsida, skojigt värre, skickade den till mamma haha. det får hon ta.. hihi..
imorron ska jag hem till älskling. annars skulle jag inte få träffa honom innan söndag.

jag säger bara en sak, hade jag orken att bry mig på morronen så skulle jag gå upp varje dag stå hur länge som helst och välja kläder och bara ha fina kläder, inga mjukisbyxor här inte, och sen skulle jag äta bra frukost, sminka mig fint varje dag och fixa håret istället för att köra min vanliga med diadem, det är verkligen tråkigt, men va fan jag orkar inte.
hade jag orken så skulle jag göra mig fin för älskling (och för mig) varje dag, det är han värd. han måste ju vara stolt över mig men det tror jag och hoppas att han redan är, men han kan alltid bli stoltare.
jag önskar att jag orkade.
kan någon lära mig hur man orkar?

suck...

blev städning idag, trååååk.. nån som vill ha min katt tills jag flyttar hemifrån hon gör mig galen?! måste hon va så jäävla gosig hela tiden? kan hon inte typ gosa med sig själv, haha..suck, om hon bara lät de andra katterna vara ifred så skulle jag bli så glad!

engelska...

här om dagen fick jag tillbaka två engelska prov, MVG på båda. moahaha fick tillbaka ett till engelska prov idag, MVG på de med.. moahahah blir så stolt över mig själv ibland!

leksand-vik

HEJA LEKSAND!

jag förstår att vik klacken skriker "vi hatar leksand" dom förlorar ju bara mot dom! haha man kan ju inte älska ett lag som man förlorar mot jämt. eller har jag fel? hahah


image47

Leksand  vann till slut med 3-1 vik gjode sitt enda mål i spel 5 mot 3 efter två leksandsutvisningar...

YES nu börjar hockeyn på allvar!


älskling du vet vad den där vinsten betyder va? mohahaha du förlorade vadet. STORT!! mohahaha

underbara älskade...

      

Du är mitt allt, förut trodde jag inte att man kunde älska någon så mkt som jag älskar dig, men nu vet jag att det går. Jag har aldrig kännt så här någonsin förut. Jag vill leva resten av mitt liv med dig, jag vill alltid finnas vid din sida. Jag lämnar dig aldrig. Jag vill att du ska vara pappa till mina barn, jag vill att det ska vara du som står där bredvid mig framför prästen när jag gifter mig, du ska vara den jag säger ja till. Jag vill att du ska vara den som finns vid min sida i vått och torrt vad som än händer. Jag vill att vi ska gå i pension tillsammans och sitta där, gamla och lösa korsord eller nått. Om jag fick bestämma så skulle vi begravas i samma grav så att jag aldrig lämnade din sida, och du inte lämnade min. Jag vill dela allt med dig, men är det något du inte vill dela med  mig så gör inte det någonting så länge jag har dig.
Du har mitt hjärta i dina händer, släpper du det så går det i tusen bitar, håller du för hårt så går det sönder men håller du lagom hårt så slår det för evigt.
Jag kommer aldrig att glömma alla stunder jag har haft med dig.
Du betyder allt för mig, jag älskar dig mer än mitt eget liv.
Jag är för alltid din!

gomorron gomorron...

nu sitter man här på morronen och gör ingenting, sitter med en handduks turban på huvudet efter duschen och bara softar, börjar halv ett som vanligt men gick upp när älskling gick till skolan halv 9 imorse, haha skadeglädje!
älskling kom hit i lördags och så skulle vi ut och gå (trodde jag) och så gick vi från mig i fredhem upp förbi nibbleskolan och ner mot idas mamma på nibblegatan när vi gick där så svängde han helt plötsligt mot bowlingen och så gick vi den vägen tänkte att han kanske ville gå ute vid vägen eller nått och sen halv stannade han utanför bowlingen och sa här ska vi in, jag trodde inte på honom först. men sen sa han att han hade bokat en bana dagen innan. gud så glad jag blev! va inte alls beredd på det faktiskt. jag har ju klagat på att vi aldrig gör något att vi alltid bara sitter och tittar på tv, blev så enormt glad att han hade planerat det där. visste inte vad jag skulle säga riktigt.. vi spelade i en timme och hade jätteskoj och jag förlorade som vanligt när det gäller bowling, haha, med typ 100 p men det va kul endå, bara att veta att han tänkte på mig och bokade den där banan gjorde att det blev kul bara det. åååh vad jag älskar honom!
efter att vi var klara på bowlingen så gick vi till la torre och åt mat. han hade ju planerat de där med pengarna bra iaf, suck haha eftersom han hade sagt att vi bara skulle gå ut o gå så hade ju inte jag tagit med mig nå pengar men de hade ju han. så han bjöd mig på allting. guulll!! sen gick vi till ica och hyrde film och köpte gott. så gick vi hem och tittade på filmen och bara myste hela kvällen! gud vilken härlig dag det va!
jag älskar min bejbi mest av allt i hela världen!!


äntligen hemma!!

nu är jag hemma igen efter tre dagar på läger och en helkväll på zebra! lägret va helt okej men de va jääävligt jobbigt att gå upp kl 7 varje morron med qi gong och morron yoga! fy fan säger jag bara!! nej men själva lägret  va skönt, de enda vi gjorde va ju nästan att slappna av. roliga människor också. fick lite nya vänner och så, skoj skoj! hihi... zebra va väl sådär, flera stycken svimma, trängseln och kallheten i kön va hemsk, nån blev våldtagen i skummet.. ja det va ju inte lika kul som förra året direkt! fy fan va kul jag hade då. hade kul nu med, till o från. va så extremt trött att jag höll på att somna stående.. sen kom henke och hämtade mig ida o tilda, det tyckte jag va extremt snällt faktiskt. guld till henke!

det va enormt skönt att sova i min säng inatt!!!

oktober..

eftersom oktober är bröstcancerns månad så vill jag ta och köpa mig ett rosa band.. annars skulle jag vilja ha ett sånt här armband..
klicka på bilden för att få bättre bild.. kostar 15 dollar.
kanske ska säga åt pappa att köpa ett åt mig!




Heja lindex, apoteket, scandic, ica och chevrolet som är huvudsponsorerna till rosa bandet!!

stress..

imorron bär det av till  läger med stresshanteringen, åker från skolan klockan 8 på morronen, dom tror verkligen att jag ska vara vaken då. väldigt komiskt om du frågar mig...sen de dagarna vi är där så kommer vi att börja klockan 7 på morronen och sluta vid 10 på kvällen. det är min skoldagar de tre närmsta dagarna. jippi! hmm, eller nått...
gick runt här i morse och funderade på vad man ska ha på sig när man kör yoga och qi gong.. hmm, har ju inte direkt några såna kläder, måste fråga ida, haha.

på tal om ida så har idas "pojkvän" varit en liten idiot efter 6 dagar. men det blir bra gumman, jag lovar. du klarar det!
hatar killar som är idioter, det är en av få saker som kan få mig arg. sist jag blev arg så skällde jag ut idas ex, han fick veta att han levde, säger bara att det var tur att det va i telefonen och inte öga mot öga, ja de va tur för honom alltså.. jäävlar va arg jag va!!

jaja på fredag är det zebra, så det är bara att åka hem från lägret, hem o duscha och fixa sig fort som satan och sen åka in till stan o ställa sig i kön till zebra, haha förra året stog vi där 2 timmar före, kanske ska ta med en kortlek den här gången, haha. det komiska är att vi inte ens stog först i kön.. haha... längtar satan!!

skola..

nu har jag webbdesign igen, fy fan va trist, sen ska man hem till älskling! myys!!

gos..

hade en väldigt mysig kväll med älskling igår. spelade spel, tittade på titanic och hade de allmännt mysigt..
Jag älskar dig

sussa..

nu ska jag gå o sova. intressant va? jag är aptrött!!
god natt sov gott dröm söta drömmar.
hörs
imorron är det kalas för lillakusinen hampus. han fyller 7 år.
Grattis Hampus!



sova söööööta drömmar..
sussa kudden.....
god naaaaaattt...

prov...

har fått tillbaka min mattediagnos, fick 7/10 rätt, jippiii... blev nörjd med mig själv även fast min mattelärare är det värsta som finns!

fick tillbaka mitt sid prov också. fick mvg- på uppslaget och ett pöäng från mvg på det skriftliga provet. jippi vad jag är stolt över mig själv!

glömde en till sak!

jag har haft engelskaprov idag! tror att det gick bra svarade på allt, det va typ bara glosor så det va typ hur enkelt som helst. tyckte typ alla.
jag vill ha mvg i engelska B också!!


jag har teater idag,  tror jag ska köpa kanelbullar på ica innan! är så enormt hungrig men får inte mat förrän 9 ikväll!! jag kommer dö!!

kanelbullar!!!

JAG VILL HA KANELBULLAR!!!
DET ÄR JU KANELBULLENS DAG DÅ MÅSTE MAN ÄTA KANELBULLAR,
MEN HAR JAG TID ATT GÖRA NÅGRA ELLER?

NEEEJ!!

frisörjävel!!

jag klippte mig igår och helt ärligt så tror jag att den där jäävla frisören hatar mig lika mycket som jag hatar henne!! jag sa att hno inte skulle ta mer än 2 cm på längden, hon tog typ 7, jag sa att luggen skulle vara i munhöjd, den är på halva näsan nästa vid ögonen, jag sa att hon inte skulle klippa upp det, men de gjorde hon, jag sa att det inte skulle vara så mycket rött i, det blev rödare än någonsin!! jag hatar henne!!

min bejbis katt chandra har blivit steriliserad idag för tänker inte skriva kastrerad eftersom alla klagar så mycket!  hon är hel groggy och vinglar runt och ser allmänt lost ut. hihi hon är jättesöt. mamma sa att hno hade början till livmodersinflammation så det var bra att vci gjorde det nu och inte senare.. nu blir hon bra innan hon hinner bli dålig. jag älskar min lilla goos!!

godnatt?

tror att jag ska gå och sova nu.. är egentligen inte trött, men måste sova. älskling kommer hit imorron, det ska bli kul så måste vara pigg och glad då.
vill bara sova nu, har ont i huvet..
lyssnat på 8 stycken låtar om och om igen sen jag kom hem idag..
tänker på en viss person när jag hör dom..
Jag älskar dig

engelska prov på torsdag. plugga satan imorron!! hoppas de blir en bra dag!

alla dessa barn!

haha läst lite om såna där barns tankar om det och det.

Barns tankar om giftermål

hur kan en främling se om två personer är gifta?

Du måste kanske gissa, men en bra ledtråd är om de skriker åt samma barn.
Sebastian, 8 år

När är det okej att kyssa nån?

Kyss aldrig någon i närheten av andra. Det är väldigt pinsamt om någon skulle se dig... Om ingen tittar skulle jag nog kunna pröva på det med en snygg kille, men bara i några timmar.
Olivia, 9 år

Det är aldrig okej att kyssa en pojke, de bara dreglar över en. Det är därför jag slutade.
Jeanette, 10

Hur skulle världen vara annorlunda om man inte gifte sig?

Det skulle finnas en väldigt massa barn att förklara, eller hur?
Andreas, 9 år

Är det bättre att vara singel än att vara gift?

Det är bättre för tjejer att vara singel än vad det är för killar. Killar behöver någon som plockar upp efter dem.
Anna, 9 år

Hur bestämmer man vem man ska gifta sig med?

Du singlar slant. Krona betyder att du stannar med honom, och klave betyder att du prövar nästa.
Kerstin, 9 år


Min mamma säger att jag ska leta efter en man som är hygglig. Det är det jag gör... Jag letar efter en man som är hyggligt lång och hyggligt snygg.
Carolina, 8 år

Hur möttes din mamma och pappa?

Min pappa gjorde något underligt arbete åt min mamma. De vill inte berätta vad för sorts.
Jesper, 8 år


Ja barn är väl ganska smarta ibland, eller?
haha!!


barn


brand?

det blev brandalarm på skolan idag, övning dock men ingen lärare visste om det. haha det är sån bra ordning på våran skola, inte.. ingen visst vart vi skulle vi satt där o spela kort till lärarna sa till oss, haha sen gick vi efter alla andra. haha dom bah tog 10 minuter av våran rast, hur snällt är det liksom, haha..

<3

Jag älskar dig...
Jag saknar dig...
Du betyder otroligt mycket för mig...

blää

jag har ont överallt!! och mår enormt illa!! vaknade fem imorse av att jag mådde illa gick upp och satte mig på golvet på toan ett tag, efter ett tag kände jag mig lite bättre så då gick jag ner igen. sov ett tag, sen när jag skulle gå upp igen sen så var jag väldigt trött och det här är en sån dag när man bara vill ligga och sova hela dagen men det får jag inte, jag måste plugga till engelska provet på torsdag!!
faan jävla dag!!! ta slut!!!

suck...

orkar inte gå och lägga mig...
har för mycket tankar i huvudet för att kunna göra något alls känns det som..
det är väldigt mycket av allting just nu..
världen verkar tro att jag klarar hur mycket som helst..

känner mig så otroligt hjälplös ibland...


Jag älskar dig

hmm...

livet är väldigt konstigt ibland, särskilt när man inte ens vet vad ens egen pappa har för telefon nummer och adress..

RSS 2.0