bläää

imorron ska jag till tandläkaren!! jag ska få tandställning i hela underkäken nu.  jag vill inte men endå vill jag.. suck kommer få såna himla skavsår i käften!! fan vill ta bort den nu!!  missar en 3 timmar lång lektion bara för att tågen går helt cp.   haataaa !! och så ska jag klippa mig i veckan också, det vill jag inte heller. hatar min jävla frisör, hno tror att hon får göra precis vad hon vill med mitt hår, som ATT KLIPPA AV DET!!  hatar henne!!

hallå? någon där??

Guud jag vill ha någon att prata med, inte bara prata utan verkligen prata! prata djupa innersta känslor med, en person som man kan säga precis allting till, som inte dömer en efter det man säger utan kan lyssna och säga saker tillbaka.
mitt liv är verkligen krångligt just nu, jag tänker inte på det själv men alla känslor finns där inom mig, jag släpper bara inte ut dom. undrar vad som händer när det blir fullt, när dom kommer ut fast jag inte vill. när allting bara släpper, då blir jag tvingad att prata med nån, om inte fler, eftersom alla kommer märka vad jag känner då, det är det ingen som gör nu.. då behöver jag inte prata med någon av mina nära och kära och det är skönt.. det är skönt att slippa prata om det och slippa vara ledsen men på samma gång så vill jag ha någon att prata känslor med, någon som man kan prata om allt med, någon som förstår. det finns så många jag skulle kunna prata med, rent tekniskt sätt men det finns inte många jag litar på till 100 %  och då går det inte.

jag känner mig ensam i en värld full av människor.


Jag älskar dig HAMPUS, jag klarar inte någonting utan dig...  jag är din till 100% det finns inte en människa som är som du, du är speciell och jag kan inte fatta att du blev kär i just mig?! ♥

dont forget to remember me...

I was sitting on my doorstep,
I hung up the phone and it fell out of my hand,
But I knew I had to do it,
And he wouldn't understand,
So hard to see myself without him,
I felt a piece of my heart break,
But when you're standing at a crossroad,
There's a choice you gotta make.

I guess it's gonna have to hurt,
I guess I'm gonna have to cry,
And let go of some things I've loved,
To get to the other side,
I guess it's gonna break me down,
Like falling when you try to fly,
It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life,
Starts with goodbye.

I know there's a blue horizon,
Somewhere up ahead, just waiting for me,
Getting there means leaving things behind,
Sometimes life's so bitter sweet.

I guess it's gonna have to hurt,
I guess I'm gonna have to cry,
And let go of some things I've loved,
To get to the other side,
I guess it's gonna break me down,
Like falling when you try to fly,
It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life,
Starts with goodbye.

Time, time heals,
The wounds that you feel,
Somehow, right now.

I guess it's gonna have to hurt,
I guess I'm gonna have to cry,
And let go of some things I've loved,
To get to the other side,
I guess it's gonna break me down,
Like falling when you try to fly,
It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life,
Starts with goodbye,
I guess I'm gonna have to cry,
And let go of some things I've loved,
To get to the other side,
Starts with goodbye,
The only way you try to find,
It's sad but, Moving on with the rest of your life,
Starts with goodbye.

hipp hipp hurra!!

wiiie älskling fyllde 17 år igår!
var där och firade honom. hans morbror och mormor och morfar var också där. det va roligt, käkade smörgåstårta för hela slanten.. hihi
han fick ju bara pengar från alla utom mig, haha. han fick en CK parfym av mig, hoppas att han gilla den iaf.. fick ju lite hjälp att välja den, hihi.
men det va roligt, det va all about älskling! helaa dagen. hiihii men det kanske inte var så ovanligt jag vet inte, men hade ju inte träffat honom på nästan en vecka..så det va skönt att äntligen få en puss!

det är ett och ett halvt år idag också. jättemysigt ska vi ha det ikväll har jag bestämt, hihi... efter skolan iofs..
JAG ÄLSKAR DIG MIN HAMPUS!♥


ska ha idrottslektionen idag och får tillbaka min svenska rapport, önska mig lycka till!!

idrott!


vi hade ridning på idrottslektionen i tisdags, det va bra skoj. hahah nästan hela klassen va med och det va roligt för vi brukar inte vara många på idrotten. vi va 7 stycken som red och tilda o pettson stog på läktaren och tog kort.
jag tänker dela med mig lite av våran lektion.
mohahah skratta inte ihjäl er nu!

här sitter vi innan och väntar på att få varsin häst.
rida

jag och ida var fina i våra rid hjälmar!!
ida o jag

sen var det dags att hoppa upp på hästarna. min hette molle!
från vänster: ida, felle och linn
ida felle linn

från vänster: linn, nadja, fredrik
linn nadja fidde

från vänster: Jag (xD), cassa och ida
jag cassa ida

ida var snygg!! haha
idaa

fredrik tyckte det va läskigt men han var duktig, hihi
fidde

cassa`s häst var tjock och seg! haha
cassa

linn var söt som vanligt! höhö
linn

fellelito var cool!
felle

nadja var duktig på att rida lätt, haha
nadja

sen kom man fram till stig helmer då, haha som då var jag, dom tyckte jag såg ut som stig helmer,
kände mig lite som honom också, haha...
samantha

vi skulle trava långsidandär bakom mig och sen skulle vi rida slalom  på andra långsidan  mohaha
slalom

stress??

alla säger att vi har så mkt att göra i skolan just nu, men jag förstår ingenting då ibland, för mig käns det som att vi inte har någonting att göra men de har vi ju och det gör mig frustrerad för jag vet inte vad och jag vet inte vart jag ska börja eller hur! känns som att jag har allt tid i världen men att veta att jag inte har det gör mig stressad. det är ju helt bakvänt?

vi hade stresshantering i tisdags igen ( mitt individuella val). vi fick då ett häfte om stresshantering och massa sånt. då var det några sidor med faktorer som kunde förekomma vid mkt stress. nästan alla stämmer in på mig... vad gör man då??? 


aah jag ska ha egen idrottslektion på tisdag! jag vet inte hur jag ska börja eller någonting i min planering. jag får panik. tänk om det går skit dåligt och alla tycker att det är as tråkigt!! mamma gud hjälp mig!!



älskling fyller år på måndag och på tisdag firar vi ett och ett halvt år!!
hoppas på fan att han tycker om sin present haha!!
Jag älskar dig bejbi, du är mitt allt!!

här är jag!

jag känner mig lite utanför..
min syster fick kontakt med våran kusin på facebook för någon dag sen, jag har typ träffat henne tre gånger som mest. visste knappt att hno fanns, det är ju såklart på min pappas sida hon finns och jag har ingen som helst kontakt med dom. min syster fick också ett samtal från våran faster för någon dag sen..
dom hade tydligen pratat ett tag, sen prata jeanette med mamma och så sa mamma till mig att min kusin hade gift sig och typ alla hade barn och så va det någon som hade gått i pension också.
liksom jag vill ju faktiskt veta när min kusiner eller min släkt överhuvudtaget gifter sig eller får barn eller vad som helst. känner mig så ute ur familjen på något sätt.
syster ska gå och fika med min kusin jenny någon dag.
önskar att jag också hade någon att fika med från min familj, någon som är i min ålder...
önskar att jag träffade min pappas familj...
någon gång iaf...

Längtan...

   

ibland kommer det. ibland så vill jag bara bli vuxen och flytta hemifrån (tillsammans med hampus), skaffa jobb, barn, gifta mig och allting sånt där. har suttit hela kvällen och tittat på förlovningsringar,bröllopsklännigar och allting sånt där!

tänk att få planera ett helt bröllop! att få köpa den där jättefina bröllopsklännignen och lägga ut massor med pengar! att få förlova sig, köpa ringar och allt. välja brudbukett och tårta och fixa tärna och best man och hyra präst (vet redan vilken jag ska ha, haha). ååh gud jag vill göra allt det där nu, jag längtar så himla mycket!!

Här är mina favoriter bland alla bilder jag tittat på ikväll !!


        


tänk att få bli så gammal att man kan börja planera för ett barn också, en gullig liten bebis, undrar vad den skulle heta... en tjej: Leia. en kille: Adrian. se, jag har redan listat ut det också, haha! när jag är runt 20 då vill jag ha barn. då är man inte för ung... jag vet med mig att jag kommer säkert inte kunna vänta längre om jag inte är singel, men det tror jag inte, hihi eller hoppas inte de iaf... gud va mysigt att få ha en liten bebis som man kommer ha hela livet, dock inte alltid lika liten men man kommer endå alltid att få ha sitt barn.. andra kanske ser det som en börda att alltid ha ett barn att tänka på (vet inte vem jag tänker på..?), men jag skulle definitivt inte tycka det, gud av härligt liksom att ha något som man verkligen kan säga är ens eget. som ett litet barn, det kan ju aldrig bli någon annans barn, man kan ju aldrig byta mamma om man säger så och det skulle inte jag vilja göra för allt i världen. jag önskar bara att jag kommer bli en lika bra mamma som min mamma är till mig!

  

RSS 2.0