the worlds happiest place?

idag har vi vart i disneyland! vi tappade bort oss lite pavagen till parkeringen for pappa korde fel typ 3 ganger! men till slut sa hittade vi parkeringshuset och sa parkerade vi och gick ner till disneyland  och disney adventurepark. vi gick forst in till adventurepark och gick och kollade i affarer och kakade lite pa mc donalds. vi har sprungit runt hela dagen och letat efter nagot vi ska kopa till frida. till slut hittade vi lite grejer som vi kopte och sa var vi over till disneyland och gick omkring dar ocksa i nagra timmar och akte lite grejer och sa. vid 8 sa gick vi over till adventure park igen och tittade pa the light parade, nar den var slut sa kopte vi jordgubbar doppade i vit choklad och sa gickk vi ut pa torget mellan de tva parkerna och tittade pa fyrverkerierna som ar varje kvall. det var jattefint!  sen akte vi hem och at kalkon! mums!

philip ringde mig idag nar  vi satt i bilen till disney men jag kunde ju inte svara forstas. skrev ett sms tillbaka och sa varfor.  jag blev lite nervos forst nar han ringde for jag har ju inte pratat med honom i telefon  sen i typ sjuan attan nanting. tankt inte pa att jag inte skulle svara, haha.

jag saknar alskling! ♥ du ar min alskling. they say that disneyland is the happiest place on earth but the happiest place i can find in my world is in your arms!
du ar mitt allt ! ♥

sangen?

idag har vi vart pa massa strander och grejer, bland annat pa muscle beach och venice beach men jag orkar inte skriva och ga in pa det mer for jag ar trott, sarskilt i huvudet!
sitter for tillfallet inne med mitt gulliga pucko till syster pa hennes rum och pratar med mamsen, hihi.
 jag saknar min sang och mitt tacke och mina kuddar och sarskilt mitt svala och skona rum! sangen har ar stenhard, den har BARA tva kuddar och ett genomskinligt lakan till tacke!! vad ar de for sang egentligen?? mysfaktor -200 ju!! nej sa kan det inte vara man ska ha min mjuka och skona sang med mina 8 kuddar och mitt dubbeldun tacke!! det ar perfekt!!
saknar alskling jattemkt!!♥

get a room, get lucky...

idag har jag och syster vart i hollywood, det var valdigt roligt faktiskt, sag massor med kandisar for det var en gala just dar, espy awards. sa vi stog pa ett stalle precis ovanfor roda mattan och tittade pa alla kandisar nar dom gick pa roda mattan. vi sag mike tyson, serena williams, samuel L jackson, kobe bryant, shaquille o'neil, lance armstrong och massa fler som jag inte vet vad dom heter just nu, haha men det far jag nog vet till slut..  kul va det iaf, och sa at vi pa mcdonalds ocksa, det ar inte sa annorlunda fran hemma bara det att det var en storre dricka.
vi var ocksa in pa victorias secret, antligen! jag har velat ga in dar jamt och antligen sa fick jag det och helt stissig blev jag och sprang omkring som ett litet barn och tittade pa allting, kopte lite ocksa. vart riktigt stolt over mig sjalv, haha.
jag har kopt en skiva ocksa, for $5  sa det va inte sa dyrt, han som jag fick kopa den va va sa snall sa jag va bara tvungen att kopa den for att vara snall tillbaka. och sen nar pappa o marianne skulle komma och hamta upp oss sa var alla vagar avstangda sa dom kunde inte komma till det stallet dar dom skulle hamta upp oss sa vi fick lite4 smatt panik och visste inte vad vi skulle gora eftersom det inte gar att ringa. men efter en stunds vandrande pa gatorna sa motte vi pappa, tack och lov for hade vi gatt dar lkite langre sa hade val folk trott att vi va horor eller natt, och det hade ju inte vart sa bra direkt..  men nu ska jag sova lite, sa jag uppdaterar val..

saknar dig ♥

the other side of earth...

nu sitter jag har i usa och eftersom det inte finns vissa bokstaver sa ser det lite konstigt ut men ni forstar nog enda.. vi kom fram igar kl 8.40pm lokal tid och vilket ar kl 05.40 i sverige. sa jag var ganska trott, sen akte vi hit och sa satt vi ute och at lite mackor och grejer sen gick vi o la oss, klockan var da ungefar 10 pa kvallen har da och kl 7 pa morronen hemma.
det var mycket jobbigare att flyga i ar bara for att alla flyg var fl\orsenade hit o dit och vi fick inte lyfta for att det var for daligt vader i philadelphia. men efter manga timmars resande och valdigt fa minuters somn sa var vi antligen framme i los angeles! det kandes hek\lt underbart att antligen vara framme och jag var sa trott att jag bara ville ga o lagga mig i sangen och sova i 3 dygn..
  idag ska vi aka ut pa en shopping runda och titta om vi hittar na kul och formodligen sa handlar vi val nagot ocksa. det ska bli roligt  for forra aret sa shoppade vi nastan ingenting sa jag far val shoppa desto mer i ar. jag vill in pa affaren forever 21 som vi va in pa forra aret! jag alskar den affaren och kladerna! och det storsta pluset ar val att det ar billigt!

jag saknar hemma dock ocksa.. dom ska dra ihop gamla f90 basketlaget och spela lite... jag vill ocksa vara med! jag har velat spela basket hur lange som helst och sen nar jag far det sa ar jag pa andra sidan jordklotet. hur snallt ar det. dom kunde val ha vantat tva veckor med det eller natt, snyft!

jag saknar min bejbi!!! kom hit alskling, jag vill ha en puss!  jag alskar dig ju!♥

usa imorron..

imorron åker vi! längtar lite men endå inte, ser inte fram emot flygresan direkt. det är lite jobbigt att sitta på ett flygplan i 14 timmar! men det blir desto roligare när vi kommer fram till usa sen. då ska jag o syster bestämma allting som vi ska göra.
drömde att jag glömde min väska hemma när vi skulle åka. så jag hade ingenting med mig. men syster däremot hade med sig typ 7 tusen lådor. haha...

jag hade kalas igår med släkten, det va lika roligt som vanligt, sitta och kolla på film med kusinerna och så. fick 2500 av mormor och morfar och moster o johan och så fick jag 1000 av mamma och så hade jag 500 själv och sen så fick jag 1900 i underhåll från mamma också. så nu har jag lite pengar! och vi får inte glömma att jag fick mitt studiebidrag på 1050 också.. jag är helt plötsligt rik!

ååh det har vart power meet i helgen! årets nästan bästa dagar! power meet är så himla härligt! jag föddes någon dag innan power meet och det power meet som va då är det enda jag har missat sen jag kom till världen! och jag kommer inte missa det igen, never!! jag längtar redan tills nästa år!

vi hörs om två veckor när jag kommer från usa om jag inte skriver när jag är där, men då har jag inga å,ä eller ö så då blir det a och o istället! mohaha vi höörs!



jag saknar min farmor! jättemycket! vill verkligen att hon ska finnas fortfarande, även fast jag bara var 9 typ när hon dog så känns det som att hon finns kvar i mig på något sätt. vi ´föddes på samma datum också och vi firade våra födelsedagar tillsammans.. jag älskade min farmor. hur mycket som helst och det gör jag fortfarande! jag vill att du ska vara här farmor, jag behöver dig! ♥

90-07-05

jag fyller år idag!
hela 17 år!
grattis mig själv!

ica maxi...

nu sitter jag hemma hos syster..tttttgf, som hade lust  att trycka lite på tangentbordet, haha.
jag har fått flytta ner i mitt rum nu, jättebra blev det och det är jättskönt att sova där nere för det är inte lika varmt som i mitt andra rum. så jag spenderade hela fredagen med att flytta från ett rum till ett annat och hela lördagen spenderade jag med att flytta grejer från pappas lägenhet.. det va lite jobbigt, har ont i min ena arm på ett litet ställe, haha.

snart bär det av till ica maxi för storhandling med mamma och syster medans kenneth är hemma och skruvar lite i mitt rum. stången man hänger kläder på i min garderob har nämligen ramlat ner så han ska skruva dit den och så ska han fixa fast glasdörrarna på bokhyllan. så det slipper jag göra. jag sa att han fick smaka chiops va mig om han ville också så vi får väl se om det finns nå chips kvar när jag kommer hem. måste putsa mitt fönster också och när jag har fått ordning på allting igen så ska jag damsuga och städa rent överallt. det måste ju se snyggt ut...

nu ska jag gå och leka lite med katten och kasta runt med den gröna rockmusen som hon har, haha den är häftigt som få...

sen blir det av att fylla kassarna på ica.. mohaha, mamma betalar. haha ibland iaf ..

RSS 2.0