sjuka värld

jag läste i tidningen imrose att nu har ett företag som sysslar med skolfoto börjat med att retuchera (snygg stavning jag vet ;) )  skolfotona.. hur sjukt är inte det? samhället säger att vi ska kämpa mot alla ideal och att man ska vara nöjd som man är för dom som är i tidningar är tillfixade i program och inte snygga. och sen helt plötsligt börjar de med såna här grejer. de är sjukt. nu tycker dom att alla ska se perfekta ut. om eleven vill kan man t.ex ta bort finnar. visst några aknske tycker de är skönt om dom precis till skolkortet skulle råka få en jättestor finne på näsan eller nått men endå. tycker inte det är rätt. då lär man inte ungdomar att dom dyger som dom är, man lär dom att dom duger om man får fixa lite i ett program. helt sjukt.. de är helt fel!! ska dopm börja ändra hårfärg och grejer också eller? ååh jag blir så trött på dagens samhälle!

Grattis!!!

Idag fyller älskade lilla nathapatta år!! nu är du äntligen 18 år gumman!!
hoppas du har haft en helt underbar dag!
jag älskar dig min lilla bitch!!! <3

polarn!

så dålig stil... jag blir så himla besviken, hoppas du är nöjd..  ha så roligt på fredag för fan!  hörs...

hjälp!

på torsdag ska jag köra halkan! va ner och skulle boka en tid idag och jag hade förväntat mig att de skulle bli typ i september eller nått men så hade dom ett återbud på torsdag så då fick jag hoppa in där! hur skönt va inte de då liksom? hihi jaja så jag ska göra den på torsdag iaf.

i måndags, alltså igår, så började jag skolan igen för året. mitt sista år! det känns skönt men endå läskigt, jag har ju inte en blekaste aning om vad jag ska göra sen. jag har ett år på mig att komma på det, sen är de kört. haha eller kanske inte kört, men de blir jobbigt iaf. jag är så nervös för vad som ska hända sen, fram tills nu så har man fått allting upplagt för dig och du behöver inte göra något, men nu så måste man klara sig helt själv utan någon som finns där och hjälper en, de skrämmer mig..

morsning korsning

igår målade jag klart mina utemöbler som jag fick från pappa när han flyttade sen va jag svintrött hela kvällen och idag har jag ont i huvet, fick väl i mig för mycket lacknafta så jag är väl lacknaftabakis idag. eller vad tror ni? idag har jag körlektion klockan 2, ska bli kul, jag gillar at köra med tanja som jag ska köra med idag, känner mig trygg med henne. :) hihi idag ska vi iaf träna på att backa runt gatuhörn, ska bli rätt intressant, jag gillar att backa, de är roligt så vi får väl se hur det går. kan eventuellt bli så att jag blir alldeles för frustrerad om de inte går som jag vill.. haha när de gäller att köra bil och göra rätt så har jag noll tålamod, allting ska bara funka direkt och gör de inte de bli jag förbannad, haha.. men men de ska väl gå bra hoppas jag, snart ska jag ju faktiskt börja köra inne i västerås. de ska bli super!
för övrigt så börjar min älskade teater ikväll också :) och från och med då får jag inte vara borta mer än 3 gånger från teatern, då lägger vi ner och självklart gäller det alla och inte bara mig..  vi ska nog fixa de ska ni se!  måste skriva ut repschemat och sätta på kylskåpet också så att jag vet när vi ska repa. kan ju vara en fördel, eller hur?
nje nu ska jag gå och fixa med tvätten. hörs sen...


Us against the world

You and I, we've been at it so long
I still got the strongest fire
You and I, we still know how to talk
know how to walk that wire

Sometimes I feel like
the world is against me
The sound of your voice
baby thats what saves me
When we're together
I feel so invincible

Cause its us against the world
You and me against them all
If you're listening to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that I won't
catch you when you fall
Cause its us against the world tonight

There'll be days
we'll be on different sides
But that doesn't last too long
We find ways to get it on track
We know how to turn back on

Sometimes I feel
I can't keep it together
then you hold me close
and you make it better
When I'm with you
I can feel so unbreakable

körkortet

undrar hur långt det är kvar tills jag har det i handen, de där som alla artonåringar strävar efter, eller ja de flesta iaf. ;) jag håller på och pluggar teori nu för fullt, satt där i 6 timmar idag och herregud vad jag fick mycket gjort! imorron ska jag boka tid för att skriva skriva upp. jag ska nämligen dit och köra imorron så varför inte passa på att fixa lite andra grejer samtidigt? eller hur?  önska mig lycka till med körkortet!! jag vet inte om de behövs men skadar gör de iaf inte :)  jag ska alldeles strax gå och sova om alla trafikregler jag har lärt mig idag och om alla fordonskombinationer man får köra när man har B-körkort.. tycker ni inte de låter som söta drömmar? de tycker jag, haha...

Grattis!

grattis på födelsedagen min älskade lilla jennifer!!  nu är du äntligen 18  och körkortet är inte långt borta ;) hihi  hoppas din dag blir helt superunderbar!! jag älskar dig gumman <3


plugga plugga plugga

snart ska jag bege mig ner på körskolan och göra massa tester, tänkte dra ner till halv 2-2 ungefär. sen ska jag sitta där till 4... drygt som fan men de måste göras. vill egentligen bli klar med teorin innan skolan men de tror jag inte att jag hinner, men vi får se hur långt jag hinner. ner idag och ner imorron  och nästa vecka. jag vill ha mitt körkort!! tur att jag redan betalt för teorin i ett år så jag slipper betala varje gång jag går ner o pluggar. skönt som satan..
jag lider dock av lite pengabrist, men jag får lön den 25 för den där ensamma dagen jag jobba och så får jag underhållet, dock måste jag ju ge halva underhållet till mamma.. :(  är man 18 så måste man göra rätt för sig.. fast... hmm undrar om jag får dubbelt underhåll nu för att jag inte fick nått i juli? nån som vet?  eh skit samma, pengar får jag iaf och de behövs! på lördag får jag även 400kr för skrivaren jag sålde i helgen, hihi..
Pengar!!

välkommen hem

känns grymt skönt att vara hemma på riktigt sen i fredags, som ni kanske har läst så åkte jag ju på kryssning i fredags, hade hur kul som helst. helt otroligt, träffade massa nya människor som jag och jennifer umgicks med hela kvällen, skitkul hade vi. måste göras om, men som dom sa, nästa gång måste vi ta med hampus och douglas, våra pojkvänner då om ni inte förstog det ;)  för de fick vi order om att göra, hehe.. 
när jag kom hem från kryssniongen  i lördags så var det bara att packa om väskan för att åka hem till hampus och så var jag där till igår kväll, eller ja tills kl 6, haha.. sen när jag kom hem var de käk och sen främmande som gällde, fick dock en skrivare såld, hehe.. yes 400 kr rikare ;)  sen va de bara att gå ner och städa rummet eller ja iaf sängen eftersom de låg hur mkt grejer som helst där, och vad tror ni inte jag hitta då om inte en tvestjärt, i sängen!! :O  jag fick panik och blev tvungen att riva runt allting för att kolla att de inte fanns fler. sen kunde jag inte sova för de kändes som om dom kröp på mig, haha..
det ska bli sjukt skönt att bara få vara hemma idag, visst jag ska till körskolan men det är bara några timmar, fy fan va skönt att vara hemma!!! visst de skulle vara mysigt om älskling va här också men känner att just idag behöver jag lite alonetime,de va länge sen och jag behöver det för att funka... så idag tar vi en ensamdag bara för mig själv... vi hörs sen!


förresten ida! arne har namnsdag idag ;)

kryssning

nu drar vi iväg på kryssning flickor!! fy fan va kul vi ska ha!! hihih kommer hem imorron! ha de bra här hemma! puss på er!

RSS 2.0