skönsång

sitter just nu i skolan och ska ha Arbetsmiljö just nu men istället sitter alla och skriver på sina projektplaner. men jag som redan gjort det sitter och gör mest ingenting, sitter och lyssnar på ida och emil som sitter och tjafsar om var de ska sätta ett komma i den längsta meningen ida har sett.  felicia gör mest ingenting, sitter och frågar om en kvinnlig kändis som hon kan hitta en bild på som hon kan redigera i photoshop sen. mathilda sitter och lyssnar på musim och är isolerad från omgivningen, framför mig sitter linn och nadja, båda med musik i hörlurarna, det som skiljer dem åt är att linn sitter och sjunger så fint till musiken hon hör i öronen. jättesöt är hon.. hehe och nadja  försöker prata med henne men linn hör fel hela tiden eller så hör hon ingenting. så jag tror nadja gav upp rätt snabbt, och här sitter jag i mitten och lyssnar på allt detta runt omkring mig. rätt intressant faktiskt. det är ju faktiskt halva delen av min älskade klass..
i like you guys <3

Något nytt?

jag märkte att jag skrivit väldigt mycket om körkort den senaste tiden, ja jag har väl inget annat för mig, inge liv! haha jodå lite liv har jag, hade premiär på teatern i måndags, har föreställning idag också och sen en om dagen fram till söndag. så spela hela helgen, och sen är det äntligen lov! fy faaan va skönt att bara vara helt helt helt ledig, inte en enda tid att passa typ. gud va härligt.
Om hela tre veckor så åker även jag och hampus till göteborg, helt  själva och ska gå på hockey och bo på värsta hotellet! gud ja. letade runt på hela internet efter att bra och billigt hotell i göteborg men de gick inge vidare men så hittade jag de här hotellet och tänkte att okej de kanske inte är någon ide att fråga efter pris, kommer ändå att vara svindyrt, men jag gjorde det endå och vart väldigt glatt överraskad. rummet ser ut som en liten etta typ med kök och grejer, ligger typ mitt i göteborg också. 1450 får vi betala för det rummet under en natt. jag blev superglad och bokade direkt när jag pratat med mamma.  guuud va jag längtar!!! ge mig 13 november nu!

jag har bestämt vad jag ska göra för projektarbete nu! jag ska skriva en barnbok! önska mig lycka till!

förresten!!

bättre sent än aldrig, älskipälsk tog ju faktiskt körkort för två veckor sen, jag trodde att jag hade skrivit det men icke sa nicke.. han tog iaf körkort dagen efter jennifer!! grattis min älskling du är bäst!!! så med andra ord har han haft körkort 16 dagar längre än mig :P haha

körkortet

idag ska jag springa och hämta ut mitt körkort på posten, :) jippi. de känns hur bra som helst! satt nyss och räknade på hur mycket mitt körkort kostade, kom fram till att allt som allt så blev det ca 14 300, då är 10 000 utav det körlektioner och resten är för teori m.m. för att aldrig ha kört växlad bil innan så tycker jag att det är rätt bra av mig.  jag är stolt, nu måste jag bara hitta en bil så att jag kan köra också :) hihi Någon som kan tipsa om en billig och bra liten bil?

min hemlis

eftersom att min syster var den enda här som inte visste om min hemlis typ så kan jag berätta vad det var för nu vet även syster! ;) jag har då tagit KÖRKORT! grattis till mig! haha jag orkar inte skriva så mycket mer, sitter och väntar på att hampus ska komma hit och sova med mig, är trött som en stor fet apa! så nu vill jag bara sova snart! :) imorron är det historiaprov, får väl se hur det går har ju inte haft tid att plugga för att jag har vart på teatern typ jämt den senaste tiden, vi hade genrep idag, de gick hyfsat! imorron är det premiär! önska oss lycka till! puss god natt :)

lite lurig..

jag har en hemlighet, något som inte ni vet...

Syrran!!

ska du inte dra till råsunda imorgon?? ;) din babe kommer ju spela där ;) haha

jag blir tokig!

hade körlektion idag, men tror inte jag riktigt hade huvudet med mig dit.. suck allting gick fel fast jag vet hur man ska göra, jag vet att jag kan. men det gick bara helt fel! jag blev arg på mig själv och då gick det bara ännu sämre, nu måste jag sitta och låtsas att jag kör. jag får måla upp en bild i huvudet och sen låtsas. jag vägrar få hjärnsläpp igen!! VÄGRAR!!!!

RSS 2.0