barncitat

hittade ett roligt citat nyss ;)

sonen (7 år) ropar: Emma (1,5 år) sparkar på min hjärna!
jag: jamen ha inte huvudet under hennes fötter (dom busade)...
sonen: det är inte den hjärnan jag menar!
jag: vilken hjärna då
sonen: den som sitter där (pekar mellan benen) under snoppen!!!!

vårsol

dagen idag har varit underbar, vädret har varit underbart, har suttit på våran terass hela dagen, det va väl nästan 30 grader varmt, hur skönt som helst. nu vill jag bojkotta vinterjackan. satt där ute och drack saft och pluggade. lovely!!!! det är de enda jag kan säga, jag blir så lycklig när det är såhär, för det betyder att snart, snart, snart så kommer sommaren. inte alls långt kvar nu. jag vill ha sommar och sol och långa ljusa dagar. gud vad jag längtar!

I have a dream

jag sitter här och ska skriva ett politiskt tal. vi har läst boken 1984 på svenskan och samhällen i skolan och nu ska vi låtsas att vi bor i samhället de pratar om i boken och jag ska skriva ett tal på hur jag vill förändra det typ, jag tycker det är jättesvårt... vet inte hur jag ska börja eller hur jag ska sluta eller nånting. allting jag är påväg att skriva låter så nördigt och fult.. de ska låta snyggt... well well, får väl skriva ett riktigt nördigt tal...

de va ett tag sen..

det är inte långt kvar nu, fik min studentmössa och kläderna i onsdags, de känns så nära nu, inte ens 100 dagar kvar tills dagen då jag slutar skolan för alltid, sorgligt men skönt. älskade klass gud vad jag kommer sakna er, ni är underbara..


förresten, han har hört av sig nu.....suck..

RSS 2.0