just idag mår jag bra...

Idag har jag spenderat en hel del pengar och jag har inte ens ångest, vad har hänt med mina snålgener? ja kanske kan det vara så att det bara känns så förbannat bra att har lite nya grejer att sätt på sig. för när man är på lager 157 och vingåker för att köpa kläder så kan jag knappt hejda mig själv när jag bär med mig saker till provrummet, som tur är så tar jag inte med mig hälften därifrån då det mesta jag provar sitter konstigt, är för litet eller för stort men sen kanske det finns några enstaka plagg som sitter som en smäck och dom får hoppa ner i påsen och följa med hem. jag tycker det är en helt underbar känsla att få sätta på sig nya kläder och bara känna sig helt ny, nästan som en ny människa bara för att kläderna sitter så gudomligt bra! trots snöoväder och hemska vägar så har detta varit en underbar dag, bara jag och älskling som få umgås lite för en gångs skull och bara njuta av varandras sällskap. gud vad jag älskar denna dag och denna människa! <3

arg...

Fanskap också!! jag missade the mentalist!! fan fan fan!!!!

Det går bra nu!!

idag är en riktigt bra dag!!! jag var i stan idag och tittade på lampor med mamma och hittade precis den jag letade efter! totally awsome!! sen kommer jag hem och hittar deklarationspapprena på golvet, blir först lite nervös med tanke på att jag inte har en aning om hur man deklarerar men öppnade ivrigt för att se vad dessa papper skulle innehålla, bläddrar lite och hittar, "beräknat att få tillbaka på skatten" OH YES tänkte jag när jag då också såg att jag skulle få tillbaka ca 7500 kr!! FY FAN VA NICE! Pengar rullar in som det ska, DET GÅR BRA NU!!

Och som grädden på moset så håller kommunen på och sopar bort allt grus ute nu, vilket betyder att det är vååår!! JIIIPPPIIII!!!!




RSS 2.0