äntligen!

äntligen äntligen äntligen så får jag träffa mina fias! åker dit idag och kommer hem imorron till teatern. igår va kul förresten, riktigt kul faktiskt :) har en känsla av att vi måste göra om de,hehe.

emil och mathilda kör guitar hero och ja, tilda vinner och emil trodde han fick stilpoäng, haha.
själv va jag helt sämst på det, fick noll poäng, haha och jag är stolt över mina icke existerande poäng, haha...

image73


weeiii

om några timmar bär de av till sura och folket. hoppas de blir en skoj kväll!


skit!

jag har svin ont i ryggen! kan inte någon bara komma hit och massera mig? mamma ?

i dont know about you.

försöker just nu skriva på min egelska uppsats, men har lite idé torka och har ingen aning om vad jag ska skriva. men vi får väl se hur det blir sen.
jag hoppas mamma går hemtidigare idag för jag vill verkligen söka mina sommar jobb så jag har de gjort. vill verkligen ha ett jobb nu i sommar så att jag akn säga att jag har jobbat sen när jag ska söka riktigt jobb och sen vore det ju inte helt fel med lite cash heller.

hoppas mamma tycker jag är duktig nu för vet ni, jag tvättar :) hihi

usch!

vill ju träffa dig ju, men får det knappt alls på hela lovet.
jag saknar dig enormt!

igår!

igår morse så skrev tilda till ida och sa att hon var sjuk, när vi sen sat på ljudlektionen senare på eftermiddagen så ringa tilda till ida och sa att hon klarat uppkörningen (JIPPIIII) jätteglada blev vi och bestämde oss för att möta henne utanför ett tag och så fick vi åka med en lite bit. hon va faktiskt jätteduktig, lilla mathilda. efter skolan så hämtade hon mig och ida hemma hos mig och sen drog vi in till stan, hämta linda och drog till mc donalds på erikslund. kändes jäkligt härligt faktiskt! sen drog vi till ica i hallsta, sen åkte vi och hämta hampus på trollebo och sen skjtusade hon hem oss till mig, så mathilda....
JÄTTESTORT GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!

18 år

idag ska jag in till stan och fira rosas födelsedag, ska käka pizza och spela wii, tror nog de blir kul, hihi.
just nu sitter jag inne i datasalen, jag skrev ett mejl till min lärare oich sa att jag gjorde allt innan lektionen börja eftersom jag sluta de andra mycket tidigare, så snart ska jag sluta. de känns skönt, då ska man sätta sig på tåget och dra in. sköönt. orkar inte med pettson och fredrik just nu, dom dampar ju bara för att dom spelar och så har man ont i huvet och så plingar de stup i kvarten på deras datorer också, grymt jobbigt faktiskt. men aja ska sluta tycka synd om mig själv, haha. hörss då. tror jag är klar med min hemsida nu :)

sommarjobb?

ja nu har jag och mamma suttit och letat efter sommarjobb på arbetsförmedlingens hemsida, ska skriva mitt cv/brev nu också, men jag orkar inte men har endå inget annat att göra så varför inte. usch jag hatar de där med sommar jobb, det är så drygt för man får aldrig nått! sökte allt som fanns i hallsta förra året, vilket va sju ställen. fick inte ett enda. de är så himla drygt! men aja man måste ju försöka iaf, kan ju inte tro att allt sköter sig självt, så nu ska jag skriva fast lampan här låter så fort jag trycker på en tangent på bordet vilket är lite lagom irriterande! dra lampan!

musikvideo

nu har jag videolektion, soft soft. spelade nyss in bob marley (ida) haha de blev nog bra. ska fixa de nu. pöss

mååndag!

jag orkar inte har en sån där dag när jag bara tycker synd om mig själv och ingenting är rätt. nej usch just idag vill jag bara sova, men jag kan ju inte missa musikvideon, haha... snälla någon låt denna dag gå snabbt!

shake your booty!

idag ska jag hem till hampus på hans pappas 40-års fest. ska bli skoj, hihi.
imorron ska vi hem hit igenoch så ska jag ivåg på teaternoch repa i 3 timmar, sista repet innan han från juryn i atr kommer och bedömmer oss, sjukt nervös är jag. tänk om han skulle typ bah "hur fan kunde ni ens tro att ni skulle få vara med, ni är ju helt sämst, ni kan glömma allt som har med teaterfestival att göra" jag skulle börja gråta, haha..
aja men nu ska jag städa så att de blir av någon gång. :P haha
puss då!

weeei!

älska att leksand typ vann över vik idag! jippi, men de va lite darrigt där ett tag, men så klart så kommer leksand igen och vinner! weeiii!!

alla små hjärtan

igår var det alla hjärtans dag, många tycker ju att alla hjärtans dag bara är ett jippo, en dag där affärer bara känar pengar, men ajg ser det inte så. varför vara bitter och tänka på vad folk gör för pengarna vi köper grejer för istället för att tänka på vad dagen representerar, kärlek. det behöver ju inte vara kärlek till en pojk/filckvän, utan alla älskar men på olika  sätt. jag tycker inte att singlar ska se på alla hjärtans dag som något dåligt bara för att de inte har någon pojk/flickvän, de kan fira någon annan sorts kärlek, kärlek till vänner, kärlek till familjen, vad som helst, alla älskar nånting.


fick ett jättefint halsband av älskling igår, med tillhörande örhängen. jättefina, blev så himla glad. jag va upp på toa och när jag kom ner låg det en söt present ask på sängen bredvid matteböckerna, för ja, jag höll på att plugga matte, jätte romantiskt jag vet


 idag hade jag matteprov, har en känsla av att det gick åt helvete, men vi får väl se..


fan!

jag hatar matte B av hel amitt hjärta! försvinn bara!!!!

dont trouble nobody..

dagen har vart lite halvt tråkig, bara suttit vid datan hela dagen i princip. jag önskar att älskling hade vart här för känner att jag behöver lite närhet, lite kramar och pussar..
jag vill ha photoshop igen, då har man ju iaf ¨nått att göra om dagarna, haha (inget liv)..

morgonens...

idag är det hela 3 dagar kvar till alla hjärtans dag! och imorron fyller anders och sosso år! det ahde jag nästan glömt bort, och då menar jag bara nästan! vet inte riktigt vad jag ska skriva men är på humör för att skriva en annons till min moppe och sätta ut på blocket men får se om jag är på samma humör när jag kommer hem från skolan.
sov förresten som en gud inatt vaknade inte ens imorse när älsklings klocka ringde, helt otroligt! men snart måstre jag gå och fixa mig för skolan börjar ju snart, hihi..
ha de bra!


kvällens..

ikväll har jag och älskling vart på bio. vi var på sagabiografen i hallstahammar och tittade på "I am legend". vi var hela 7 stycken i hela biografen. lite komiskt faktiskt, vi fyllde upp hela 2,8% av biografen, haha.  men filmen var iaf bra, tyckte vi iaf. det var lite grejer där man hoppa till och blev lite skraj men sånt ska de finnas med i en film som inte är en komedi eller drama, nån som håller med mig?

jobb(igt)

jag måste söka extrajobb! jag orkar egentligen inte men mamma tjatar på mig, och jag skulle behöva pengar men jag har kommit på att skulle jag börja jobba och få egna pengar nu så skulle jag bli tvungen att betala allt redan nu, haha och de vill jag ju inte... jag aksnke skulle kunna få extra jobb på vlt  sen när jag har praoat där i två veckor men mamma trodde inte de gav så mkt, så vi får väl se hur det blir. nu ska jag iaf in och duscha! 

dagens..

dagens dag.. vet egentlligen inte vad jag ska skriva men kan ju askriva  lite endå, bara för att liksom. jag vill kunna skriva en text som verkligen fängslar folk, får dom att känna igen sig och få dom att vilja läsa mer. men hur man gör det vet jag inte riktigt, trodde att de va sånt jag skulle lära mig på textkommunikationen men nej då, vi får ju jobba helt själv och göra en tidning istället och han läser inte ens igenom texten innan så vi kanske skriver de skit dåligt, men de får vi aldrig veta för han tar inte in texterna.
pluggade lite körkortsteori nyss också gjorde ett sånt där prov test och fick 41 när jag ska ha 52 och då är de bara fjärde gången jag gör de och jag fyller i sommar så de ska nog fixa sig, hihi men vet inte riktigt hur jag ska kunna lära mig hur lång bromssträckan bli om man ökar hastigheten eller hur lång man kommer på en sekund och såna grejer, datumzon fattar jag inte heller men som sagt jag har tid på mig att lära mig. det gäller bara att få moppen såld och köpa en bil, måste ju engagera mig lite i att sälja den. måste sänka priset också, men va fan den är ju skit fin, inge fel på den alls så jag tänker inte sänka priset för mkt, den blev ju liksom hel renoverad i motorn och grejer och de är ju motorn som räknas mest. om någon vill köpa så skriv en kommentar, haha ;)

image72

syster!

får jag lägga in intervjun och dit namn och en bild i tidningen? snälla!? svara så snabbt du kan ;) hihi
det är ju bara skolan som ser, inge vet vem du är endå..

mitt i bushen!

sitter hemma hos hampus. han är nere i garaget och hjälper sin pappa att isolera så jag sitter här i huset helt själv med hunderna som springer efter mig vart jag än går, men det är lite mysigt för då får jag ju iaf sällskap. det har ringt hit ett antal gånger också men jag vågar inte svara,hhaa. hans mamma är och jobbar och hans systrar är i skolan så imorse runt sju åkte alla, inklusive hampus och hans pappa och jag sov, haha.. så va här helt själv imorse, hehe.
nu  kom hundarna och ställde sig på rad och var gosiga. först kommer en iutav dom och vill gosa och då blir den andra avis och knuffar sig fram och ska också gosa. lite halv svårt att skriva då men tur att man har två händer och kan gosa med båda samtidigt för annars skulle dom typ börja bråka eller nått och de vill jag helst inte uppleva när jag är själv här inne.
undrar om jag ska ringa till hampus och säga att de har ringt hit tre gånger, haha han kanske blir sur för att jag inte svarar då eller så börjar han bara asgarva åt mig, haha.

hm..

undrar vad som kommer hända idag? jag längtar efter att få åka utomlands, vart som helst, vill bara ifrån sverige just nu faktiskt, orkar inte med all vinter och slask. fast jag hoppas på att våren kommer snart, den är varmt välkommen.
just nu har jag webbdesign, tidigare hade jag rörlig bild och höll då på och spelade in musikvideon som vanligt, de va riktigt skoj faktiskt för det går så bra! den kommer nog bli enormt bra när den är klar! vill att den ska vara klar nu så jag får se den.

äntligen hemma!

idag har jag vart i staden västerås med min mamma och min syster vi sprang runt i massa affärer och tittade, köpte en kokbok med bara desserter, en slickepott och två kuddar till, haha.. tyckte jag behövde dom, eller nått, haha! va inna på hm precis när dom skulle stänga för jag hade art inte där innan och hittat en jättefin klänning men gick därifrån då, vet inte varför men iaf. a jag kom iaf in och skulle ta klänningen, gå till kassan, betala och gå ut men då kommer de en sur jävel och sa att ajg va tvungen att gå för det va stängt, så syster frågade om jag inte bara kunde få köpa klänningen men neeeeeej, de va omöjligt för "vi  STÄNGER nu"!  och så var jag och provade skor innan men skorna som jag ville ha fanns som vanligt INTE i min storlek och hitta inga andra skor heller bland alla reor, fan mina fötter är cp, inga skor passar. provade ett par ballerinaskor, först 38 men dom va för stora vid hälen så gick och hämta ett par 37 men dom va också förstora vid hälen så jag hämtade 36 (!) MEN dom va för små vid tårna istället när dom äntligen satt bra vid hälen! USCH, jag hatar mina fötter! 
tur att dagen slutade bra iaf så att mitt glada humör kom tillbaka igen. vi handlade lite godsaker på ica, åkte hem till syster och plockade upp hennes nyinköpta mixer och invigde den med att göra smoothies och äppelpaj! mums va de men åt för mkt så jag började må illa istället, men la mig o soffan och slumra lite sen blev de bra.
summerar man hela dagen så var den nog ganska bra iaf, är nöjd med min lördag, nu ska jag bara slappa och ta de lugnt och sen ska jag sooooova, höhö!

feeest!!

18-års festen var grymt kul, enligt mig! vissa kanske inte tyckte de va kul men de skiter jag i för jag hade skit kul!! kaninte säga så mkt mer än så!

RSS 2.0