Grattis till körkortet!

 
Idag tog min älskade vän jennifer sitt körkort! grattis gumman!! fan jag vill också ha körkort!! 
du är bra jennifer ;)

Grattis!


igår fyllde älskling 18 år och för att fira det fick han godkännt på teoriprovet okcså, 62 av 65!
han fick även en "liten" present av mig, ett papper... hehe på de pappret stog de va han skulle få. vi ska nämligen åka ner till göteborg bara han och jag och kolla på en frölundamatch då eftersom att han hejar på frölunda och har inte sett någon match med dom, han har inte heller varit i scandonavium. tror ni han blev nå glad eller? han slutade inte le på hela kvällen, de är då man känner lite sådär att "hur fans ka jag kunna toppa det här?" haha men de kanske inte behövs... nu kommer han ju vara glad på mig i flera år frammåt, haha... jaja idag torsdag har vi varit tillsammans i 2 och ett halvt år också, det är sjukt vad tiden går fort men endå inte, det känns som att det har varit jag och hampus i hela mitt liv för det har aldrig funnits någon jag älskar lika mycket men endå känns de som att det var igår vi blev tillsammans, usch va tiden går fort, men det är väl som man säger, tiden går fort när man har roligt =) eller vad säger ni?

hälsosam?

nje jag är inte särskilt hälsosam, jag önskar att jag var. jag skulle behöva äta lite mindre godis och sånt, äta lite mer regelbundet för att min magkatarr ska må bra och även pga det inte äta så mycket fet och stekt mat. men de är ju sååååå gott?! vad gör man då? något jag älskar, ananas, är jag allergisk mot och jag vet hur hemskt det är att avstå från något man älskar, då i det här fallet, ananas..  jag skulle även behöva träna, min kropp är i så dålig form att det är sjukt, det är bara tur att jag har generna jag har, annars skulle  jag vara smällfet just nu.. jag är glad över mina gener men även så kan de vara ett problem. det är inte alltid kul att vara smal.. folk tror att man har anorexia bara för att man äter dåligt en dag, ben på kroppen syns, man fryser, och kroppen blir väldigt känslig. om man tänker så så skulle jag kanske gå upp i vikt, men jag trivs såhär, jag trivs med hur min kropp ser ut, jag vill inte ändra på det, frysandet kommer jag aldrih komma ifrån, jag kommer frysa även fast jag går upp 10 kg, att benen på kroppen syns är inget som stör mig särkilt mycket, nästan inte alls faktiskt. jag tänker inte på de..  suck trots alla de här grejerna som kommr med att vara smal så trivs jag såhär, de kanske skulle vara skönt att gå upp nått kilo, MEN. då skulle de inte vara fett, utan muskler för just nu har jag i princip inga, orkar inte göra någonting men jag önskar ajg kunde, därför vill jag träna men jag vet inte hur.. de måste ju vara något jag tycker är roligt för annars tröttnar jag direkt. men vad skulle det vara? jag är inte särskilt sportig av mig...

jag läste mitt horoskop i vecko revyns  typ hälsotidning, "Du har massor att göra men ingen extra energi alls" "Någon måste se till dina behov också och denna någon är du." de citaten stämmer så precis på mig..  jag måste verkligen börja se efter mig själv, ta hand om mig själv och min kropp. någon som ser det lika svårt som jag?

fotoblogg

jag har nu gjort en fotoblogg som typ en utökning av den här bloggen, var tvungen att göra det i skolan så om ni vill kika så kan ni klicka här! ha så roligt för jag har fullt upp. har inte riktigt tid att skriva här men det blir väl mer nu när jag måste hålla på med fotobloggen.. kul va? haha jag ska sova nu, natti natti människor jag behöver min skönhetssömn, vi har skolfoto imorron nämligen.. suck..

studenten 2009

idag var abcgruppen.se på våran skola och hade öppet hus så att man kunde prova mössor och andra saker . jag och mathilda beställde studentmössa, trosor, mjukisbuxor och t-shirtar. så nu längtar man till studentdagen om ungefär exakt 273 dagar. jag längtar men endå inte för jag kommer känna mig helt vettskrämd men endå lättad. gud... jag kommer snart att stå i korridoren i skolan, nervös som ett litet as. sen helt plötsligt får vi springa ut... jag kan inte tänka mig känslan.. åååh va jag längtar!

jag har blivit besatt!

jag fick ett mejl från vinnpris.se som jag kollade idag. där stog de att man kunde vinna en audi tt roadster, visst, de är väl aldrig fel tänkte jag. så jag går in på sidan. en auktionssida var det, lägsta unika bud vinner. herregud, jag vill lägga bud på precis allting! kameran jag vill ha fanns såklart där att bjuda på, jag tvekade lite först men la jag dit 3 bud tror jag.  och eftersom att auktionen gick ut idag klockan 20:00 så kunde jag titta vem som vann också. han som vann fick ge 96 kronor för en nikon D60, en kamera som är värd ungeför 5000 kr.. jag vart inte bitter alls... nej då..  nej den här sidan gör mig galen. låt mig hitta rätt bud och vinna något som jag egentligen inte har råd med! snällaaaaa!!! jag vill..

flytt..

ja det är inte jag som ska flytta, det är min syster. har vart där hela veckan och hjälpt till att fixa ordning . är fortfarande inte klart men de blir väl. jag har inte riktigt haft tid att skriva här. har velat men inte orkat typ.  får väl se hur mycket ändring det blir på det.. nu i helgen handlar de bara om systers flytt. nästa helg ska jag förmodligen vara kattvakt och hundvakt åt min moster igen. får se hur de blir, dom ska nämligen till cypern.. TA MED MIG!! haha jag vill utomland till värme och sol!  men nu ska jag leka lite med mitt fotoalbum. för en gångs skull.. ha de fint!

RSS 2.0