låten

http://www.youtube.com/watch?v=bWlxtb-au_4

där är länken till låten, vet inte riktigt hur man lägger in en video, haha

live like you were dying...

en helt underbar låt! älskar den.

köpte ny säng igår. den är också helt underbar, hihi skitstor!
men den kosta en hel del dock, haha så nu är jag lite lagom fattig.
ja jag har ont i min tumme också, min halvstörda katt bet mig i tummen igår kväll och över natten har det blivit inflammerat och så pulserar den! jävla katt...

julafton

God jul på er allihopa där ute! 
hoppas att ni haft en minst lika bra julafton som jag har.

suck..

du är bara såå patetisk ibland..


jullov!

Äntligen! det är ju hyfsat skönt med jullov, fick se vårat schema för nästa termin också. börjar typ halv ett varje dag, lite lagom soft, haha.
avslutningen va skoj, idol-mattias var där och sjöng för oss sen for vi upp på scenen för att de andra skulle ha aoutografer, haha och så tog vi kort. haha skoj som fan.

Där sitter lilla mattias, haha

image58

läsa?

syster har tvingat mig att börja läsa böcker i princip fast hon sa det inte rakt ut, mer indirekt. tog fram några böcker och sa typ välj en och läs så jag valde en och den är faktiskt riktigt bra, slut snart till o med. haha.. de trodde jag inte om mig själv! haha

skola...

just nu sitter jag på textkommunikations lektion. inte så värsta skoj, måste skriva min intervju som jag inte gjort än,, kul... hatar den här lektionen, så jävla seg.. suck ge mig helg!

dam dam da dam...

ja idag ska vi ha lucia i skolan, kommer till skolan, tittar på lucia, har lussefika efter, sen har vi lunch, efter lunchen har vi teaparty på engelskan så det enda jag ska göra idag är att fika, kommer ju känna mig lite lagom tjock typ, haha. efter skolan så är det bara hem och duscha och fixa sen in till stan och ta kort sen sätta sig på tåget igen och åka till skolan igen och vara där hela kvällen på lussabandy.. det blir fullt upp idag..  vet inte riktigt hur jag ska orka men men..

why do you let me fall?

ibland förstår jag mig inte på vissa människor.. ibland vill de bara andras bästa och nästa sekund så vill de bara sitt eget bästa..
ibland kan en enda människa göra en så glad samtidigt som en annan kan få en att verkligen bli ledsen. det som känns mest konstigt är när det händer på samma gång, att bli både glad och ledsen samtidigt av helt olika andledningar är nog en av de mest förvirrande känslor jag någonsin kännt. man vet inte riktigt vilken känsla som ska komma i första hand, vilken känsla man ska förmedla till andra.
vad gör man när personer har för avsikt att såra en fast dom egentligen inte vill?
vad säger man till en person som sårar en för att få sig själv att må bra?

dont trouble nobody..

vi avlivade chandra i fredags, saknar dig enormt..
du betydde så himla mkt, ingen kan någon sin förstå hur underbar du va, så himla egen och speciell.  så fort man va ledsen så kom du och kröp upp i knät och gosade.

jag saknar dig

image57

just one of those things...

Lördags var kul! vet inte vad jag ska säga mer än så, det va kul, stundvis iaf, men kvällen i helhet var helt okej, väldigt trevligt hade jag med min lilla klass.

igår var de första advent och jag, syster och mor var ute och handlade julklappar, det va mys men syster va lite sur där ett tag, haha men de gick över.. jag hade sjukt ont i magen men de gick också över, på kvällen kom hampus hit och vi tittade lite på film och åt chips, det va gott. hihi...

idag har jag en lektion börjar kvart över 3 och slutar tio i fem,, känns verkligen värt att gå dit, men jag måste ju.. det kan ju inte vara så jobbigt, det är ju bara en lektion och ska sitta vid datan så det går nog bra. hihi. har haft fullt upp hela morgonen och fixat en liten överraskning till mamma får se om hon märker det, haha ocg så får vi hoppa att kenneth inte säger nått.. för då blir de inte lika kul.. hihii


RSS 2.0