Idol 2008 igen

TACK!!!!!! TACK SVENSKA FOLKET!!!! äntligen är johan ute ur leken och ni kan inte förstå hur länge jag väntat på det!!! TACK!!!!!!!!

idol 2008

det enda jag kan säga om dagens program är SUCK! johan palm vad gör han i idol? varför kom han med från första början? han kan ju inte sjunga!!! och den där lilla bruden som blev i chocktillstånd när han kolla på henne, asså de kunde ju inte se mer spelat ut och herregud, kan en människa skämma ut sig mer?!  ååh va arg jag blir på sånt där. ge mig gamla juryn som kunde ta in folk som faktiskt kunde sjunga. och fan för svenska folket som bara röstar med ögonen och inte med öronen, det märks ju att de enda som tittar är små 12 åriga tjejer som ser johan som nån typ av gud. suck är det enda jag kan säga. SUCK!!!

oops

gud de va rätt länge sen jag skrev ser jag. har helt enkelt inte orkat. trots att jag har haft saker att skriva har det inte velat komma ut i ord. nej får ta och skärpa till mig lite tror jag.. men nu ska jag gå till skolan :) så de där med att skriva ett intressant inlägg får vänta till senare.. jag vet jag är bäst på att skjuta upp saker och ting.. jag lovar någon gång ska de bli ändring på det.. någon gång...

massage

idag har jag vart på massage :) jätteskönt vare och jag luktar fortfarande massageolja på ryggen, hade tänk gå ut och fota efter men jag insåg senare att jag inte skulle hinna innan de blev mörkt. får ta de typ i helgen eller på måndag eller nått. den här dagen får gå åt till att skriva om engelska grejen och leta bil. jag vill ha en nu. mamma skickade ett sms och väckte mig klockan 7 imorse om en bil. vart inte så jävla angelägen då kan jag ju säga. haha.. de va en sån jag vill ha men den va borts sen när jag vakna, jaja mamma du hade rätt :P haha men eftersom jag inte sett bilen så kändes det inte som att jag blev jätteledsen, har kommit in rätt mycket bilar nu under dagen, väntar på den rätta.. haha jag ska sitta här som en o annan nörd framför blocket och uppdatera en gång i kvarten typ. jag känner på mig att jag snart kommer hitta en... jag räknade även ut att jag kan lägga ut HÖGST 8000 på bilen allt som allt med saker som behöver fixas och köpas nya och sånt. hittade en jättefin golf men den kostade 9000, tror inte ägaren går med på att pruta minst 3000 typ. så den kan jag nog glömma..

Jag älskar dig


Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

oh no!!

japp idag börjar skolan igen, rätt drygt men som tur är så har jag bara en lektion, börjar kvart över 3 och slutar 10 i 5.. kul va? då har jag engelska C med en lärare som jag inte gillar för fem öre.. give me maggan!!  får se vad som händer efer den extremt långa skoldagen.. jag vill ha en bil och åka ut och fota, men vart ska jag få låna en bil? jag vill ha min egen, NU!  hittade en mazda 626 igår när jag tittade runt med elina, jag blev helt kär! väntar spänt på vad hampus pappa har att säga om den. vill såå gärna ha den. men jag behöver mitt underhåll från försäkringskassan så ska nog ringa dom IGEN och vara jobbig kund.. Give me my money!! skulle faktiskt få pengarna i onsdags men dom kom inte så ska ringa nu på morgonen och skälla lite :) eller ja morron o morron, lunch?

RSS 2.0