skit!!

okej... alla mina flera tusen bilder och alla min flera tusen låtar är borta, poff borta!
fan vad jag hatar datorer! dra åt helvete!

sid, segast?

nu har jag textkommuikation! as tråkigt! vi ska göra ett uppslag i en tidning. haha...
Publisher suger!!

image18


haha visst va det snyggt?
vi fick en ny mattelärare i morse. jag tror faktiskt att hon var segare än sid till och med. hon hade genom gång om sannolikhet och sånt i en timme och sen fick vi jobba i en kvart. haha kommer ju aldrig hinna klart B-kursen i den takten! hon tyckte det va skitkul att  hennes man och hennes pappa hette samma sak och så ville hon att deras barn och skulle heta det. mest torra läraren på hela skolan!
och så stog hon och skulle förklara vad ett lyckohjul är, som om man inte redan visste det?!
dummare lärare får man leta efter!

skola!

nu sitter man här på webdesign lektion, hade nyss rörlig bild. väldigt roligt va det. vi fick göra egna filmer där kameran var något, typ en person eller en sak. haha det va kul. blev jagad av en "geting" som emil sen trampa sönder, haha.  nu har jag den här lektionen och sen slutar jag. vet inte riktigt vad ajg ska göra idag för har sån träningsvärk att jag kanppt kan röra mig!

skitdatorer!!

jävla bajsäckeldata!! min hårddisk har klappat ihop och mina bilder jag har lagt in på datan sen jag fick den nya är försvunna. helt poff borta!  fan va jag hatar allting som har med datorer o göra!  cp cp cp cp cp cp cp cp cp!!

födelsedag..

syster fyllde ju år i fredags också, av de jag har hört så verkar det ha vart en väldigt lyckad födelsedag på grönan.  det är jag glad för! syster ska ha det allra bästa för en bättre syster kan man inte få! så grattis i efterskott syster yster, nu är du ju bara 27 år det är långt kvar till 30, hihi eller vad säger du?
jag älskar dig ♥

syster

idiot!

jag skrev ett majl till pappa ju efter mycket om och men, men till slutså skrev jag iaf... och jag va nervös för vad han skulle svara.. vilken idiot man är, han kommer inte svara. även fast jag skickade ett mejl och påminde honom om att det där med att det hamnar bland skräpposten inte funka på mig. men visst om han vill vara så, så får han vara det. det är han som går miste om något. vill han inte se eller vara med när sina döttrar går igenom sina liv så är det hans problem, jag klarar mig utan honom. jag har det till och med bättre utan honom, för utan honom så slipper jag bli sårad av honom och det klarar jag mig så bra utan...


suck imorron börjar skolan igen. börjar klockan ett och slutar klockan två, känns ganska ovärt att gå dit men man måste ju. vill ha mitt schema, jag hoppas att det inte är så cp som jag förväntar mig, har ingen lust med att sluta klockan 5 varje dag, jag har annat för mig.. sååå kul är det ju inte att vara i skolan, faktiskt inte kul alls.

och så ska man till den där jävla tandläkaren imorron också och spänna tandställningen och få ont i tänderna igen. orka jag vill ha tandställning nere också nu så att det blir färdigt någon gång! vill ta bort den nu på en gång, den är jobbig, särskilt när man äter. tilda har fått tagit bort sin tandställning nu för ett tag sen, jag är ju så avundsjuk!  jag vill cokså ta bort den och få raka tänder. herregud va skönt!!!

älskling är seg, han sa att han skulle komma hit mellan 12 och två men nej då, haha. NU ska han gå in o duscha och allt sånt och SEN kan han komma haha  och klockan är redan efter 2. han hade visserligen hjälpt sin pappa hela förmiddagen men endå, haha. jag tycker han kan komma hit istället, haha han är BARA min! hihi ♥

b?da :)

jag vill inte...

jag tänkte  jag skulle sätta mig ner här och svara på mejlet jag fick av pappa  men det tar emot så otroligt mycket att ens läsa hans mejl... jag bara känner hur mycket det då kommer att ta emot att skriva till honom och sen att veta att jag måste läsa hans svar sen också... suck... det är väl bara att sätta igång hur mycket det än tar emot... jag vill inte!

det är hemskt!

jag kan inte undgå att känna medlidande med medeleines föräldrar.. jag förstår inte hur man kan göra ett litet barn illa och förstöra hela deras liv och framtid, jag menar, det är ju bara ett litet barn! jag förstår inte hur såna människor tänker , vad som simmar runt i deras huvuden?! hur kan man göra något sånt?
www.findmadeleine.com  jag hoppas att hon snart är hemma, hel...

lite senare..

oj då okej jag har inte haft internet sen i usa så har inte kunnat skriva men nu har jag äntligen bredband! mohaha, datorn för hela slanten! hihi det har inte hänt något speciellt faktiskt mer än att jag har vart på semester i norrland också, hihi det va roligt..

RSS 2.0