tråkigt!

Det här är nog den tråkigaste skoldagen på väldigt länge! mathilda är hemma och ida är i turkiet. kul!
men jag får väl trösta mig med att det blir roligare sen när jag ska va med älskling. han får göra min dag roligare.
 men tyvärr så kunde jag inte skriva så mkt idag för jag måste jobba. måste bli klar med min hemsida och mina två kort och bla bla bla... 
usch ses när jag har dött av stress!


prov!

hade prov nyss! hatar sid! vi kommer hit och gör prov så gulligt och sen så ska vi ha lektion efter! han är väl bara fööör jobbig, eller?! usch sitter och väntar på att dom andra ska bli färdiga så att vi ska börja igen.

undrar vad man ska göra idag då, titta på tv klocken 8 då, men innan det? får väl sitta och loda. har för mig att ajg skulle göra något idag men jag har faktiskt glömt bort vad det va för något. tokigt..
ska till jennifer på fredag och få naglar igen, jippi!
hon ska göra prov på mig, hihi. hon ska göra ett set naglar på 2 och ½h och sen ska hennes lärare bedöma dom. värsta kul prov ju. såna prov vill jag också ha, haha.

Längtar till sommaren vill ju sitta i landet hemma hos mormor och äta upp alla jordgubbar och jag vill fylla år och jag vill åka till usa och jag vill ha power meet!
Det är så mycket bra saker med sommaren. vill ha sommar året runt!

Jag har tråkigt, emil sitter och spelar tibia, linn, nadja och tilda sitter på bilddagboken och fredrik och bush sitter och spela nå andra spel och så sitter jag här och skriver. kuul.
Jag vill flytta ner i källaren ju, hoppas det går fort att fixa börjar bli väldigt otålig även fast det knappt är halvfärdigt än. har liskom viljat flytta ner där i 2-3 år nu, men nu måste jag vänta och hjälpa till så att det går fortare. jag diggar min garderob faktiskt. den är cool!

Jag drömde inga mardrömmar inatt, gud va skönt det va att slippa dom. tyckte inte om grävlingarna som skulle äta upp mig förra natten. dom va riktigt läskiga och jag vill verkligen inte somna om alla gånger jag vaknade men visste att jag var tvungen eftersom klockan inte ens var 5. mamma tyckte att jag skulle ha gått ner till henne i köket eftersom hon alltid är uppe vid fem och äter gröt och hampus tyckte att jag skulle ha ringt honom. men det kan jag ju inte göra. då hade det kännts dumt , bara ringa och väcka honom sådär, det är ju inte så värst snällt.

värst vad mycket jag hade i huvudet idag då. haha nu ska jag plugga. alla är färdiga.
hoppas det blir något gjort, tveksamt. jag är för trött  för det här!

God natt! snark...

flixter

Blev medlem på en ny sida igår, handlar typ om film och såna grejer. finns ett test med typ hur många frågor som helst. det tar aldrig slut! skit kul om man inte har något att göra. hihi . känns som att syster skulle kunna varenda fråga nästan, haha.

Har tävlingsorienterat idag eller vad man ska säga. jag sprang med mathilda, nadja, linn och fredrik. vi hittade 10 av 17 kontroller. härligt! tilda hade glömt skor så hon va tvungen att ta sina vanliga skor, hon vart ju inte lite blöt om fötterna. Jag vägrar tala om för hampus vart dom är för det är så jälva lätt så han hittar dom endå. vi hade väl hittat alla om vi hade haft mer tid men nu hade vi ju bara 1½ h på oss.

Jag måste komma på vart jag ska ha min röda vägg i rummet, det är ju så otroligt svårt. känns som att jag kommer vilja flytta den röda väggen när jag vet hur jag ska möblera. det är ju också ganska svårt med tanke på att det är en vägg där jag inte kan ha något bara för att det är ett element där.

Jag vill övningsköra! Det va skitkul ju! men jag vill ha en växlad bil så att jag kan lära mig det också. hihi men måste sälja min moppe först! någon som vill köpa? hihi

peace!

oobooyy, vilket vackört väder!

Eller inte! Hatar regn!

Har inte bloggat på ett tag nu efetrsom att jag inte har heft någon data med internet på men mamma lät mig sitta här en liten stund nu. hihi snälla mamma.
Det var ju morsdag igår så mamma fick presenter av mig och syster och så började hon gråta som vanligt. hihi.
Vi skulle till mormor så påvägen dit så åkte vi till kyrkogården och la blommar på farmors grav och framors mors grav och så tittade vi på mathildas mammas grav också, stackars liten.
Hemma hos mormorm blev det mumsig jordgubbstårta och jag åt så mycket jag bara kunde så att jag skulle få så många jordgubbar som möjligt.haha.

Älskling var på tv i lördags för ha vara ju och titta på speedway och dom tyckte att han va så fin att han va tvungen att vara med i tv. nu vet hela sverige vilken fin pojkvän jag har! men han är baara min tjejer!

jag satt coh kollade i en jysk katalog eller det va ju reklam men endå från jysk iaf, man kunde köpa ett dubbelpåslakan med två örngott för 50:- och det var siden! jag vill ha nu!!
 
ska plugga nu! har prov med sid imorron. trååk!

orientering!


Idag har jag vart i skolan, började med drama på morronen, sen matte! Min mattelärare sa att jag skulle få VG i betyg! jag är helt överlycklig, har aldrig fått det förut, jag fick VG på det nationella provet också. hihi super alltså!
sen vart det idrott och jag och fredrik skulle ut och orientera vid motionscentrum. Det blev ju väldigt lyckat, i början så gick det bra vi gick där, hitta tre kontroller ganska lätt och pratade lite, sen när vi skulle gå och ta kontroll nummer sex så gick det inge bra längre, vi typ fattade inte vart vi var på kartan och satt där ute i skogen hur länge som helst och försökte komma på vart i var på kartan men efter mycket om och men så kom vi på det och sket i att ta sexan för vi ville bara tillbaka igen så vi gick och tog ettan på vägen tillbaka sen och så gick vi till skolan och hämta grejer och gick hem. mötte johnny påvägen hem också och pratade lite med honom, det visade sig att filip,kim och tom också skulle på samma bio som mig och hampus imorron. skoj.
Sen gick jag in och pratade lite med hampus och gick in och duscha, käka lite sen skulle jag gå hit till pappa och hämta ett skolarbete som jag ska lämna in när jag kommer till teatern senare. mötte robin och jocke påvägen hit också, dom skulle till maistro och käka så jag gick med dom en liten bit sen sa vi hejdå och jag sa att dom skulle ha kul och dom tyckte att jag också skulle det. så då får jag väl ha det då!
Nu sitter jag här hemma hos pappa och väntar på att jennifer ska skicka ett sms till mig så att vi kan mötas och gå till teatern. tycker hon borde skriva snart. men ska nog skriva till henne istället och kolla om vi kan mötas nu för jag börjar bli lite stressad, haha.
nej men titta jag behövde inte skriva, hon skickade precis ett sms. så jag ska gå nu. ska gå till hennes mormor och hämta upp henne.

vill ha imorron och vill flytta in i mitt rum  nu på en gång!
BIO imorron! älskar dig gullet! ett år och två månader!



henmma igen!

Nu är jag hemma eller kanske inte just nu men är hemma från kryssningen iallafall, Hade jättekul! men man kan ju inte ha annat än kul med älskling och med hans familj också så blir det ju bara roligare,hihi.
Vi kom hem igår då vid 12 ungefär och sen gick jag hem till pappa och packa lite mer grejer i mitt rum tills mamma sluta jobbet och sen kom hon och kenneth förbi pappa och hämta mig och alla grejer sen åkte vi hem och dom gick ner med grejer i källaren och jag gick direkt och tog ett glas mjölk, haha. sen ropade mamma att jag skulle komma ner i källaren så jag gick ner och skulle tiotta vad hon ville. när jag kom ner så såg jag att dom hade målat och fixat massa i det stora rummet nere i källaren och när jag kom in dit så frågade dom vad jag ville ha för matta på golvet! jippiii!! äntligen så får jag flytta ner dit, har tjatat om det sen vi flyttade dit och nu, ÄNTLIGEN!!
Tack mamma och kenneth! JÄTTEMYCKET! Det va supersnällt!
Jag vill flytta ner nu! så fort som möjligt !
Älskling fick också en överraskning! han ska få åka på speedway på lördag! hoppas han har kul!!♥

Jag var hos tandläkaren idag också, fick ta halv 8 tåget in till v-ås, satte mig hos tandläkaren i typ en halvtimme, fick gå in dit då och när jag var färdig så gick ajg till syster och lämna godis jag köpt till henne på kryssningen och fick mina biobiljetter som hon hämta åt mig och så fick jag lite fil, sen vart jag tvungen att typ springa till tåget för det gick kvart över 10, nadja satt också på tåget så gick med henne till skolan sen, vi väntade på tilda lite sen gick vi till matsalen och åt och så satt vi där ett tag, gick o spela kort och sen började lektionen som jag sitter på nu. 3h lång lektion, jobbigt! sen ska jag vänta på bejbi för han ska följa med hem och umgås med mig ett tag innan han ska hem och titta på fotboll. då ska jag tänka på hur jag vill ha det i mitt rum! KUUL!! jag vill nu!

Kryssning

nu sitter jag här då. väntar på att klockan ska bli så mycket att man kan gå till bussen och möta älskling och hans familj. Har varit färdig ett tag nu så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att rensa ur det sista skåpet i mitt rum eller lite iaf. det är ju så mycket saker där inne.
Det är en halvtimme kvar tills jag ska gå nu...
känns som att jag har glömt att packa ner någonting men jag kan inte komma på vad... jo just det! nagelfilen! haha
Jag har en finne på hakan som gör jätteont just nu. mamma sa att jag skulle badda lite med alsolsprit men jag dränkte finnen istället men inte ville den försvinna iaf. suck..

det blåser mycket ute idag. men det är iaf sol och fint väder. hoppas det håller i sig tills jag kommer hem igen, jag är trött på allt regn! jag vill ha sommar och sol nu och jag vill åka utomlands!

Jag har ont i bröstet idag med.. mamma trodde att det va ångest eller nått för det försvann när jag kom hem till henne och kom tillbaka när jag kom till pappa igen. mysko det där...

Nu ska jag på kryssning!


Don´t be afraid

Det är 47 dagar kvar tills jag fyller 17 år sa hampus till mig nyss. han har till och med bättre koll än mig, haha.
jag tycker det är roligt när man träffar människor som tycker som man själv tycker om kärlek. sitter och pratar med en sån människa nu.

kanske borde sova snart... ska ju faktiskt upp tidigt imorron. haha det är sista gången jag bloggar nu tills på tisdag men endå kommer jag inte på något att skriva.
Jag raka benen idag, så jävla skönt det är med nyrakade ben, det är helt sjukt!

nu ska jag sova så att orkar gå upp imorron. hihi  god natt..
ses på tisdag.

Packning

Känns osm att jag har packet mest hela dagen idag. har kommit på att jag måste hem till mamma en gång till för jag glömde väl saker. suck... Har packat till kryssningen nu också har jag packat 3 bananlådor med grejer som jag ska ha med mig till mamma. 2 är fulla med böcker som jag aldrig läst.
Kommer kännas super tomt när jag är här nästa gång. det kommer ju inte finnas nå saker kvar då ju. har städat ur alla skåp och lådor i mitt rum förutom ett, det värsta. men jag orkar inte med det nu. vill ta det lite lugnt nu och kanske gå lite sakta till mamma och sen hämta ut pengar till kryssningen.
jag håller på att få värsta finnen på hakan!! det är helt hemskt såhär precis lagom till kryssningen också. det är så typiskt!

ndrar hur jag ska få med mig alla prydnads saker till mamma utan att ha sönder alltihopp till småbitar... får linda in varenda grej i 3 mil toapapper, haha. Undrar vad katterna tycker om mig när det är så tomt överallt. finns ju inte en enda grej här snart ju.
Undrar hur vi ska få ut min säng härifrån, undrar hur vi fick in den!  Eller min garderob! fast den skrotar vi nog, den är så ful och trasig. Vad ska man göra med alla andra grejer då? skänka till myrorna kanske... kommer ju få dubbelt av allting hemma hos mamma nu eftersom jag alltid har haft en hos mamma och en hos pappa, men nu ska allting hem till mamma ju. Det kommer bli överfullt med grejer i mitt rum innan jag har hunnit rensa ut allt.

Jag måste klippa klorna på katterna, undrar om jag ska göra de nu så att det är gjort?

Mamma:)

Nu sitter jag hemma hos mamma, men nu ska hon skjutsa hem mig till pappa igen så att jag får börja packa alla saker i banankartongerna vi var och hämtade på ica för ett tag sen. ska packa till kryssninen också, imorron åker vi. roligt roligt!  nu ska vi åka till pappa! hööörs!♥

Aj

Jag har ont i bröstet! jag vet inte riktigt vad det är som gör ont, men det gör ont där inne när jag andas ut! det känns läskigt, känns som att någon står o trycker typ.

Ska flytta lite grejer från pappa till mamma idag. ska ju bara vara här en vecka till sen åker ju han till usa!
suck, jag vill ha min pappa hemma...
sitter och väntar på att sega mamma ska komma hit och hjälpa mig med grejerna. Hon är nog faktiskt segare än mig ibland. haha
måste gå till vetrinären med gina också men jag vågar inte.
ska packa lite till nu innan mamma kommer.
Over and out astronaut!

Jag vill ha!

Jag hittade en jättegammal bild från gamla basketlaget i hallsta! jag saknar allt. vill ha tillbaka ju! vill ha tillbaka tiderna med basketlaget och alla cuper och alla glada stunder. alla vinster, och förluster... jag vill spela basket igen! jag saknar det verkligen! Kom tillbaka!!!


basket


Dina kyssar smakar jordgubb

Jag vill ha en ny säng! eller iaf en sängstomme till madrassen som jag har nu. satt och tittade lite på internet efter fina sängar. hittade 3 stycken jag tyckte om fast sen är jag helt kär i en säng från billiga nisse. den är så oerhört snygg! Jag vill ha en stor säng som är ganska typ massiv eller vad det heter. den ska ju inte vara typ liten och ranglig. det går inte riktigt för sig.
Sen så ska det vara svart och vinröda sidenlakan och grejer. guud va fiint! jag kan verkligen se det framför mig. vill verkligen ha min säng så!! fick jag erbjudandet så skulle jag ta det direkt!

Mina sängar som jag hittade på internet!

253120-8    s?ng 2

S?ng 1


Nu ska jag sova för jag ska faktiskt fixa med massa saker imorron för det tycker jag är kul, nästan iaf!
Jag längtar till bio nästa vecka och till kryssning på söndag! jag vill att tiden ska gå snabbare! vill ha kryssning och bio nu!
Bio med älskling på fredag nästa vecka och titta på "pirates of the caribean 3" och sen helkväll. för det är ju faktiskt ett år och 2 månader då! Gud va mysigt!
vill sova bredvid dig NU!!
jag älskar dig!

Älskar dig mest <3

Tänk att få vara en snöboll. Födas genom kramar, flyga genom livet för att till sist träffa den man smälter för!

I need a "kiss"... haha

Har vart i staden med sofia idag. hjälpte henne att hitta kläder till avslutningen, tror faktiskt hon vart rätt nöjd till slut trots att hon var lite lagom skeptisk i början. hon köpte ganska mycket. Två tröjor, två linnen, en tjocktröja och ett halsband. tänk om en annan hade så mycket pengar. själv hade man med sig 120 kr med sig dit och kom hem med 13 kr. haha storhandlarn (tåget kostar 50kr fram och tillbaka). Vi gjorde allt vi skulle göra på typ några timmar och sen var det 3 timmar kvar tills tåget gick så vi gick runt lite här och där, kolla på några fula typ ökenråttor i en djuraffär som skulle springa i samma hjul, sex stycken samtidigt, käka lite mjukglass och åt mat på mc. sen gick vi till tåget och åkte hem.

Ida ringde mig när vi satt på mc och frågade om jag ville träffas, eftersom hon åker till turkiet i två veckor imorron, men eftersom jag var i västerås så gick det inte så bra, tyvärr... Så, vi ses om två veckor ida. hoppas du får roligt, jag kommer sakna dig!

Sofia berättade en historia när vi gick från tåget till hennes moppe som stog borta vid brinken.
det va en svensk tjej som hade vart typ i usa och så hade hon vart jätte kissnödig då och verkligen desperat efter en toalett och så hade hon sprungit in på en resturang, helt gråtfärdig och skrikit "i need a kiss!". ja hon var inte så bra på engelska då så det blev lite fel. jag kan tänka mig hennes frustration och stå där och vara jättekissnödig men ingen förstår vad hon menar och bara tittar på henne som om hon vore dum i huvudet. Usch va hemskt det skulle va!
tack och lov för att jag kan engelska!

I´m lost without you

Jag älskar dig mest i hela världen! du är mitt allt och jag vill aldrig leva utan dig älskling. Du lyser upp min dag som ingen annan kan och du får mig att må sådär bra som jag bara gör när du är i närheten. Jag är ingenting utan dig, du gör mig till den jag är och accepterar mig och mina åsikter. du är speciell, det finns inte en enda människa som är lika underbar som du!  Jag behöver din närhet och ömhet, jag är beroende av dig!

Jag älskar dig mer än någonting annat, Hampus Saranpää!  ♥♥♥

?lskling

b?da :)

Guldfisk

Haha har man inte minne som en guldfisk då? Sandra och jennifer ringde mig igår och frågade om vi skulle ha teater idag fast det var röd dag. "jaaaddååå" svarade jag kanske lite frånvarande. och sen idag då sitter jag här vid den här satans datan äter pistach nötter och pratar med hampus i telefonen och helt plötslig ringer min mobil och då kommer jag på att det va teater idag och så kollar jag på klockan och svarar och hör jennifers röst i andra ändan, "get your ass here right now" oj då förlåt jag glömde säger jag och springer dit så fort jag kan eftersom jag redan då var 10 minuter sen. regnade gjorde det också, snyft jag blev blöt.  vi kör igenom pjäsen en gång och då var klockan 9 nästan så jag och jennifer tog sällskap hem, hon skulle till douglas. Själv gick jag hem och satte mig här. skulle ringa en signal till hampus så att han visste att jag va hemma men glömde bort det och råkade ringa tills han svarade men han ville inte prata med mig då (snyft, haha) för han skulle in och göra något så han skulle ringa mig sen.
Pratar med sofia också, vi ska in till staden västerås imorgon så vi var tvugna att bestämma en tid vi skulle åka in och en tid vi skulle åka hem, tog typ år för henne att bestämma tiden vi skulle åka hem för jag bestämde tiden vi skulle åka in. det blev in, halv 12 och hem, 19.26 höhö roligt roligt. jag ska hjälpa henne att hitta kläder till avslutningen. hon ska få vara min skyltdocka imorron. hon vet inte vad hon har gett sig in på, haha.

Färdiiig!

Nu är min hemtenta färdig, hihi jag är stolt över mig själv som faktiskt gjorde den också. jag kanske har lite disiplin iallafall.

När jag hör ordet "färdig" så tänker jag alltid på när jag va liten o kollades på beppes godnatt stund tror jag det hette och en utav dockorna gick på toa i början jämt och sen satt hon där hela programmet och skrek färdig sen men ingen lyssnade på henne. Jag vill se det igen jag tyckte ju att det va så roligt när jag var liten så då måste jag väl fortfarande tycka det. eller? jag tror det. jag kommer ihåg sagan som mamma alltid läste för mig när jag var liten, den som jag älskade så mycket. den hette typ barnen i trädet eller nått sånt. den handlade om två syskon, en pojke och en flicka som bodde i ett träd. deras pappa var alltid ute och arbetade och det fanns en elak häxa där i skogen som tog små barn till fånga och tvingade dom att arbeta på hennes mark typ. så för att syskonen inte skulle bli tagna av häxan så byggde pappan ett hus i ett stort träd där barnen fick vara ensamma tills han kom hem från arbetet och så hade dom en ramsa så att dom visste att det var han när han kom hem så dom inte släppte upp en främling eller häxan. men häxan lärde sig den där ramsan och tog hjälp av någon så att hon skulle få likadan röst och så gick hon till trähuset och sa ramsan och då trodde barnen att det va pappan så dom släppte ner repstegen som gick upp till huset. och  då tog häxan barnen och när pappan kom hem så förstog han så han gick typ och rädda dom... sen tror jag dom dödar häxan.
Mamma brukade läsa bamse för mig också ur en bamsebok jag hade och för ett tag sen så var jag barnvakt till mina kusiner och så fick jag läsa samma bamsebok till dom. kändes värsta roligt.

kalifornien syster!

vi sitter och pratar om vad vi ska göra i usa i sommar jag o syster. idéerna bara flyger fram fast eftersom jag va där förra året så vet ju jag lite mer vad som finns men de är kul endå. jag och syster ska ta hela kalifornien med storm! vi ska ha skitkul syster, inget ska förstöra våran semester, INGET!
men du får inte upp mig i berg o dal banorna. det kan du glömma! haha
vi ska göra allt vi hinner med och gå på dubbledejt med katen hook och peter pan. haha
Here we come!
usa


hemtenta!

Jag vill inte göra min hemtenta men måste göra den idag om den ska bli gjord så jag får väl ta och börjar snart men måste in och duscha först och sen måste jag gå ut ett tag coh sen måste jag göra det och det och det... Sen kanske jag har tid och göra den. men om jag inte gör den idag så hinner den inte bli färdig innan nästa torsdag då jag ska lämna in den. för imorron ska jag till staden och på lördag så måste jag ta det lite lugnt och på söndag så åker jag på kryssning till finland och kommer hem på tisdag och sen måste man ju bara ta det lugnt så jag måste göra den idag. suck...

det är mörkt på himlen idag ser ut som att de ska börja regna snart, det kanske blir en tromb här med. jag vill de, värsta häftigt ju!

Ska gå och hålla duschen sällskap nu.. sen blir det plugga satan!


Jag älskar dig Hampus Saranpää ♥

cry me a river...

Vad jag blir arg på vissa människor ibland... Öppna ögonen och fatta läget!


Fotografisk bild

Jahapp. jag skrev ett inlägg nyss men helt plötsligt så försvann det, poff borta sa det bara. suck...
aja sitter i skolan i alla fall, har precis slutat från fotografisk bild och nu sitter jag och väntar på att hampus ska sluta så att jag kan gå hem snart. Jag, matilda, ida och nadja var ute och tog kort på varandra idag. *host* och oss själva *host host* haha vi får vara egoister. sen när vi inte orkade mer så gickk vi in och satte oss vid datan och gjorde om lite bilder, bilden jag gjorde om "råkade" bli på mig, haha.
Det är kul med photoshop nu när man har lärt sig det mesta haha eller kanske inte det mesta men lite iallafal, det är ju inte så att man sitter där helt lost och inte fattar någonting, även fast det oftast är så, haha.
Min bild är färdig nu... hihi

Så blev den!

image3

Haha nej nu ska jag väl göra en till bild om jag hinner.  vi hööörs!

Ett steg in i bloggens värld...

Jaha då har jag äntligen skapat en blogg till mig själv. fattar inte så mycket än men syster får lära mig sen eftersom hon är erfaren bloggare... haha. har vart ute o gått idag i en och en halv timme typ, väldigt skönt. gick o hälsa på fåren i naturreservatet och så sen gick jag hem o satte mig vid datan.
usch de är mycket hemskt som hänt här på senaste, tromb i virsbo igår och värsta krocken idag, vet till o med vilka det va nästan... avril lavigne-keep holding on
Puss,  over and out...

RSS 2.0